Matriks_1111 288 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 N3 czyli NINETY NINE NIGHTS Cytuj Odnośnik do komentarza
cyter666 0 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Bardzo lubię jRPG i tu moje pytanie. ile trzeba godzin by przejść dokładnie Lost Odyssey (all achievy) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Crackdown czy Burnout?: paradise Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Ja bym wybrał Burnouta. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Bardzo lubię jRPG i tu moje pytanie. ile trzeba godzin by przejść dokładnie Lost Odyssey (all achievy) ?? pewnie 100 h albo i więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Crackdown czy Burnout?: paradise Za tą samą cenę to Burnout, jak nie to zapewne tańszy Crackdown. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Czas na kupno jakiejś nowej gierki. Mam do wyboru: Eragon, Just Cause, Need for Speed: Most Wanted (są jakies większe różnice w porównaniu do wersji PC). Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 w MW masz zapewnie splita i wibracje Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Czas na kupno jakiejś nowej gierki. Mam do wyboru: Eragon, Just Cause, Need for Speed: Most Wanted (są jakies większe różnice w porównaniu do wersji PC). Brałbym Just Cause, ogromny teren działań, można powiedzieć, że to takie "egzotyczne" GTA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bezelek126 0 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Moge z tego zestawu wybrac 2 sztuki King Kong (wer.Classic) - King Kong (wer.zwykla ale drozsza) - Gun - CSI : Crime - fifa world cup 2006 - euro 2008 pl -bionicle heroes - nhl 2k6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 wybralbym KK i Guna bo z te gierki juz gralem na X1 i sa w porzo Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Polećcie coś dobrego do co-opu, najlepiej na split-screenie, chociaż niekoniecznie. Odpadają wyścigi, GOW i wszystkie Lego cośtam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 HALO3, Army of 2, PDZ (nie jest zly), The Simpsons Game, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość maciek88 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Gry przygodowej silnie potrzebuje. Najlepsze gierki przygodowe w jakie grałem to: Silent Hill 2, Mafia, Fahrenheit, Oblivion... Coś co jest inne i nie zmęczy. Czy jest jakaś przygodówka na tej zas... konsoli? Mogę wyłapać "Alone in..." jeżeli nie jest irytujący. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Stranglehold, Gears of War, Assasin's Creed, Oblivion - które dwie z nich byście wzięli? Głównie chciałbym do singla, online miło gdyby jakiś fajny był, ale bez przesadyzmu typu "głównie do multi" (co można powiedzieć o GoW, jak sądze). - Nie wiem, co sądzić o Stranglehold'zie. Niemniej, miło byłoby sobie postrzelać.. - Girsy chętnie bym wziął, bo klasa sama w sobie, ale nie chciałbym gry, w której singiel jest męczarnią. - Assasin's Creed - mam okazję wziąć z angielskim dubbingiem. Polska wersja ma, jakby nie patrzeć, ciekawą lokalizację - wie ktoś, jak się to przedstawia "w praniu"? Warto szukać wersji z Szycem i Olbrychskim, czy na tle angielskiej wersji wypada blado? - Oblivion - są na jego temat mieszane opinie. Lubię RPG, a w różne MMO zagrywałem się setki godzin. Pewnie prędzej czy później wezmę pozostałą dwójkę. Prosiłbym jednak na razie o wytypowanie tej pierwszej, mocniejszej "dwójki" Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Wziąłbym Girsy i AC. W pierwszy tytuł powinien zagrać każdy posiadacz X360, a przygody Altaira - cudo (niektórzy pewnie mnie za to określenie poobrzucają obierkami, ale takie jest moje zdanie). Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 GoW i Oblivion, zdecydowanie. GoW ma zarówno dobrego singla jak i multi. Oblivion to klasa sama w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) Tak jak koledzy wyżej, nie mam wątpliwości co do Gearsów, natomiast co do pojedynku AC vs Oblivion - tu sam sobie musisz rozsztrzygnąć. Pierwsze czy wolisz gry akcji, czy RPG; czy wolisz sredniowiecze czy fantasy; czy wolisz schematyczną, liniową, ale dość skondensowaną fabułę, czy momentami nudnawą ale wielowątkową historie. Pamiętaj, że Assassin's Creed to rozgrywka na 10-15h (w zależności od wykonywania ilość zadań pobocznych), zaś Oblvion to już dużo, dużo więcej. Edytowane 29 Lipca 2008 przez Robsonf Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Gears of War, Assasin's Creed, Zdecydowanie. Wersja PL Assassina jest powyżej przeciętnej lokalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 W takim razie wezmę chyba GoW + Oblivion, a kiedy mi się znudzą (nieprędko.. tym bardziej, że na lepsze czasy czeka jeszcze na półce Burnout Paradise ) lub znajdę gdzieś tanio AC z polską lokalizacją, to dokupię asasyna A co powiecie o Stranglehold'zie? Cytuj Odnośnik do komentarza
masterlag 1 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Azjatycki Max Payne w grze z gorszą fabułą etc.. ale jatka i zabawa jest przednia Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Stranglehold - gierkia na tak srednio 5-6h, skonczysz zapewnie, zrobisz pare aczivow i zapomnisz. Niewiem czy jest sens brac Obliviona (nie gralem, opieram sie na video recezncji) bo gra jest strasznie zbuggowana, ciagle cos doczytuje, dziala strasznie (spore dropy) . Chyba ze jakis patch wyszedl ktory to naprawia bo mnie wlasnie te 3 rzeczy odrzucaja od tej pozycji. Wole zagrac na PC nawet na low i miec stale 60 fpsow lub nawet 30 Od ciebie dorzuce ze ja bym gral AC + GOWa . AC jest dobra gierka, fajna animacja, grafika, framerate ale po kilku godzinach ci sie znudzi robienie ciagle 3 zadan do sledztwa . Pierwsze wrazenia beda super, oh, ah po 7h - nuda Ale warto zagrac Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ja takze polecam tego Assasina. Gierka jest super, mozliwości jakie nam daje sa bardoz duze. Fakt, że fabuła juzpotem taka soie, ale nie to jes t w nije najważniejsze. Super sprawa cos sobie zapalic w nocy i wkrecic sie w ten klimat - pach jadka ze strażnikami, szybka ucieczka po domach, następna grupka, nóz, nóż i po kłopocie Ja kgrałem w tągierkę to czułem się jak z ponad 10 lat temu grałem na Atarii w Prince of Persia. GoW niby must have, ale mnie ta gierka aż tak sie nie spodobała. owszem jest dobra, ale nie lubie za bardzo strzelanek. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Nie wiem o czym mówisz signap... Owszem zdarzają się dropy ale nie tak jak piszesz... I co do AC - po 3h byłem w niebie, grafika i te domki.... - po 5h wkradała się nuda, ale myślałem dam radę, po 7,5h - byłem totalnie znudzony i zwyczajnie odechciewało mi się grać i sprzedałem. Combo GoW + Oblivion bierz . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kame 20 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Jestem fanem DB (DB Burst Limit) i epickich nawalanek jak Viking BFA, co wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi