Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Featured Replies

Opublikowano

dokładnie, dziękóweczka panowie.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

szukam piosenki pamietem kawałek refrenu coś tam" i can fly"taka ballada chyba bylo tez i beliv i can fly czy cos takiego

Opublikowano

Poproszę. Muzyka z trailerów odpowiednio GT5 i GT Mobile.

Opublikowano
Ten utwor z Raymond`a sie zgadza wiec dzieki ale tym razem szukam czegos nowego :)

z góry dzięki

Toć to nic innego jak mój ukochany Pendulum:D Tylko oryginał troszkę inaczej się zaczyna.

Pendulum - Showdown

http://www.youtube.com/watch?v=PiT9FZwJsHY

Opublikowano

Ma ktoś namiary na utwór który leci w trailerze The Last Guardian? Podobno to z jakiegoś filmu jest.

Opublikowano
Ma ktoś namiary na utwór który leci w trailerze The Last Guardian? Podobno to z jakiegoś filmu jest.

Mi się strasznie skojarzyło z tym:

Opublikowano

Mi się strasznie skojarzyło z tym:

To nie to, już znalazłem:

Opublikowano

Rok temu słuchałem takiej polskiej piosenki reggae, ale nie pamietam co to bylo. Kojarzę tylko takie coś: "kiedy palę zioło to, czuje jak zło znika z sercaaaa" :P, pomoże ktoś?

Opublikowano
szukam piosenki pamietem kawałek refrenu coś tam" i can fly"taka ballada chyba bylo tez i beliv i can fly czy cos takiego

to ?

Opublikowano

ostatnio słuchałem piosenki w rmf fm słowa które jedyne pamiętam, "baby, moonlight"... taka szybka piosenka, wiem że stary jak był 3-4 lata temu na wakacjach to cały czas to w dyskotekach grali...

Opublikowano
Rok temu słuchałem takiej polskiej piosenki reggae, ale nie pamietam co to bylo. Kojarzę tylko takie coś: "kiedy palę zioło to, czuje jak zło znika z sercaaaa" :P, pomoże ktoś?

http://www.google.pl/search?q=kiedy+pal%C4...lient=firefox-a :potter:

dzieki, jak ja wpisalem to nie bylo ;)

Opublikowano

Na pown.it często się pojawia motyw,że nagle pojawia się rysowana w paincie głowa czarnucha i piosenka ze słowem "niggaz"sry,teraz nie pamiętam innych słów dokładnie,ale to charakterystyczne jest i wiecie pewnie ocb.

Ktoś da linka do tej piosenki,albo poda nazwę jej i wykonawcę ?

Prosze e-kumple :huh: ^_^

Opublikowano

Szukam dwóch tytułów:

piosenka zaczynająca się w 0:24

A tu od 1:56

Opublikowano

Czy ktoś wie jak się nazywa ten kawałek :

??

Opublikowano
@Jakuza

009 Sound System - Dreamscape

btw. ta modyfikacja świateł w tym filmiku przekozacka.

Dziękować :)

Modyfikacja fakt bardzo fajna ( polecam inne filmiki tego gościa ;) ) - niestety cena ów modyfikacji już nie - bo wynosi około 300Euro wzwyż :P

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=TuAB8uLpV1Y

Proszę.

Kawałek zaczynający się od 1:30. Jeśli ktoś wie, to dzięki.

A i jeszcze szukam kawałka, raz widziałam teledysk na vh1, jakaś impreza w basenie pod wodą, pływają laski, dj gra, itd. Bardzo proszę.

Edytowane przez Kania

Opublikowano

Wielkie dzięki :* To ten kawałek z 1:30 :] Na nim mi najbardziej zależało, bo wpadł mi w ucho i nie wiedziałam gdzie tego szukać.

A tamten drugi to pamiętam tylko tyle z teledysku, że pod wodą był balet, pływały jakieś dupencje i na konsoli zasuwał didżej:] Nic więcej :(