Opublikowano 19 grudnia 200816 l Jeśli nie pamiętam na jakie dane konsola wcześniej została zarejestrowana to mogę ściemnić i powiedzieć,że pierwszy raz się zepsuła?
Opublikowano 19 grudnia 200816 l FAQ nie boli: 6. Co jeżeli okaże się, iż moja konsola była wcześniej rejestrowana?? Czy można konsolę przerejestrować na kogoś innego? Można rozpatrzeć dwie sytuacje: 1) kiedy ty rejestrowałeś kiedyś konsolę i nie pamiętasz danych, które podawałeś ad. 1) adres na który zarejestrowało się wcześniej konsolę można sprawdzić ( i ewentualnie zmienić) z pozycji Dashboardu w konsoli lub poprzez stronę www.passport.net - wówczas należy pamiętać jedynie adres e-mail i hasło z jakimi się rejestrowaliśmy. Po wejściu na stronę klikamy w prawym górnym rogu ZAREJESTRUJ i po uzupełnieniu pól powinna nam pojawić się strona USŁUGI KONT. Wchodzimy w INFORMACJE O KONCIE i później w ZMIENIANIE INFORMACJI OSOBISTYCH. Voila!!
Opublikowano 19 grudnia 200816 l FAQ nie boli: 6. Co jeżeli okaże się, iż moja konsola była wcześniej rejestrowana?? Czy można konsolę przerejestrować na kogoś innego? Można rozpatrzeć dwie sytuacje: 1) kiedy ty rejestrowałeś kiedyś konsolę i nie pamiętasz danych, które podawałeś ad. 1) adres na który zarejestrowało się wcześniej konsolę można sprawdzić ( i ewentualnie zmienić) z pozycji Dashboardu w konsoli lub poprzez stronę www.passport.net - wówczas należy pamiętać jedynie adres e-mail i hasło z jakimi się rejestrowaliśmy. Po wejściu na stronę klikamy w prawym górnym rogu ZAREJESTRUJ i po uzupełnieniu pól powinna nam pojawić się strona USŁUGI KONT. Wchodzimy w INFORMACJE O KONCIE i później w ZMIENIANIE INFORMACJI OSOBISTYCH. Voila!! Wiem czytałem.Tylko jest problem,bo ja nie pamiętam ani adresu e-mail ani hasła.I dlatego się pytam czy mogę ściemnić. Edytowane 19 grudnia 200816 l przez MYSZa7
Opublikowano 19 grudnia 200816 l wydaje mi się, że tak czy siak poproszą o numer seryjny a wtedy w systemie wyskoczy że jest zarejestrowana na ten i ten adres. Ja tak przynajmniej miałem i dopiero jak sobie przypomniałem na jekiego maila była rejestrowana konsola mogłem cokolwiek zdziałać.
Opublikowano 19 grudnia 200816 l Zadzwoniłem.Babka spytała się czy mam możliwość podłączenia konsoli,ja mówię,że nie bo spakowałem.Więc powiedziała,żebym sprawdził na jaki kolor świecie lampka od zasilacza przy włączonej konsoli.Dowiedziałem się także,że dzisiaj i tak nie zamówią kuriera bo im się serwer z(pipi)ały.Po zakończeniu rozmowy podłączyłem konsole,bez dysku.Patrze działa,ale jakoś tak zaczęła buczeć to wyłączyłem,bo jeszcze bym pogorszył sprawę.Podłączyłem dysk i włączyłem...RoD.Znowu wyciągnąłem dysk i znowu RoD.Spojrzałem także na światełko na zasilaczu,przy sleepie świeci się tak na pomarańczowo,przy włączonej konsoli z RoDem na taki żółto-zielony,to dobrze?
Opublikowano 19 grudnia 200816 l "Paczka użytkownika znajduje się w systemie UPS i ma ponownie zaplanowaną datę dostawy na 23.12.2008. " Co to oznacza ? Ze dopiero 23 bedzie we Frankrucie, czy ze 23 bedzie u mnie (pobozne zyczenie...) ? Jak na razie idzie tak: KROSNIEWICE, PL 19.12.2008 2:15 SKAN WYJAZDU KROSNIEWICE, PL 18.12.2008 22:05 SKAN EKSPORTOWY 18.12.2008 1:26 SKAN PRZYBYCIA KRAKOW, PL 17.12.2008 20:28 SKAN WYJAZDU 17.12.2008 20:25 SKAN WYJAZDU 17.12.2008 14:57 SKAN ODBIORU PL 17.12.2008 22:14 OTRZYMANO INFORMACJE ROZLICZENIOWE
Opublikowano 19 grudnia 200816 l Skoro dzisiaj była w Krosniewicach, to 23.12 bedzie we Frankfurcie. Moja konsola szła do nich 4 dni, w tej chwili juz wraca Edytowane 19 grudnia 200816 l przez Master_Lukas
Opublikowano 20 grudnia 200816 l Pewnie juz ktos o tym pisal, ale od dawna jest juz mozliwosc rejestrowania konsoli do naprawy Online. Mozna to zrobic o kazdej porze i nie trzeba czekac na konsultantow. Wczoraj zarejestrowalem konsole o 1 w nocy, a dzisiaj mam juz wszystkie listy przewozowe.
Opublikowano 22 grudnia 200816 l No i serwis załatwiony A dziewczyna z którą gadałem,przemiła ^_^ Szybko,sprawnie i bez żadnych problemów.Polecam
Opublikowano 22 grudnia 200816 l Wszystko zależy od wszystkiego Ja czekałem w sumie 9 dni. Przez 9 dni wszystko załatwione na tip top. Ale z tym bywa różnie.
Opublikowano 22 grudnia 200816 l 1. zwrot idzie ok 4-5 dni - teraz swieta wiec wiekszy ruch maja kurierzy czy pocztowcy, masz 50/50 :} 2. sproboj pozniej, jesli chodzi i blad ze nie ma takiego numeru przewozu - sproboj pozniej
Opublikowano 23 grudnia 200816 l Moja konsola dzisiaj dotarla do serwisu. Fajnie jakby ja do swiat naprawili, wyslali spowrotem 29, moze 2 stycznia bylaby juz u mnie... Ile dni wasze konsole byly w serwisie naprawiane ?
Opublikowano 23 grudnia 200816 l 1 lub 2 dni, patrze po zmianie statusu na xbox.com. Paczka juz jest w doreczeniu, dzisiaj dotarła do Wawy, wiec niedlugo powinien wpasc kurier Jestem zadowolony z serwisu, bardzo szybko załatwiona sprawa.
Opublikowano 24 grudnia 200816 l 2gi raz dzwoniłem na helpa bo padła konsola, ale co ciekawe 2gi raz nie ROD - a premium ma już swoje lata. i znów chwalę MS za ludzi przy słuchawce, miła pani magda pogawędziła ze mną 10 minutek, pośmialiśmy się, pożartowali i wysyła do mnie w poniedziałek kuriera (bez pytań o paragon, daty itp - ale to może przez to ze 2gi raz).
Opublikowano 29 grudnia 200816 l Moja konsola zostala dostarczona do serwisu o 8 rano 23.12 (wedlug monitorowania UPS), jednak na stronie xbox.com caly czas widnieje informacja ze czekaja na przybycie konsoli. Ta strona internetowa ma takie opoznione informacje, czy jest cos nie tak ?
Opublikowano 29 grudnia 200816 l Tak, ale widocznie nie zapamietalem wszystkiego. Skoro jednak ty pamietasz to mogles odpisac normalnie, zamiast sie wymadrzac...
Opublikowano 29 grudnia 200816 l No zalezy mi by konsola byla na pierwszy, noworoczny weekend. Niestety na infolinii mi powiedzili ze konsola jest jeszcze w naprawie, wiec moga sie nie wyrobic.
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Jeżeli dobrze widzę, to nie ma HDMI, amperaż na 12V wynosi 16.5A, więc jeżeli jest dobrze dobrana zasiłka to dostałeś zwykłego, starego Xenona. Jeżeli zasiłke jaką posiadasz to 175W i łyka - masz Falcona. OT Bierzesz Gearsy2, bo czekam od kilku miechów by skopać Ci tyłek :E EOT Edytowane 30 grudnia 200816 l przez Fisiu
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Jeżeli zasiłke jaką posiadasz to 175W i łyka - masz Falcona. po co Ty glupoty wymyslasz? i to nie pierwszy raz to samo... Falcon to nazwa tylko i wylacznie wersji z HDMI z GPU 80nm i CPU 65nm...widzisz tam HDMI? zasilacz to Ci podlacze i od jaspera 150W do xenona i bedzie chodzila konsola... 2razyjot: od kwietnia 2007 roku wszystko co wychodzi z serwisu MS ma chlodzenie GPU na heatpipe, wiec to tez ma, a konsola zapewne tak jak zwykle xenon, opusa na oczy nie widzialem i nie slyszalem zeby ktos u nas widzial... radiator na GPU z heatpipe nie zmienia awaryjnosci konsoli... jak na razie to tylko nadzieja w jasperze, ale to sie wyjasni za jakis rok jak jest z jej awaryjnoscia... a ta data niby produkcji to o niczym nie swiadczy, ogolnie okresla date produkcji konsoli a nie jej elementow... to sa tzw. konsole z odzysku, refurbished, wszystkie xenony z data produkcji powyzej 2006r, czyli od poczatku 2007 to juz refurbished... Edytowane 30 grudnia 200816 l przez Juchy
Opublikowano 31 grudnia 200816 l Możesz podłączyć ten zasilacz dla mnie 150 do Xenona 203? Chętnie to zobacze w postaci filmu, zdjęcia. Edytowane 31 grudnia 200816 l przez Fisiu
Opublikowano 31 grudnia 200816 l to przyslij mi zasilacz 150W bo xenonow mam sterte... albo zasilacz i xenona to Ci odesle podlacozne i sobie bedziesz krecil jakie chcesz filmiki...
Opublikowano 2 stycznia 200916 l Co wpisujecie w polu zip code jak chcecie sprawdzic stan naprawy na stronce xbox/support ? to jest kod pocztowy , bo jak wpisuje mój to wywala mi że nie ma takiego w bazie danych czy cuś