YETI 10 944 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 A pisał ktoś do sklepu psxe czy ultimy z pytaniem kiedy będzie można u nich składac zamówienia na grę? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ale np. taki psxe czesto ma swoje gry z innego źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza
liquid 1 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Panowie , czy mi się wydaje czy grafika została wyrażnie polepszona od ostatniego pokazu w lutym? Nawet tekstury są wygładzone, oglądałem w HD i robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zdaniem różnych serwisów (IGN, 1up) grafika jest lepsza od tego co widzimy na screenach i trailerach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Baaa z tego co niektórzy pisali to podobno graficznie można porównać ją jedynie do Crysis'a.Ciekawe ile w tym prawdy ,a ile nakręcania hype'a. Z tego Q&A z IGN co dawałeś link Yeti można między innymi dowiedzieć się też,że framerate trymie mocny poziom i tylko sporadycznie przy olbrzymim zamieszaniu na ekranie na 1,2sek potrafi gra przyciąć. Muzyka też śliczna,ale bądź co bądź seria jest kojarzona z jednym z najlepszych OST w historii gier więc nie ma w tej kwestii zaskoczenia(choć muzyczka z chodzenia po Plant w MGS2 śni mi się po nocach do dziś ).Szkoda jedynie,że Konami zapomniało o Europie,nie można składać pre orderów,nie wiadomo czy będzie edycja limitowana,nie ma oficjalnej ceny...same niewiadome A okładka mi się nie podoba,ani jedna jestem zwolennikiem okładek składających z jasnego,białego tła i arta na nim Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Panowie , czy mi się wydaje czy grafika została wyrażnie polepszona od ostatniego pokazu w lutym?Nawet tekstury są wygładzone, oglądałem w HD i robią wrażenie Jakos za bardzo nie zauwazyle roznicy w oprawie- ten element chyba nie wydaje sie naistotniejsz zmianą. Co najbardziej sie rzuca w oczy, to walka toczona pomiedzy PMC, a militias. Toz to wyglada jak film! W koncu te ludki poruszaja sie naturalnie w "gameplay'u"! Natomista zaprezentowany pare miesiecy temu material pokazywal statystow obdarzoznych ograniczoną sekwencja ruchów, a w prima apprilisowym trailerz'e widzimy kadry, żywcem wyjęte z wojennych filmow. WoW!... Dlaczego liczne prieview MGS4, nie wspominaja o tym elemecie? Czy nowy trailer MGS4, to faktycznie kwietniowy dow(pipi)?... Mam nadzieje, ze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 MGS4 Euro box art is legit, says German guy http://www.videogaming247.com/2008/04/06/m...ays-german-guy/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Team Snake i Raiden zarzadzi w Czerwcu Licze na godne odejscie(?) Snake'a, a takze mam nadzieje, ze Jack the Ripper tez cosik pokaze. Tak, jestem osoba, ktora polubila Raidena(nie, nie za bieganie nago ((Kojima you sicko!)) ), ale za walke(i przezycie) z trzema(jezeli mnie pamiec nie myli) Metal Gear'ami "head on" na otwartym terenie.Respekt! Cytuj Odnośnik do komentarza
J.D 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Wieksze info o akcie pierwszym gry, naturalnie ostrzegam przed spoilerami http://www.metalgearsolid.us/news.php?readmore=754 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metal 4 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Bujta sie ludzie którzy licytujecie w tej aukcji , bo ja tam będę dawał astronomiczne sumy:P. Zależy mi w sumie szczególnie na becie i jesli jest możliwość dostania kodu do bety mailem, to jestem bardzo zdeterminowany, a ostatnio sprzedałem 2 gry na PS3 wiec kaska jest . Jesli komuś szczególnie zależy na Sadze i pudełku, a nie na becie to można połączyć siły . Konami przeleciało sobie w kulki z betą (nie mówiąc o starym MGO), więc to chyba jedyna okazja:P, bo wątpię w bete w Europie. W tej chwili nie mam w co grać, wiec . Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Jak wam zaleæy na becie to rejestrujcie sié na jponskiej stronie konami. Jest taki mini faq na gametrailers jak to zrobi. Ja juæ swój kod mam;) Oczywiscie dotyczy to bety do pobranhia z psstore. No ale o tym to juz wszyscy chyba wiedzá. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gawlick 7 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Tak, ja juz swój kodzik dostałem teraz tylko czekac do tego 14 czy 18. Ciekawe tylko czy się wszyscy "chętni" załapią hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Metal 4 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Dajcie link do tego filmiku, bo w MGO na GT nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 jesli chodzi ci o ten faq to nie jest filmik a ktos tam na forum chyba to zapodal. Gawlick mysle ze jak juz ten kodzik mamy to raczej na te bete sie zalapiemy. Niezle- zagramy w nowego mgsa na 2 miechy przed premiera. Cytuj Odnośnik do komentarza
J.D 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) Wielkie spoilery o scenariuszu ! http://www.metalgearsolid.us/news.php?readmore=757 ODP. NA PYTANIE NAD CZYIM GROBEM SALUTUJE SNAKE i takie tam... Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez J.D Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 kurde może lepiej nie dawac tutaj takich informacji.. czasem mnie kusi aby cos luknąc czego póxniej żałuję jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) To przez te koxy jestes taki malo asertywny ;] BTW, podzial na akty ist eine padaken oder żarten? Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez komar737 Cytuj Odnośnik do komentarza
Incognitos 2 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) Bujta sie ludzie którzy licytujecie w tej aukcji , bo ja tam będę dawał astronomiczne sumy:P. Zależy mi w sumie szczególnie na becie i jesli jest możliwość dostania kodu do bety mailem, to jestem bardzo zdeterminowany, a ostatnio sprzedałem 2 gry na PS3 wiec kaska jest . Jesli komuś szczególnie zależy na Sadze i pudełku, a nie na becie to można połączyć siły . Konami przeleciało sobie w kulki z betą (nie mówiąc o starym MGO), więc to chyba jedyna okazja:P, bo wątpię w bete w Europie. W tej chwili nie mam w co grać, wiec . Jezu Zamiast topić kasę w takim czymś nie lepiej załatwić sobie na własną rękę??? Sam się zastanawiam nad kupnem (oczywiście nie przez allegro) tylko, że koliduje to z premierą GTA IV Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez Incognitos Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Taa komar.. nie pozwalają mi podejmowac właściwych decyzji haha:] Czekam na tę bete. Myśle że już po niej będziemy mogli przekonac się troszkę o samej mechanice, animacji czy po czesci grafice jaką znajdziemy w full wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metal 4 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) Hehe a pisałem Ci na PM, ze Konami to bardzo sobie ostatnio w kulki leci z graczami. Drugie wydania tej samej gry to pikuś, już lecą nawet po 3. Podam swój przykład. Kupiłem w preorderze MGS3SE, zaraz potem pokazała sie Metalowa Edycja (super). Kupiłem drugi raz tę samą gre w ulepszonym wydaniu(MGS3S, również preorder), szczególnie dla jednego dodatku (MGO), to zamknęli serwery po roku, a to była jedyna gra online, która mnie naprawdę wciągnęła. Stąd to moje napalenie na MGO2, które pewnie nie podejdzie mi tak jak MGO1. Teraz Europa nie dostaje bety, nawet nie ma preordera. Gdyby nie to, ze seria MGS to dla mnie najlepsza seria gier, od której maniakalnie zacząłem grać w gry, to dawno na gry KojiPro bym się wypiął. EDIT: Aha. Jeszcze zeby dali mozliwość stawiania własnych serwerów, ale pomimo nawet próśb graczy sie nie zgodzili, żebyśmy mieli własny serwer, który byśmy opłacali. Xlink też tu nic nie pomoze. Po prostu nie da sie już w te genialną jak dla mnie gre grać . Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez Metal Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 nie wiem czy jest sens panowie na ta promke sie napalac - bo to ze DVD nie ma blokady regionalnej wcale nie oznacza ze owa beta tez bedzie bez blokady. Cytuj Odnośnik do komentarza
J.D 0 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Znowu troszku spoilerów, http://www.metalgearsolid.us/news.php?readmore=759 pod koniec gry czeka nas Big Bang, nie skomlenie ewidentne nawiazanie do "this is how the world ends not with the bang but with a whimper (ang.skomlenie) słów The Patriots z MGS2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 takie tam skany http://www.360indians.com/forums/index.php...st&p=109778 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 EDGE o MGS4: This will blow you away. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solidny (pan) 3 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 EDGE o MGS4: This will blow you away. Masz jakiś link albo skan? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi