January 12, 200818 yr Jeżeli zależy tobie na szybkiej odpowiedzi na twoje pytanie, to w imieniu reiko napisze..... iż się nie mylisz w swoich przypuszczeniach . Zadajesz
January 12, 200818 yr Nie mam czasu na wymyślenie zagadki, a żeby gra toczyła się dalej daje wolna rękę
January 12, 200818 yr Jakaś podpowiedź, bo sobie nie radzimy na 99% Ubik czy jakoś tak. Na podstawie książki o tym samym tytule.
February 12, 200818 yr to raczej nie Ubik. Tu sa screeny z Ubika. http://www.ludus.it/code/screenshot/id_gio...5386/LINGUA/IT#
February 18, 200818 yr No to może damy sobie spokój z tym screenem którego nikt nie rozpoznał i powiecie mi co to za gra ? ? ?
February 18, 200818 yr Zadajesz Hehe, pamiętam reckę tej gry w Gamblerze. Taka wczówka kolesia że niby pisze pamiętnik.. co za czasy XD
March 12, 200818 yr Raczej Dark colony, ale głowy nie dam. Jeżeli trafiłem, to oddaję ;] Dobrze. Zadaję następne: [Kilk]
April 28, 200817 yr Incubation. Pierwsza gra z serii extra klasyka czy jak to sie nazywalo, jaka nabylem.
May 19, 200817 yr Fakt, kupilem 8 lat temu i od razu rzucilem ci plyte jako freesbie, kretynie. Gra na obrazku wyglada na lata 1996-98, na pewno ja gdzies widzialem, ale nie jestem w stanie podac tytulu. /następnym razem trzymaj nerwy na wodzy -_- /Stona