Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War - opinie, ustawki itd.

Featured Replies

Opublikowano

Szukam ludzi do klanu - Demons of War. Nie przyjmuje byle kogo. Mamy zamiar wziąść udział w lidze www.gamebattles.com

A co do grania to gram codziennie, gt: Szabla

• Odpowiedzi 185
  • Wyświetleń 58,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ku.rwa. Czemu nitk nie gra na rankingu? W ogóle dziwna jest ta gra ^_^

Chyba sam nie grasz na rankingu. Ja gram przez ostatnie 3 dni jak szalony w exekucji i nigdy ale to jeszcze nigdy nie mialem problemu ze znalezieniem meczu.

PS. Chętnie pogram w sieci, jakby co to ślijcie friend requesty na GT w sygnaturce <_<.

Opublikowano
  • Autor
Ku.rwa. Czemu nitk nie gra na rankingu? W ogóle dziwna jest ta gra ^_^

No to ładnie masz. Setki polaków gra w GoWa, niemówiąc już o obcokrajowcach <_<

Opublikowano

Ale grają w ten pierdzielony Player Match. A na rankingu są zwykle ze dwa mecze (po 3-4 osoby) zal.pl

Opublikowano
Skomentuj to tak: LOL ^_^

Chyba szukasz meczy rankingowych w trybie Annex lub Assasination to si nie dziwie.

nie,biore: any

Opublikowano

No chyba masz fobię społeczną albo kompleksy zawodowe, w tą grę gra od za(pipi)ania ludzi !!

Opublikowano

Dołączam sie do Cichego... : LOL! Pewnie coś źle szukasz ^_^ Gra jeszcze tętni zyciem!

Edytowane przez DaBig

Opublikowano

No, jak wyszukuje przez "any" to się nie dziwie... Sprecyzuj się do jednego trybu i do określonej liczby rund, wtedy znajdziesz wiele pokoi.

Opublikowano

a ja konkretnie znalez tu Polakow? bo gra z hamburegarami mi sie powoli nudzi, wolalbym uslyszesc swojeskie 'kur*a' :P

Opublikowano

A moze by sie tak z nimi ustawic? Troche trzeba ruszyc dupe i pomoc grze, samo sie nic nie zrobi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co mam zrobić, żeby działały mi gearsy z PC na koncie zarejestrowanym na UK???

Opublikowano

Od wczoraj mam xboxa + GoW i chętnie pogram z polakami,

GT: PRZEMAS1987

Opublikowano

Powrocilem do GoW,moja lista friendsow schudla wiec jak ktos ma miejsce i gra z polakami w GoW i Halo3,to chetnie przyjme invite do friends.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja zglaszam sie na chetnego do pomocy, grania z nowymi w GoWa, moge cos tam wytlumaczyc, pokazac (bez skojarzen, nie jestem pedofilem :P), mysle, ze juz mam dostateczny staz w tym shicie, GT: HortexPL ^^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wczoraj kupilem subskrypcje live na 12mc, odpalam gow, nagle nic, 16/16 17/17 egzekucja od 22 do teraz zadnego polaka nie spotkalem, na rankingu, gra ktos jeszcze w to? Hiszpan i reszta zyjecie?

Opublikowano

Hiszpan daje dupy za mandaryny dawno go nie widzialem ;]

Opublikowano
wczoraj kupilem subskrypcje live na 12mc, odpalam gow, nagle nic, 16/16 17/17 egzekucja od 22 do teraz zadnego polaka nie spotkalem, na rankingu, gra ktos jeszcze w to? Hiszpan i reszta zyjecie?

Ustawki sa. Poczekaj na zaproszenie od kogos do private'a a pozniej z ziomami na ranking lecicie ;p Zapewniam ze jeszcze masa polakow gra;]

Opublikowano

Ave. Mozecie dac znaka na jakas ustawke? DabmanPoland

Nie umiem nikogo na rankingach z pl znalezc na 17/17 egzekucja ( chyba ze cos sie zmienilo przez 6 mc )