Opublikowano 24 czerwca 20159 l Podobno zakończyli działalność, ale jednak im się odwidziało. Clip całkiem fajny. Czekam na więcej.
Opublikowano 25 czerwca 20159 l Na pierwszy rzut oka przypomina jakiegoś transformera, potem się zjarzyłem o co kaman
Opublikowano 24 lipca 20159 l Aż dziwię się, że nikt nie wrzucił. Bas na otwarciu niewiele ustępuje "Ruin" LoGów.
Opublikowano 25 lipca 20159 l Dramat. Najgorszy wokalista wszech czasów, nie mogę zdzierżyć tej maniery UUU-ŁA-A-A-A Ö-Ö
Opublikowano 27 lipca 20159 l kawałki dobre, szkoda że od jakiegoś czasu Draiman brzmi dobrze tylko w studiu bo na koncertach jest jak wykastrowany.
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l kawałki dobre, szkoda że od jakiegoś czasu Draiman brzmi dobrze tylko w studiu bo na koncertach jest jak wykastrowany. Nie wiem czy to nie z tytułu operacji strun głosowych. @Maszorz: będę wdzięczny za link. Kawałek o paleniu mega słaby, ale pozostałe single niczego sobie.
Opublikowano 16 sierpnia 20159 l http://hitfile.net/1Cv3/www.NewAlbumReleases.net_Disturbed%20-%20Immortalized%20(2015).rar.html Proszę.
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l najgorszy ich album, poza paroma kawałkami nie mam ochoty go słuchać więcej. edit: no dobra nie jest tak źle, tak ze 3-4 kawałki bym zaorał, jest parę dobrych sztosów, szczególnie ten https://www.youtube.com/watch?v=aYMcPM_HsYU Edytowane 18 sierpnia 20159 l przez MaZZeo
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Nie zdążyłem przesłuchać całości, ale część kawałków jest bardzo ok. Tak to bywa z ich płytami, że nie wszystko jest mega. W każdymi razie mi album wpada w ucho.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Zdecydowanie czołówka DIsturbed. Nazwałbym to ich najlepszym albumem, ale znów nie słyszę Moyera na większości utworów Z drugiej strony Wengren jeszcze piękniej tłucze te bębny, a solówki Dana dalej robią robotę. Topy: - The Eye of the Storm/Immortalized - może nie jest to przejście na poziomie Parabolu w Parabolę, ale i tak utwór robi robotę. Ciężki riff i ogólne zgranie. - The Vangeful One - powolne, ale mocne. - Open Your Eyes - refren wpada w ucho, chciałbym usłyszeć to na żywo. - What are You Waiting For - krzyk na początku, krótki ale intensywny. Prawie black - The Sound of Silence - najlepszy cover jaki wydali - Who Taught You How to Hate - fajnie zamyka. Reszta raczej średnia, nic co by mnie odrzuciło. Ogólnie warte przesłuchania, ale pełniejszy opis dam kiedy nabędę oryginał (najlepiej deluxe, 3 dodatkowe utwory). Edytowane 22 sierpnia 20159 l przez WezyrBiałegostoku
Opublikowano 3 lutego 20196 l PRzesłuchałem część nowego albumu i poza dwoma kawałkami nic mi nie podchodzi. Dosłucham resztę i zobaczymy. Clip w Are you ready jest mega wieśniacki. Nie ma startu do świetnego The Vengeful One.
Opublikowano 3 lutego 20196 l Album jest trochę w stylu debiutu i lekko podlany elektroniką, ale też jakiś mega średniacki jak dla mnie. Poprzedni był sporo lepszy.
Opublikowano 28 września 20222 l Tymczasem w 18listopada wyjdzie nowy album. Dwa kawałki go promujące dają nadzieję na coś fajnego, lepszego od słabego Evolution. Unstoppable jest dobry, ale nie ma startu do kozackiego Indestructible hehe
Opublikowano 18 listopada 20222 l Dzisiaj premiera. Można sobie posłuchać co nieco na YT. Zajebisty teledysk a i kawałek też niezły.
Opublikowano 18 listopada 20222 l Mamy 2022 rok, a wokalista wciąż nie pozbył się tej kretyńskiej maniery. Uuuuuuuuu ła-a-a-a-a! U; u. Nie.
Opublikowano 19 listopada 20222 l 12 godzin temu, Plugawy napisał: Dzisiaj premiera. Można sobie posłuchać co nieco na YT. Zajebisty teledysk a i kawałek też niezły. Zajebisty teledysk. Kropka.
Opublikowano 21 listopada 20222 l On 11/18/2022 at 11:01 PM, Grze(pipi) said: Mamy 2022 rok, a wokalista wciąż nie pozbył się tej kretyńskiej maniery. Uuuuuuuuu ła-a-a-a-a! U; u. Nie.