Opublikowano 25 listopada 20159 l nigdy nie wiedziałem czy bardziej chciałem ich bić, czy szaleć do ich muzyki live po kilku głębszych klipy mieli jeszcze bardziej odjechane xd wstyd się przyznać ale raczej to drugie
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Wstyd nie? Ale zapoznałem się szerzej z ich twórczością . Zespół nagrał tylko jedną płytę, czekam na drugą, która będzie właśnie z elektroniką (jak clip wyżej) - a na pierwszym LP, jest metalowo, słychać wpływy Death, czy jakby trochę Behemotha. Poniżej jeszcze coś z drugiego albumu, na który czekam: --- A tu coś z pierwszego albumu, ale nie oglądajcie, tylko słuchajcie: Dobre przejście w 2:36. Na spotify i itunes jest cały ten album. --- Czuję, że za jakiś czas panowie będą tak znani, jak np. Frontside Edytowane 12 kwietnia 20169 l przez grzybiarz
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Włącz trzeci, tam masz klasyczne granie. Dwa pierwsze są z nowej płyty, której jeszcze nie ma, bo pewnie nikt nie chce tego wydać
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Ten pierwszy kawałek to brzmi bardzo deathcore'owo. Dobrze, że nie zawsze trzeba patrzeć na tak chujowe klipy.
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Młodziki i do tego mają śliczną gitarzystkę, ale technicznie robią masakrę. No i gdzieś po drodze znalazłem Soen, które nadrobiło mi z nawiązką kilkuletnie czekanie na nowego TooLa. https://m.youtube.com/watch?v=7C19ZGLuhlQ
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l W żadnym z powyższych dwóch linków nie ma gitarzystki, tym bardziej 'ślicznej'.
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l Nie wiem czy trafiłem w temat, ale prewencyjnie niech będzie. Bardzo ładna piosenka.
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l Ciężko się słucha Mindless Self Indulgence, chociaż mają sporo niby dobrych piosenek. Edytowane 27 sierpnia 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Czemu sam muszę szukać zdjęcia? O ja pierdole dobra, nie wrzucaj tu tego. Edytowane 27 sierpnia 20168 l przez acidizer
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Co się stało z tekstem Jarka o nieprzyzwoicie pięknej basistce, którą pragnie za żonę? Kurde jestem pewien, że widziałem tu gdzieś. Jak dla mnie mocne 6=/10, ale może ma piękną duszę czy coś, ale ja to nie wiem. BTW. już na fotce widać, że zero cyca, major letdown. Edytowane 27 sierpnia 20168 l przez Masorz
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Co się stało z tekstem Jarka o nieprzyzwoicie pięknej basistce, którą pragnie za żonę? Kurde jestem pewien, że widziałem tu gdzieś. Jak dla mnie mocne 6=/10, ale może ma piękną duszę czy coś, ale ja to nie wiem. BTW. już na fotce widać, że zero cyca, major letdown. A więc jednak to napisał, a myślałem, że miałem zwidy po alkoholu. Stara rura charakteryzująca się na niegrzeczną dziewczynkę to w sumie dość typowy ideał dla gościa, który nigdy nie ruchał.
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Na innych fotkach w sumie lepiej wygląda a na innych jeszcze gorzej I te 40 lat to nie do przeskoczenia dla mnie, a Jarek to już w ogóle. Te Szkotki czy Angielki nie mają farta do urody generalnie. Ale kto wie, może ma już córę jakąś fajową
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Posłuchałem dzisiaj Chinese democracy i spodobały mi sie dwa nagrania... co jest ze mną nie tak?
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l Ja się nie odważyłem nigdy, oprócz tych chyba dwóch singli, które już nie pamiętam jakie były.
Opublikowano 7 października 20168 l Zakochałem się w tym utworze, zresztą to nie pierwszy od tej kapeli. Przebijcie to
Opublikowano 1 lipca 20177 l Trochę jednak wstyd, ale nie moge sie od tego dzisiaj uwolnić ;(( https://www.youtube.com/watch?v=cmpRLQZkTb8