Opublikowano 31 stycznia 201312 l Deadly 30 Polecam właśnie ograłem kilkanaście minut i jestem zachwycony, gra ładnie uczy pokory i ostrożności. Za dnia wychodzimy i eksplorujemy otoczenie zbierając złom do budowy/reperowania barykad przed zombiakami, a w nocy bronimy się. W trakcie zbieramy dwójke towarzyszy którzy nam pomagają w natarciu. Giera ma całkiem ciekawą kreske <tak jak wszystkie filmiki Gonzossm'a - którego polecam "dzieła" na YT>.
Opublikowano 1 lutego 201312 l -Darksiders 2 to chyba jeden z najgorszych portów na PC (na pierwszym miejscu jest Resident Evil 4...koszmar) ale mimo wszystko gra sie przyjemnie... Edytowane 1 lutego 201312 l przez MysteryGaz
Opublikowano 2 lutego 201312 l Borderlands 2 - ale mnie niemiłosiernie w(pipi)ia system sejwów. Nosz (pipi), nie każdy ma czas na nerdzenie przed kompem po kilka godzin. Co to za konsolowe (pipi)?? Lubię włączyć gierkę na kilkanaście minut, a w tej grze to bez sensu... Chyba odpuszczę.
Opublikowano 2 lutego 201312 l Nie tyle wina gry, bo jesteś chyba pierwszą sobą która narzeka na save'y w BL2 z jaką się spotkałem. Raczej konflikt odpalania gry z open world gdy się ma kilkanaście minut czasu. To jest kinda pointless.
Opublikowano 2 lutego 201312 l Wystarczyłoby mi, gdybym mógł rozpocząć grę przy tych savepointach, tak jak zaczynam gdy mnie zabiją, a nie od początku poziomu za każdym razem. Edytowane 2 lutego 201312 l przez lmz
Opublikowano 3 lutego 201312 l Kończę pomału Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena. Nie tak dobra jak Butcher Bay ale kilka fajnych momentów i etapów ma.
Opublikowano 3 lutego 201312 l Po przeczytaniu pierwszego tomu "Wiedzmina" postanowilem wrocic do zaczetej gry. Zdycham na bagnach jak smiec przez te pnącza, wczoraj chyba godzina grania poszla sie (pipi)ac ehh... (tak wiem, jaskolka, agni i silny). Strasznie powolna ta gra, dziwne ze wczesniej tego nie zauwazylem.
Opublikowano 3 lutego 201312 l DoW 2 Retribution po raz drugi w coopie - wbrew powszechnej opinii i wszystkim recenzjom to chyba najlepsza kampania ze wszystkich Dawn of Warów. Mam zamiar w końcu zacząć Wiedźmina 2 i Deus Exa które kupiłem chyba z rok temu, luty w większości wolny to może zdążę przejść. Dungeonland - pograłem póki co tylko godzinę - dwie, granie z 3 znajomymi jest OK ale liczne bugi już nie ;/
Opublikowano 3 lutego 201312 l Seria Mass Effect - jedynke kupilem jakos ponad rok temu, robilem podejscia ale mnie nie wciagnela. Dopiero ostatnio poczulem "natchnienie" i wsiaklem. W zasadzie jedynke wciagnalem nosem, teraz gram w ME2 i jak skoncze to biegne do sklepu po ME3. Swietna seria i tak dlugo lezala pod moim nosem Maly OT, widzialem w necie jak ME2 zostal juz wydany przez EA jako Classic, ale wogole nie widze tego po sklepach we Wrocku ( co jest grane? ) OT2 - XCOM na PC tez zniknal ze sklepowych polek, szykuje sie rowniez jakies "extra klasyczne" wydanie? Edytowane 3 lutego 201312 l przez genjuro
Opublikowano 8 lutego 201312 l Skończyłem Legends Of Grimrock, 11 godzin na Easy (Normal mnie zniszczył, chyba staję się casualem ;/), świetne zagadki (poza kilkoma aż nazbyt "oldskulowymi") i klimat, zaskakujące ostatnie levele, ciekawe lore... Zdecydowanie warto było wydać te 2 euro ;]
Opublikowano 10 lutego 201312 l Borderlands 2 - ale mnie niemiłosiernie w(pipi)ia system sejwów. Nosz (pipi), nie każdy ma czas na nerdzenie przed kompem po kilka godzin. Co to za konsolowe (pipi)?? Lubię włączyć gierkę na kilkanaście minut, a w tej grze to bez sensu... Chyba odpuszczę. Zgadzam się, system save'ów w Borderlands 2 to jakaś masakra. A ostatnio na pececie gram w Red Orchestra 2 i Guild Wars 2. Polecam RO2. Fajne jest w tej grze to, że zmusza do planowania każdego posunięcia. Granie "na pałę" kończy się dramatycznie.
Opublikowano 11 lutego 201312 l Jako konsolowiec zatwardziały moja druga gra na PC to po Football Managerze, Dead Space 3. Zakupiłem nowego laptopa i z ciekawości sprawdziłem combo pad od PS3 + obraz przez HDMI na TV + 200 PLN w kieszeni za DS3 w wersji na PS3. Grę puściłem na very high i działa pięknie jak po maśle płynniutko. Graficznie wygląda ko-za-cko i to mnie właśnie najbardziej zajarało i zaskoczyło. Edytowane 11 lutego 201312 l przez Gość
Opublikowano 11 lutego 201312 l 200 zł - 130 zł = bliżej 70 zł w kieszeni ale i tak taniej, true Edytowane 11 lutego 201312 l przez Kazuun
Opublikowano 11 lutego 201312 l Nowe DLC do Skyrim. Pierwsze kilka minut to cudowny powrót do czasów zagrywania się w Morrowinda (architektura).
Opublikowano 11 lutego 201312 l Tłukę BF3 na multi w każdej wolnej chwili do momentu aż mnie nie wqrwi ..... między czasie (bardzo sporadycznie ) SC2:LoW ... a szkoda bo gierka fajna ale przegrywa z durnym BF3
Opublikowano 11 lutego 201312 l Jakby nie było - i tak jest taniej Edytowane 12 lutego 201312 l przez Gość
Opublikowano 11 lutego 201312 l między czasie (bardzo sporadycznie ) SC2:LoW StarCraft 2: Liberty of Wings !! Edytowane 11 lutego 201312 l przez Kazuun
Opublikowano 12 lutego 201312 l Gram sobie w tego DS3 i ogólnie jestem baaaardzo zaskoczony jakością oprawy A/V! To teraz tak mogą wyglądać gry?! Naprawdę bardzo jaram się oprawą, grą świateł, rozdziałką i teksturkami. Przełączyłem się nawet z TV LCD na ekran mojego laptopa, coprawda zamieniłem 32" na 15", ale obraz wygląda wprost kapitalnie. Ogromne zaskoczenie i zajawka jednocześnie. Edytowane 12 lutego 201312 l przez Gość
Opublikowano 12 lutego 201312 l Wsiąkłem w XCOM: Enemy Unknown. Kusi mnie zagranie od nowa w trybie IRON(permanentne decyzje). Jak stanieje to pewnie kupię jeszcze raz w wersji na PS3. Świetny szpil.