Skocz do zawartości

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 983,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dzieki :*

Opublikowano

Wie ktoś co to za muzyka z tej reklamy (nie pamiętam czego) że koleś biegnie najpierw goły a później się stopniowo ubiera na ślub? Chyba to była karta VISA ale mogę się mylić..... z góry dzięki

Opublikowano
Skinny Puppy - Pro-test
Dzięki :D . Do us#@nej śmierci bym szukał :piwo:.

Opublikowano

Szukam piosnki w ,ktorej dziewczyna robi tutututu. Taka klubowa piosenka chyba, dzisiaj rano w Esce byla xD

Opublikowano
a ja szukam takiego rockowego kawałka w refrenie spiewają YOU care on , YOU care on :) dałbym głowe że to jest kawałek kapeli ( my chemical romance :) ale przegladałem na necie ich utwory i nic :( nawet misiek tego nie znajduje :(

<_< ten kawałek za mną chodzi nie mogę sie uwolnić :))

Opublikowano

@Gazer

Basement Jaxx - Where's your head at

@signap

Edward Grieg - In the Hall of the Mountain King

Edytowane przez neospiderman

Opublikowano
Szukam piosnki w ,ktorej dziewczyna robi tutututu. Taka klubowa piosenka chyba, dzisiaj rano w Esce byla xD

shaun baker - power

Opublikowano

ok pytanie mam - w jednym z mixów DDR'a była piosenka co laska tam śpiwała w refrenie coś 'I'm losing the game' - możliwe że kapela sie nazywała cartidge albo coś podoobnego. w teledyskuz tego so pamiętam to laska jechała cabrioletem - ale mógł mi się pomylić tytuł - any ideas ? chodzi mi po głowie ona troche i nie moge jej znaleźć nigdzie.

Opublikowano

Zna/ma ktoś ten kawałek w oryginale?

Kojarzę to, ale nie wiem skąd :/

Edytowane przez zaton666