Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

South Park nowe odcinki

Featured Replies

• Odpowiedzi 697
  • Wyświetleń 108,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Coś przegapiłem? 2 ostatnie odcinki to te wyjątkowo zabawne z Cthulhu?

Opublikowano

Ostatnie dwa odcinki to straszna padaka. Trzeba mieć wiele samozaparcia, żeby się śmiać. Jedynie motyw z Kennym i kilka tekstów Cartmana dają radę. Nudy, a najgorsze jest to, że kolejny odcinek też taki będzie.

no w końcu jakiś głos rozsądku

ale nawiązanie do mechanicznej pomarańczy fajne.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nie, pomyliłeś je z tymi dwoma wyjątkowo nie zabawnymi z Cthulhu. Każdemu może się zdażyć

Opublikowano

E tam, Cartman dał radę jak zawsze plus wątek Misteriona i nieśmiertelności. Dobre były.

Opublikowano

trzy ostatnie odcinki znacznie zaniżyły znakomity poziom drugiej połówki sezonu

Opublikowano
  • Autor

trzy ostatnie odcinki znacznie zaniżyły znakomity poziom drugiej połówki sezonu

+1

przebłyski były (LeBron technique, cthulu song czy nawiązanie do mech. pomarańczy), ale ogólnie to w porównaniu do poprzednich to średniaki.

Opublikowano

Nie, pomyliłeś je z tymi dwoma wyjątkowo nie zabawnymi z Cthulhu. Każdemu może się zdażyć

ale ty walisz konia przy suralistycznych filmach, więc na pewno mamy odmienne poczucie humoru

Opublikowano

Surrealistyczne były przedostatnie dwa odcinki SP, a konia nawet przy nich nie dotknąłem.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

z tych odcinków o superbohaterach to tylko gag z buttersem trzymającym wiadro kupy w klatce mnie rozwalił B"I've got no food" C"You've got poo" po Jersey sezon się trochę popsuł w moim odczuciu.Niech kończą już Coon&friedns i niech dadzą coś nowego.

Kyle to człowiek latawiec?

Opublikowano

Tak to latawiec.

Ja też właśnie obejrzałem 3 Coon-y mocno przeciętne wręcz słabe odcinki. Oczywiście Cartman ratował sytuację aha i trafiłem, że będzie odcinek o wycieku ropy ;p.

Btw jak pierwszy raz puścili Coon-a chyba w poprzednim sezonie to kurevsko zastanawiało mnie kim jest Mysterion. Heh no nie wpadłbym na to, że Kenny do tego ta cała "sprawa" z nieśmiertelnością bleee.

Jutrzejszy odcinek dotyczy Randiego, w końcu.

PS. Piosenka Cartmana wymiata.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Coon slaby, ale nie moge przestac sluchac piosenki o Cthulhu, masakra

Opublikowano

odcinek z randym roz(pipi)ał system

Opublikowano

To się nazywa zakończyć sezon w starym dobrym stylu. You glaze it? So fucking hot...

Edytowane przez ksztyrix

Opublikowano

Nowy odcinek wy(pipi)any w kosmos, oszczany byłem jak przy medical fried chicken, ale kto mi powie co z odcinkami, z clipów, które zapowiadali już w wakacje? Narobili chęci, żeby dać dopiero w kwietniu, ale za to dali 3 odcinki nieśmiesznego Coona.

http://www.youtube.com/watch?v=yaO8HYhzuws

http://www.youtube.com/watch?v=w3HUQV0fk6I&feature=related

Opublikowano

Panowie... to co się stało z Bieberem w Coonie zasługuje na uznanie.

Opublikowano

Panowie... to co się stało z Bieberem w Coonie zasługuje na uznanie.

Uznaliśmy, że Bieber nie uratował Coona.

Ostatniego odcinka nie oglądałem, ale mogę spokojnie uznać, że będzię dobry... w porównaniu do Coona.

Opublikowano

Oglądnąlem w końcu ostatni odcinek serii i powiem szczerze, że trylogia Coon 2 bardziej mi się podobała. Ale to są gusta i guściki. Może mam z(pipi)any gust - ci którym się ten Coon 2 nie podobał mają jednak przykład, że po prostu do nich te odcinki nie trafiły i tyle. IMO SP znowu przeżywa renesans. Obecny sezon jest jednym z najlepszych.

Opublikowano

Nowy odcinek wy(pipi)any w kosmos, oszczany byłem jak przy medical fried chicken, ale kto mi powie co z odcinkami, z clipów, które zapowiadali już w wakacje? Narobili chęci, żeby dać dopiero w kwietniu, ale za to dali 3 odcinki nieśmiesznego Coona.

http://www.youtube.com/watch?v=yaO8HYhzuws

http://www.youtube.com/watch?v=w3HUQV0fk6I&feature=related

Wiem, ze ten filmik z rudym to jest parodia zrobiona z wlasnie takiego rudego co sie wyzalal i SP skrecili sobie z niego beke. To miala byc tylko reklama, a nie odcinek.

Opublikowano

Dziwię się, że nikt nie zwrócił uwagi na głębokie przesłanie ostatniego odcinka. Wszystkie kobiety powinny się z nim obowiązkowo zapoznać.

Opublikowano

Dziwię się, że nikt nie zwrócił uwagi na głębokie przesłanie ostatniego odcinka. Wszystkie kobiety powinny się z nim obowiązkowo zapoznać.

Z tym przesłaniem to tak nie do końca, bo przecież każdy wie, że BJ>HJ

flowers.jpg

Opublikowano
Z tym przesłaniem to tak nie do końca, bo przecież każdy wie, że BJ>HJ

wtf do you know o_O