Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytania na temat X360

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 100,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Taki problem:   Wersja jasper i na oryg. wentylatorach przy procesorze graficznym wylatuje ciepłe/letnie powietrze zaś przy procku głównym letnie/chłodne. Jakiś czas temu zainstalowałem sobie wen

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

nie było jeszcze przypadku bana za dysk i MS nie może czegoś takiego zrobić. To jest dodatkowe akcesorium a nie mieszanie w konsoli. Zawsze ktoś z zestawów fm3, ff13, re5, mw2, itd. może sprzedac taki

Opublikowano

Mam pytanie związane z marketplace , w zakładce magazyn jest podane info odnosnie dema UEFA EURO i jest button get this demo now ! Ale niestety nic nie mam na live do pobrania , a demo juz przeciez podobno jest :) Tak samo nie mam dema condenamed 2 , nie wiem czy wyszlo juz czy nie

z gory dzieki za odp

Opublikowano

wejdź w marketplace, demonstracyjne wersje gier i tam poszukaj, powinno być. u mnie dema codnemned2 też nie ma, a słyszałem, że pojawiło się więc nie wiem jak to jest

pozdro

Edytowane przez orion50

Opublikowano

mam problem z xbox live

ostatnio jak mialem x360 mialem abonamet gold potem konsole sprzedalem abonament wygasl, wczoraj ponownie kupilem x360 odzyskalem swoj stary profil i chce korzystac tylko z silver gdzie to ustawic ? z poziomu konsoli nie moge sie zalogowac do liva a przez pc jak daje Modify Membership to moge tylko miec gold ;/

mam nadzieje ze ktos zlapal ocb :)

Opublikowano
weź od razu rzutnik sobie kup

Cena projektora Full HD to kosmos w porównaniu do dużego LCD...

ilukrotne przebicie?

wejdź w marketplace, demonstracyjne wersje gier i tam poszukaj, powinno być. u mnie dema codnemned2 też nie ma, a słyszałem, że pojawiło się więc nie wiem jak to jest

pozdro

pojawiło się, ale bodajże tylko na ps3 na razie

pozostałe wersje w drodze

Opublikowano
mam problem z xbox live

ostatnio jak mialem x360 mialem abonamet gold potem konsole sprzedalem abonament wygasl, wczoraj ponownie kupilem x360 odzyskalem swoj stary profil i chce korzystac tylko z silver gdzie to ustawic ? z poziomu konsoli nie moge sie zalogowac do liva a przez pc jak daje Modify Membership to moge tylko miec gold ;/

mam nadzieje ze ktos zlapal ocb :)

sproboj przez xbox.com

Opublikowano

wlasnie tam probuje i jak daje Modify Membership to wyskakuje ze moge wpisac zdrapke na gold ;/ kurde cos pokombinuje a jak nie to moze na info lini pomoga ale pewnie nie :)

Opublikowano

nie do końca związane z tematem, ale nie wiedziałem gdzie uderzyć. czy ktoś wie w jaki sposób "nakleić" napisy na obraz tak aby całość była w jednym pliku video?

dobra, znalazłem niby jakies info o programach. czesc z nich skomplikowana jak projekty szamb mojego brata, ale jest jeden niby prosty tyle, ze platny, Power Director sie nazywa. mimo to jakby ktos mial jakas porade to poproszę. z góry dzięki.

Edytowane przez maciek88

Opublikowano

Velius chodzi Ci o ten optyk do dźwięku tak? Też miałem taki problem :). Się wkurzyłem, wepchnąłem 'na chama' i siedzi jak ta lala. Po prostu trza dosyć mocno docisnąć.

Opublikowano
gdzie moge znalesc porowaniu kilku gier X1 uruchomionych na samej maszynie jak i na emulatorze w 360? Screeny porownawcze

http://www.gamespot.com/features/6140654/index.html

mam problem z xbox live

mam nadzieje ze ktos zlapal ocb <_<

Nic nie trzeba ustawiać, konto silver ma się "z urzędu".

Opublikowano

no wlasnie w moim przypadku nie, no nic musze dzwonic do BOK podejrzewam ze to wina tego ze placilem za golda karta. poczym sprzedalem xboxa, gold wyglas, chcialo przedluzyc automatycznie, a nie bylo jak bo karta wygasla i nie wprowadzilem nowej :D no nic w pn sie zobaczy co i jak

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Wie ktoś może czy hub usb zadziałałby na tylnym porcie konsoli i pozwoliłby na podłączenie kamerki, adaptera WiFi i ładowarki do headseta równocześnie?

Opublikowano
  • Autor

na xboxie 1 dalo sie wiec to samo na X0 zapewne bedzie...

Opublikowano

Czy jak kupie MSP na US(mam konto na EU), to będe mógł ściągnąc mapy do CoD4 i Halo 3 z amerkańskiego konta? Przy mapach z GoW było chyba ograniczenie, że tylko na jednym koncie można ich używać.

Opublikowano

Jest taka opcja, że zakladasz drugie konto na USA, sciagasz mapy i grasz na swoim profilu normalnym

Opublikowano

Witam wszystkich,to moj pierwszy post wiec prosze o wyrozumialosc ;)

No i od razu mam pytania ;)

Przegladalem skarbnice google i natknalem sie na wiele wersji,przeszukalem takze wasze forum ale jest tyle stron, ze nie mam na to sil juz ;/ a zostaly mi 2h na decyzje.

Ogolnie chodzi mi o gwarancje w klocku,wiele przejrzalem ale nie dostalem nigdzie zadawalajacej odpowiedzi ;d..Mam okazje kupic od jednego kolesia premium falcona ale on niezbyt sie na tym zna wiec kieruje do Was pytanie :P ..Facet daje paragon i zapewnia ze konsola nie byla rejestrowana w ms,wszystko cacy..jednakze konsolka ma juz te pare miesiecy a zalezy mi na tej 3 letniej gwarancji,stad pytanie..Czy gwarncja jest liczona od dnia w ktorym rejestrujemy konsole w ms ( czyli pewnie wtedy gdy padnie ;) ) czy od daty zakupy x'klocka ? i drugie pytanie,jesli konsolke rejestrujemy w ms'ie to czy gwarancja bedzie trwala te 3 lata od dnia rejestracji czy tez moze beda pytac o date zakupu (Sierpien 2007) i nalicza mi pare miesiecy mniej?

Potrzebuje pewnosci bo nie chce inwestowac nie majac pewnosci :) z gory dzieki za wyrozumialosc i odpowiedz :) .

Pozdrawiam

Opublikowano

gwarancja zawsze jest liczona od daty zakupu (czyli daty na paragonie) - nieistotne jest kiedy rejestrujesz konsole

czyli ty masz gwarancje do sierpnia 2009 (np awaria napedu) a gdy awarią bedzie ROD to do sierpnia 2010

Opublikowano
gwarancja zawsze jest liczona od daty zakupu (czyli daty na paragonie) - nieistotne jest kiedy rejestrujesz konsole

czyli ty masz gwarancje do sierpnia 2009 (np awaria napedu) a gdy awarią bedzie ROD to do sierpnia 2010

Dzieki ash77 za odpowiedz..o to mi chodzilo ;) Tak sie spodziewalem ale wole wiedziec na 100%

Opublikowano

Mam xboxa podlaczonego kablem z pctem i moge ogladac na xboxie wszystko co jest w formacie wmv lub wma, a czy da sie cos zrobic zeby chociaz mp3ki widziało? albo aviki? Bo to troche uciążliwe jest ;/

Opublikowano

oczywiście że da się coś zrobić - wystarczy zainstalować winamp remote z którego streamuje mp3ki zarówno do X360 jak i PS3.

Opublikowano
Jest taka opcja, że zakladasz drugie konto na USA, sciagasz mapy i grasz na swoim profilu normalnym

Dzięki, o to mi chodziło.

Opublikowano

Pytanie

Czy idzie pobierac kompzycje przez komputer i pozniej przez płyte lub jakies inne urzadzenie wrzucic na konsole X0 ?

i gdzie mozna takie kompozycje pobierac kozystajac ze komputera tylko ?

Edytowane przez alukard