Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crackdown

Featured Replies

Opublikowano

Wezcie pomozcie bo juz gryze joypada! :[

Zostal mi w 3 miescie ten dziadek na liscie do zalatwienia, zasuwam do niego na sam dach a on jest w takim chinskim domku na pietrze. Skok mam rozwiniety na maxa ale i tak nie moge tam sie dostac w zaden sposob. Na dole z windy ciagle wysiadaja zolnierze i nie moge gada ubic. Jak do niego doskoczyc/dostac sie zeby sklepac mu morde? :(

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 18,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na spokojnie, weź limpetki (miny detonowane zdalnie) i zwykłą rakietnicę

minami wal w typów w windzie a z bazooki w dziada, ja chamsko schowałem się za głazem na środku i lekkimi podskokami punktowałem

inna sprawa że jak dostał miną i rakietą to odbił się od ściany i wpadł do fontanny

Opublikowano

A nie było tam gdzieś jakieś altanki czy czegoś? Bo pamiętam, że się do niego dostałem.

Przy okazji, w tej lokacji można dostać łatwo Achievementy Shot-putter i Body Juggler.

Opublikowano

No właśnie, nie da się przypadkiem po niej wskoczyć? Bo na pewno byłem koło tego bossa, nawet raz granat mnie zrzucił z wieżowca.

Opublikowano
No właśnie, nie da się przypadkiem po niej wskoczyć? Bo na pewno byłem koło tego bossa, nawet raz granat mnie zrzucił z wieżowca.

da się? ale po co?

masz głazy, obok "fontanna" i coś na wzór altanki

Opublikowano

po update już nie jest tak prosto zrzucić typa

Opublikowano

a ja mam inne pytanie. achievy z coopa da sie robic na 2 padach i "samemu"?

Opublikowano
a ja mam inne pytanie. achievy z coopa da sie robic na 2 padach i "samemu"?

Nie możesz grać coopa na jednej konsoli. Chyba że masz dwa pady i dwie konsole.

Opublikowano

mam problem z pobraniem updateu - pasek sciagania dochodzi do konca i wywala blad. Ktos wie co na to poradzic? Jest moze mozliwosc sciagniecia updatu z www i nagraniu z pendriva?

Opublikowano
mam problem z pobraniem updateu - pasek sciagania dochodzi do konca i wywala blad. Ktos wie co na to poradzic? Jest moze mozliwosc sciagniecia updatu z www i nagraniu z pendriva?

Wróżek na forum niestety brak. Jaki to bład, co wywala itd. ?

Nie, nie można tak zrobić.

Opublikowano

Dostaje komunikat z prosba o sprawdzenie polaczenie w ustawieniach i jezeli to nie pomoze obrac kierunek xbox.com/support. Kombinacje z usuwaniem updateow (x x RB LB xx) juz wyprobowalem - nie pomaga !

Opublikowano

Mam nadzieje ze to wina problemow z live - nie moge sie nawet polaczyc do zadnej gry w COD4. No ale na szczescie MS da nam darmowa gierke za te 'chwilowe' problemy z ich wspaniala usluga :(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Możesz sobie zrestartować wszystkie gangi i bossów i zacząć grę dopakowanym agentem, tak jakby od nowa :D

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Gdzie to tak? Mam po prostu zaczac gre od nowa? Bo skonczyłem i nudno teraz.

Jak poziom umiejetnosci jest na 4* to da sie roziwjac nadal? Bo punkty lecą dalej

Jak najszybciej podniesc skilla samochodowego? mam 2* i nudne to jest -_-

Opublikowano

weź supercar i jedź do trzeciej dzielnicy, blisko wyjazdu z tunelu nasz skrzyżowanie - uprawiaj rozpierduchę na członach yakuzy (jedynka / wsteczny itp.)

restart bossów masz przy początku gry, po prostu klepnij w prawo na pasku - tam gdzie wybierasz solo / coop

skile może wymaksować, 4 to max level ale możesz jeszcze go zapełnić - wręcz musisz aby mieć full power