Kroolik 7 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Assassyn czy The Bourne Conspiracy? Bo nie wiem co lepsze Bourne Conspiracy - świetna, dość łatwa gierka. Masę strzelania i QTE. Graficznie - średniak (choć IMO gameplay ważniejszy) Assassin - może się lekko znudzić. Rozbudowana i pikna. No i wersja PL dostępna Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Zalezy od ilosci czasu, ktory chcesz poswiecic na gre . Bourne jest dosc krotki, za to badzo intensywny i przyjemny . Non stop akcja i emocje, plus latwy calak do wyciagniecia . AC to gra dosc dluga i moim zdaniem nudna i monotonna . Ja bym bral Bourne'a . Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 To prawda Assasin to ciagle powtarzanmie tego samego schematu az do bulu, wszystko dosyc proste a walki obierajace sie na maszerce Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Maszerce? Nie w późniejszych etapach. A rozwalenie kilkunastu strażników ukrytym ostrzem w otwartej walce, kiedy na kontrę masz ułamek sekundy... No niezły maszer musi być z ciebie, zwłaszcze że wciśnięcie ataku w innym momencie rypie kontrę. Mnie się AC bardzo podobał. Piękna, relaksująca, parkour imho ciekawszy duuuuużo niż w Mirror's. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Ja bym bral AC...BC to jednak gra o klase gorsza...i wizualnie i gameplayowo...AC nie kazdemu przypasi, ale powala klimatem i swoboda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Sciagnałem demo Kane & Linch Dead Man i bardzo mi się podoba. Klimat jest wspaniały. Opłaca się ją kupić ? Czy jest trudna czy achy są trudne ? Bo po ME mam dość rwania sobie włosów z głowy..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Gierka bardziej na coop niz samemu - do 50zl dalo by rade. Aczivy samemu mozesz sobie sprawdzic i ocenic czy sa trudne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 fragment z dema to najlepszy fragment gry, cala gra jest gorsza niz to demo, a koncowka juz ogolnie jest daremna ale mozna zagrac ja nie zaluje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 bierz k&l jesli klimat Ci podszedl bo gra jest swietna Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Jeśli chodzi o poziom trudności to wciągnę się fabułą czy będę powtarzał jedną misję 1000 razy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 na zwyklym poziomie trudnosci nie powinienes miec trudnosci - to nie COD na veteranie :} Cytuj Odnośnik do komentarza
Wallerot 5 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Lepiej kupić nowego NFS'a czy Midnight Club: LA? Cytuj Odnośnik do komentarza
IslandClaws 0 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Midnight Club i do tego ktoregos ze starszych NFS, a jak bardzo go pragniesz, to i tak kup MC i zaczekaj, az undercover zejdzie do 100zl Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Oceny różnych serwisów stoją po stronie Midnight Club, ale bardziej przecież zależy to co Ci lepiej podejdzie, ja osobiście wolałbym i tak nowego NFSa. Każda część imo dawała radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 MC - w ciemno, NFS to straszna kupa dla 15 latkow Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 MC - w ciemno, NFS to straszna kupa dla 15 latkow 666% racji hadicap... Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Lepiej kupić nowego NFS'a czy Midnight Club: LA? MC wlasnie przechodze.. wszystko gra i spiewa ale miasto jest moim zdaniem strasznei male. Soundtrack gorszy od tego z poprzednej czesci. Reszta ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
adi_sc 0 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 opłaca się jeszcze kupować halo 3, myśle tu o singlu i o multi, czy lepszym wyborem będzie GOW2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Ja bym brał GoWa 2 (oczywiście jeśli już zaliczyłeś pierwszą część, jeśli nie to najlepiej GoW 1 a potem 2 ;]) w multi grać przez długi czas będzie najwięcej graczy, mimo to GOW 2 posiada pewne denerwujące niedoróbki w multi. Kampania jest epicka i dość długa jak na dzisiejsze standarty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Ja bym brał halo zważając na to ,że kosztuje około 60 zł. To grosze za taką świetną grę. Ja bym wziął GoWa jak stanieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Girsy 2 czy Fable 2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Girsy. Ta gra to przynajmniej jakieś wyzwanie, Fable II jest troche za bardzo casualowe, ale i tak warto łyknąć jak stanieje . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Ja bym kupił Fable II . Nie jest długie więc szybko przejdziesz. Sprzedasz Fable i potem kupisz gearsy które będziesz katował na multi przez długi czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Jak wyżej , ja tak zrobiłem . FableII ma własny niepowtarzalny klimat, a Albion nie pozwala się nudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
htp 0 Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Just cause warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi