Opublikowano 18 stycznia 201411 l Miłe rozczarowanie, gra ma megaklimat i nie wiem, co może się nie podobać. Ludzie się czepiają że za dużo walki z ludźmi i z horroru zrobił się shooter TPP.
Opublikowano 18 stycznia 201411 l Zabralem sie za pierwsza Deponie i juz zaplulem kilka razy monitor ze smiechu. Szkoda, ze wczesniej tego nie ogralem. Na deser pogrywam w Mafie 2.
Opublikowano 18 stycznia 201411 l Skończyłem dziś Banner Saga - z tego co słysząłem ma to być trylogia, już się nie mogę doczekać kontynuacji. Mimo dość prostego systemu walki i dość dużej liniowości gra nadrabia historią, klimatem i rysowaną grafiką. Gone Home - dobra historia na wieczór, ma w sobie coś niespotykanego ale nie rozumiem wybrania jej przez Polygon jako GOTY 2013. Czekając na jakąś przecenę Kentucky Route Zero będę męczył dalej CS'a Edytowane 18 stycznia 201411 l przez Adi_TEAM LBN
Opublikowano 19 stycznia 201411 l W sumie to malo gram bo nie ma nowych premier ale jak juz gram to w Heroes 3, ktore sobie odswiezylem i dalej GOTG. Do tego dziennie 2-3 mecze w Lola. Odkad zagralem arama pierwszy raz to tylko ten tryb gram. Swietna zabawa gdy postacia ktora grasz pierwszy raz wykrecasz pozytywne staty.
Opublikowano 20 stycznia 201411 l Ale przechodzisz trzeci raz czy trzeci raz próbujesz przejść po raz pierwszy?
Opublikowano 20 stycznia 201411 l Trzeci raz po raz pierwszy Dwa poprzednie podejścia kończyły się szybkim alt+f4. Za pierwszym razem szedłem od razu na cmentarz, za drugim windą na dół, gdzie zabijały mnie duchy. Brak mapy/dziennika trochę doskwiera.
Opublikowano 20 stycznia 201411 l To szacun i powodzenia . Ja za DS chyba w wakacje się zabiorę, albo może nawet po sesji (jeśli ją zdam w ogóle). Kiedyś pograłem 2h ze wskazówkami kumpla i było fajnie, ale dalej samemu mi się nie chciało kombinować.
Opublikowano 20 stycznia 201411 l To szacun i powodzenia . Ja za DS chyba w wakacje się zabiorę, albo może nawet po sesji (jeśli ją zdam w ogóle). Kiedyś pograłem 2h ze wskazówkami kumpla i było fajnie, ale dalej samemu mi się nie chciało kombinować. Wystarczy przebrnąć przez pierwsze 2-4 godziny i później już leci. Ale ja dark souls przechodzę stopniowo od czerwca, także..
Opublikowano 20 stycznia 201411 l Trzeci raz po raz pierwszy Dwa poprzednie podejścia kończyły się szybkim alt+f4. Za pierwszym razem szedłem od razu na cmentarz, za drugim windą na dół, gdzie zabijały mnie duchy. Brak mapy/dziennika trochę doskwiera. Tak samo miałem. Ostatnio włączyłem jeszcze raz, tym razem zwróciłem uwagę, że 1 NPC w osadzie mówi nam, żeby iść W GÓRĘ no i od tego czasu gra mi się za(pipi)iście. Dzisiejsze gry nas po prostu ogłupiły i chcemy mieć wszystko na tacy.
Opublikowano 20 stycznia 201411 l Ja właśnie skończyłem dorodną kaszankę pt. "Ride to Hell: Retribution".
Opublikowano 20 stycznia 201411 l To szacun i powodzenia . Ja za DS chyba w wakacje się zabiorę, albo może nawet po sesji (jeśli ją zdam w ogóle). Kiedyś pograłem 2h ze wskazówkami kumpla i było fajnie, ale dalej samemu mi się nie chciało kombinować. Wystarczy przebrnąć przez pierwsze 2-4 godziny i później już leci. Ale ja dark souls przechodzę stopniowo od czerwca, także.. To w sumie nie jest problem trudności, ale że to jest duża gra, w którą się muszę wkręcić. Podobny problem mam ze Skyrimem, miałem z GTA V (grałem przecież jeszcze przed premierą, ale 100% zrobiłem dopiero wczoraj), z Civ V itd. Lubię się poświęcać takim kobyłom w całości, a rzadko kiedy mam na to czas (bo kiedy poświęcam takim produkcjom swoją uwagę, to cierpią inne sfery życia). A w sumie kiedy mam czas to i tak ciężko mi się wkręcić, bo wtedy z kolei dręczą mnie wyrzuty sumienia i kończy się na siedzeniu cały dzień na forumku, albo od biedy na jakimś imprezowaniu czy robieniu pożytecznych rzeczy.
Opublikowano 20 stycznia 201411 l Graj póki możesz bo jak wyłączą gfwl to nie wiadomo czy jeszcze poruchasz (na PC ofc) edit: Ja gram w Half-Life 2. Kiedys zachwycałem się jedynką natomiast dwójka...nie wiem, może zacząłem 10 lat za późno ale dla mnie to jakis przereklamowany szicik. Spodziewałem się więcej po ochach i achach. Wkurza mnie fizyka w tej grze. Ustawiam sobie beczki żeby wskoczyć na pręt wystający spod daszku po to tylko żeby się okazało, że nie mogę z niego skoczyć 3 cm w górę na ten daszek, niewidzialna sciana czy inny wuteef. Długie (10-15 sekundowe) loadingi w połowie drogi do drzwi też w(pipi)iają. W przerwach ogrywam Dooma 1 i 2, są za(pipi)iste nie zestarzały się ani trochę Edytowane 20 stycznia 201411 l przez ornit
Opublikowano 23 stycznia 201411 l chory w domku to i pogrywam sobie obecnie dead space 3 na originie (kiedyś w bundlu dorwałem) i taka sobie strzelanka oraz The Dark Eye - Chains of Satinav które z darmo rozdawali Przypomniały mi się czasy king quest bardzo fajna przygodówka i właśnie takiej w świecie fantasy mi brakowało. Mam przesyt szerloków i innych detektywistycznych pierdół. Ostatnio przeszedłem Unwriten Tales (POLECAM!!!) i Deponie a teraz to i muszę powiedzieć że świetne klikacze. Nie wiem czy i kiedy w nowym roku wreszcie odpale konsole ps3 czy ps4. Na PC i 3ds'a mam tyle dobroci 100 razy lepszych od tytułów AAA.
Opublikowano 23 stycznia 201411 l Dzięki Family sharing zasysa mi się GRID2, a w kolejce Monaco i Bordery 2, które w końcu mam zamiar skończyć.
Opublikowano 24 stycznia 201411 l Ostatnio zagrałem u brata w Slender the Arivall. W ciemnym pokoju masakra, tylko słuchawek brak. a po haszyku to już wogole była jazda
Opublikowano 24 stycznia 201411 l @waciak Zalecam mniejsze dawki owego 'haszyku' to może łatwiej będzie Ci spamiętać pisownię "w ogóle"
Opublikowano 24 stycznia 201411 l tak jest bardziej młodzieżowo Ostatnio grałem jeszcze w Jardanis - taka lepsza odmiana Arkanoida.
Opublikowano 10 lutego 201411 l Właśnie pogrywam sobie w Loadout. Świetna gierka free to play z jajcarskimi postaciami:) Polecam sprawdzić
Opublikowano 10 lutego 201411 l Loadout mnie zawiódł tym, że ma jedynie 3 base modele postaci Chciałbym więcej "sylwetek". No i wsio jest za kasę. Edytowane 10 lutego 201411 l przez Kazuun
Opublikowano 10 lutego 201411 l To prawda, mikro tranzakcje są w tej grze wszędzie upchane. Ale jak ktoś nie bawi się w przebieranki to grać można śmiało.
Opublikowano 10 lutego 201411 l Na stronie Alienware'a mozna zdobyc kluczyk na koszulke do tej giereczki: http://eu.alienwarearena.com/giveaways/Loadout-Exclusive-Alienware-T-Shirt-Key-Giveaway
Opublikowano 10 lutego 201411 l Na stronie Alienware'a mozna zdobyc kluczyk na koszulke do tej giereczki: http://eu.alienwarearena.com/giveaways/Loadout-Exclusive-Alienware-T-Shirt-Key-Giveaway Dzięki na pewno skorzystam
Opublikowano 11 lutego 201411 l Dorwałem w Biedronce Van Helsinga i Wormsy Revolution oraz World in Conflict za dychę wieć cioram. Szkoda, że w 5 Biedronkach nie zastałem Dirta 3.