Jump to content

Logo i Rangi

Recommended Posts

Posted (edited)
no nie wiem :mellow:

teraz jak grupa jest otwarta a polowa czlonkow ktorzy do niej naleza sie nie udziela to ciezko stwierdzic "co z logosami"

mozna wszystkich wyrzucic, przyjac tych co pisza i dac logo, range, jak tam chcecie

jak uwazacie

Ja oponuje za zmiana tego podpisu pod nazwa grupowca, brzmi... Nie, jest niedziela i bede pobozny - po prostu zle brzmi!

Edited by 2razyjot
Posted

No to zmieńcie nazwę grupowca na "Born to fit"

Loga te co wyżej - logoxdxg5.jpg

I dawać zapisywać się chętni na loga potem Kuba pogada z Fenixem i lu ;)

Posted

to, ze przydzielone zostana loga tylko niektorym osobom chyba nie musze pisac. nie ma tak, ze ktos napisal 3 posty na krzyz o du,pie maryni i bedzie born to fit xD.

problem jest taki, ze jezeli ktos jest juz przydzielony do jakiejs grupy (np. Jakim - Senior Member) to loga miec nie moze ;/.

Posted
to, ze przydzielone zostana loga tylko niektorym osobom chyba nie musze pisac. nie ma tak, ze ktos napisal 3 posty na krzyz o du,pie maryni i bedzie born to fit xD.

problem jest taki, ze jezeli ktos jest juz przydzielony do jakiejs grupy (np. Jakim - Senior Member) to loga miec nie moze ;/.

Co nie znaczy że nie może zrezygnować z senior member na rzec z btf ;)

Dobra chętni na logo wpisywać się .

Wpis %-)

Posted

wstepnie.

logo i przydzial do grupy, moje propozycje, jak ktos nie chce, pisac.

hustler

yaczes

Tori

Hubi.

M4c

Plugawy

banny

komar737

Mati

El Loco Choco

Sebas

Sado

Ölschmitz

Grzegosz

na bank kogos pominalem (niektorych celowo - az best, kotlet, Jakim), bo spisalem z pamieci.

logo logoxdxg5.jpg pod avkiem

Guest Grzegosz
Posted

Ja tu tylko na rowerku jeżdżę (i sporadycznie biegam), więc chyba nie pasuję do grupy, no nie?

Posted

nie wiem kto to zamyka. debil : ).

Ja tu tylko na rowerku jeżdżę (i sporadycznie biegam), więc chyba nie pasuję do grupy, no nie?

zdrowy styl zycia to nie tylko silownia. ale ok;).

Guest yaczes
Posted

Kuba to Ty zamykasz? o_O

Logo dobre:)

Posted
Kuba to Ty zamykasz? o_O

Logo dobre:)

no ja nie, Ciebie tez nie podejrzewalem;). bawi sie jakis przyglup :f.

Posted

Czekaj czekaj bo sie z leksza pogubiłem. Born to fit będzie pod avkiem ale nie jako Grupa, tylko podpis tak? Czyli mi tego seniora nie usuną czy właśnie zamiast Senior Membera będę miał Born to Fit.

Posted

wlasnie born to fit bedzie jako grupa, inacy sie nie da niestety. Ciebie jak pisalem pominelem, bo chyba nie chcesz rezygnowac z SM na rzecz btf??