Opublikowano 27 czerwca 200816 l ten człowiek wyznaczał szlaki w polskim hip-hopie więc trochę szacunku. jesteś za młody żeby to pamiętac. Edytowane 27 czerwca 200816 l przez tk
Opublikowano 27 czerwca 200816 l Stary liroy to klasyk, pierwsza podjarka w podstawowce z niecenzuralnych tekstow, mam kasete xD I te rymy: ch,uj! moj twoj wypie rdalaj!
Opublikowano 27 czerwca 200816 l szczegolnie w tym klipie, co go dalem, no (pipi)a andergrandowe poczatki polskiego rapu jak w morde strzelil!
Opublikowano 27 czerwca 200816 l Cześć jestem Liroy obserwuje Cię od chwili. Wyglądasz jak kombinacja Chili i Tekili...OSTRO xD Pierwszy raper to był franek kimono. Jestem barmanem,na tym dansingu Pierwszy raper,nie było jeszcze stringów.
Opublikowano 27 czerwca 200816 l nie patrz do tyłu patrz prosto przed siebie jeśli się odwrócisz ktoś łopatą ci przyj.ebie liroy był królem ;] Co do tematu uważam że pierwsza i druga płyta limpbizkit jest zaje.bista Edytowane 27 czerwca 200816 l przez zajman
Opublikowano 27 czerwca 200816 l Stary liroy to klasyk, pierwsza podjarka w podstawowce z niecenzuralnych tekstow, mam kasete xD I te rymy: ch,uj! moj twoj wypie rdalaj! +2 kaseta z NASem, pokój na obrzeżach ośrodka na pierwszej zielonej szkole i 4 dzieciaków pochylonych nad nadpsutym kaseciakiem z którego wydowywają się dźwieki "alei nr. 6 grobu nr.4". klvt. Edytowane 27 czerwca 200816 l przez tk
Opublikowano 27 czerwca 200816 l Miałem kasetę Bafangu (czy coś) Liroya i się nią jaraliśmy z kumplami z podstawówki, bo fajne bluzgi były. Pamiętam właściwie tylko utwór: "Twoja córka", o nastoletniej obrabiarce lasek, bo nas trochę zrył, mimo że nie do końca łapaliśmy o co w nim chodzi . Lubię szanty .
Opublikowano 27 czerwca 200816 l I te rymy: ch,uj! moj twoj wypie rdalaj! Trzymaj się skur.wielu jak najdalej z dala. Klasyk XD
Opublikowano 5 lipca 200816 l Zapomniales wspomniec o rozowej polówce Edytowane 5 lipca 200816 l przez FARMEROS
Opublikowano 5 lipca 200816 l Zadaj sobie to pytanie po tym nie wygląda żałośniej od pierwszego lepszego zespołu blackowego. A pierwsze 3 płyty + pierwsza epka to kawał zaj.ebistej muzy i ja bym się jej nie wstydził. Albo cover kawałka "No time to cry", który też daje radę. Co innego ich 'imidż' i przeciętny odbiorca ich muzy z ich naszywką na szkolnym plecaku.
Opublikowano 5 lipca 200816 l Nie wygląda żałośniej od pierwszego lepszego zespołu blackowego. Fakt. ------------------------------------------------------------------------------------ Dobra, to chyba tu pasuje. The Kovenant - Często ich ostatnio słucham. O ile pod względem muzycznym nie ma nic do zarzucenia (najpierw Black, teraz bardziej Industrial), to wizualnie, miażdżą Edytowane 5 lipca 200816 l przez Zaton.
Opublikowano 5 lipca 200816 l nie wygląda żałośniej od pierwszego lepszego zespołu blackowego. A pierwsze 3 płyty + pierwsza epka to kawał zaj.ebistej muzy i ja bym się jej nie wstydził. Albo cover kawałka "No time to cry", który też daje radę. Muzycznie bardzo mi nie pasuje, imo nadaje sie to na tlo pod jakis sekszop, jak to ktos kiedys ujal. Vampiric pure evil black metal ;[ A i co do immortala, to slucham czesto jednej plytki bo mi sie podoba. Battles in the north mianowicie, ha. Tu braki w prezencji nadrabia muzyka, czego sie nie da o cof powiedziec.
Opublikowano 5 lipca 200816 l The Kovenant - Często ich ostatnio słucham. O ile pod względem muzycznym nie ma nic do zarzucenia (najpierw Black, teraz bardziej Industrial), to wizualnie, miażdżą Słuchasz power metalu to wystarcza. Lenny Kravitz siara?