Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield: Bad Company

Featured Replies

Opublikowano

A ja na odwrót wolę Gold Rush bo według mnie więcej się tam dzieje, a jeśli chodzi o kamperkę to mnie też bardzo wnerwia i wtedy zmieniam serwer .Conquest mam dość może dlatego że się nagrałem w BF2

Edytowane przez DreicoPL

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 845
  • Wyświetleń 87,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sciagnalem dodatek conquest i kiedy chce go zagrac wyskakuje mi blad. Musze jeszcze pobrac ten community pack, czy cos takiego ? Plik wazy z dwiescie-kilkadziesiat mb.

Opublikowano

No to chyba oczywiste że musisz ściągnąć. W końcu jak zamierzałbyś grać w conquesta bez ściągniętych odpowiednich mapek?

Opublikowano

Czy tylko ja dziś miałem ogromne lagi na rankingowych serwerach ? :starwars:

Na nierankingowych grało się przyjemnie :imprezka:

Edytowane przez _Blizzard_

Opublikowano

Jak wczoraj grałem też miałem lagi,może to nie były ciągłe lagi ale jak mnie złapało to czasem szedłem i mnie cofało o parę metrów,a raz miałem tak że byłem przy skrzynce oponenta aż tu nagle ni z gruchy ni z pietruchy przerzuciło mnie to bazy,to chyba był efekt motyla :D.Ale przynajmniej nie byłem sam w klubie bo ziomki co z nimi grałem też mieli lagi.

Opublikowano

niekiedy tak jest , jak mam, takie problemy po prostu wychodze z gry i szukam nowej gry na nowym serwerze i jest okey ,zadnych lagow, ale niekiedy trzeba wychodzic z gry nawet kilka razy ,niekiedy na hardzie nie ma lag i na odwrot, siamano wesolych swiat ----------------general 220000 tys punktow mada faka :wkurzony:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Battlefield Bad Company Apache Montage:

BF: BC "Oops...I broke your chopper:

Edytowane przez Rutran

Opublikowano

Widać wyraźnie , że chłopak ma helikopter perfekcyjnie opanowany , szczere gratulacje.

Natomiast dla chłopaków ściągających heli z bazooki bez przymierzania- wielki szacun !!

Opublikowano
Widać wyraźnie , że chłopak ma helikopter perfekcyjnie opanowany , szczere gratulacje.

Natomiast dla chłopaków ściągających heli z bazooki bez przymierzania- wielki szacun !!

ja bym rzekl ze w ogole nie umie latac....nie no moze ze lata standartowo...nie sztuka jest latac i strzelac do celu [a caly montage to wlasnie to].. ale latatac na pelnej predkosci i malej wysokosci omijajac przeszkody. sztuka jest szybko uciec chowajac sie za uksztaltowaniem terenu gdy heli jest mocno uszkodzony{drzewa gorki i budynki}...najwieksza sztuka to latanie i nawroty na pelnej predkosci...

raz gralem z jakims typem chyba z usa lub uk poprostu koles mial tak opanowany lot ze latal caly czas koszac trawnik na pelnym speedzie poprostu miedzy drzewami z nosem caly czas postawionym na dol nie wiem jak on to robil ale nawet nie strzelalem z dzialka tylko ogladalem jak latamy:) mistrz

Edytowane przez Othis

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dwa pytanka - gra ktos w to jeszcze na multi, oraz czy multi jest podobne do tego z Battlefield 1943?

• 1 rok później...
Opublikowano

Jest jeszcze mnóstwo os. które grają. Ale jeżeli nastawiasz się na jakąś konkretną grę to wiedz że w BC2 jest dużo usprawnień i jest lepiej zbalansowane niż "jedynka", więc jeżeli sporo grałeś w BC2 to po ograniu pierwszej części możesz czuć się zawiedziony. A jeżeli chcesz kupić z ciekawości to oczywiście polecam, rozgrywka jest fajna, nie tak intensywna jak w BC2, ale daje radę. Chyba najgorszym punktem programu są pojazdy, prowadzi się je beznadziejnie, rządzą się własnymi prawami fizyki, a helikopterem niemal nie da się latać, ale jak się człowiek nieco przyzwyczai to nawet i to można przełknąć i wtedy pozostaje cieszyć się intensywną akcją ;).

Aha...i jeszcze bardzo denerwująca rzecz w sterowaniu to fakt żeby biec sprintem to trzeba cały czas trzymać LS wciśnięty. W BC2 wystarczy kliknąć i następnie już tylko wychylić analog.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

ale to wlasnie w BC gralo sie najfajniej na ps3..ze wzgledu chyba ze mial wlasny klimat takk samo jak kz2) i nie byl az tak bardzo podobny do Coda :)

Edytowane przez Szymek_PL_