Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

wszystkie metal sluge skonczylem na psp wiec nie bede ich znow kupowal ;p Co do reszty to bede musial obczaic demka i zobacze ale dzieki za podrzucenie kilku tytulow

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 532,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Lost Oddysey

Tales of Vesperia

Eternal Sonata

The Last Remnant

najciekawsze jerpegi w jakie można zagrać na 360tce, wzięło mnie i zastanawiam się, który pierwszy.

Opublikowano

Z arcade polecam gw, small arms, worms (malo rozbudowane ale i tak fajne :D), prince of persia, marble blast i assault heroes, no i castlevania tez calkiem fajna ale mi sie znudzila przed koncem gry...

Opublikowano
Lost Oddysey

Tales of Vesperia

Eternal Sonata

The Last Remnant

najciekawsze jerpegi w jakie można zagrać na 360tce, wzięło mnie i zastanawiam się, który pierwszy.

Dla mnie wybor jest oczywisty - Lost Odyssey ;]

Opublikowano
ostatnio kupilem sobie arcade disc i za(pipi)iscie spodobaly mi sie arcadowki ;p zamierzam kupic sobie kilka jednak nie mam pojecia ktore sa fajne ;p Myslalem o zumie ale na plytce mam luxor 2 a to praktycznie to samo ;p jakies rady opinie?

castlevania:sotn, arcydzielo

Opublikowano
ostatnio kupilem sobie arcade disc i za(pipi)iscie spodobaly mi sie arcadowki ;p zamierzam kupic sobie kilka jednak nie mam pojecia ktore sa fajne ;p Myslalem o zumie ale na plytce mam luxor 2 a to praktycznie to samo ;p jakies rady opinie?

Castlevania, Castle Crashers, Braid to najlepsze pozycje jeżeli idzie o arcade według mnie.

Edytowane przez teddy

Opublikowano
Midnight Club:LA czy PGR 4??

PGR4 - fun, fajna grafika, model jazdy przyjemny (nie lubie takich gier grze trzeba mocno zwalniac przed zakretem gdy jedziemy 150 na godzine - forza, pgr3, itp), duzo furek/motorow. Polecam

Opublikowano

Midnight Club- świetnie jeździ się po mieście. Soundtrack jest naprawdę wspaniały,do tego kamera od kierownicy po prostu miażdży. Przejście singla zajmuje ok.28godzin,więc jeśli zamierzasz dużo się ścigać,to bierz.

Opublikowano
Midnight Club:LA czy PGR 4??

Jeżeli hajs nie gra roli to MC L.A.

zarąbiste miasto, dużo ścigania, otwarty świat, muza, oprawa i ogólny klimat.

PGR4 teraz chodzi za grosze praktycznie. również świetna gierka, zamknięte tory, dobre fury, niby arcade ale jednak momentami wymagający.

Ogólnie to zaznaj obu. W zależności ile kasy i jakie upodobania wybierz sobie którąś jako pierwszą :)

Opublikowano

najlepsza gra na podstawie jakiejs mangi? Bo wiem ze bleach nie mamy, poleccie cos, ponoc naruto dobre?

Opublikowano

No Naruto to całkiem niezła pozycja, nie oglądałem anime w sumie, a bawiłem się bardzo dobrze (w Rise of a Ninja grałem). Poza tym Dragonball Burst Limit jest całkiem całkiem.

Opublikowano

posiadam gow 2 jednak szukam czegos lepszego na multi... cod 4, cod 5 ? a moze left 4 dead ?

Opublikowano

COD4 - jesli preferujesz karabiny z naszego okresu czyli ak, m4, m249,itp

COD5 - podobnie jak wyzej tyle ze klimaty 2 WS :)

L4D - na COOP ale na takie pelnoprawne multi trzeba miec przynajmniej pare osob by grac bo umiec wspoldzialac, jakies taktyki,itp bo takie granie na hama jest fajne na poczatku potem nudzi a nawet wkurza (na drugiej mapce z 1 kampani gdy gralem 4vs4 to odrazu gdy wyszli z saferoomu i spadli poziom nizej wszystkich rozgromilismy :D - na podsumowaniu levelu pisalo - przebyta droga 2 :D)

Wiekszosc poleci 4, ja do 5 nic nie mam, sporo gralem w 4 i troche mnie znudzila. A multi w COD2 byl fajny, wiec w 5 jest polaczenie multi z 2 + perki, upgrejdy,itp z 4

Opublikowano

Dokładnie, CoD 4 albo 5 w zależności od tego czym chcesz sobie postrzelać, a jakbyś chciał pobawić się pojazdami to pomyśl o BF:BC.

Opublikowano

Proszę o polecenie dobrej skradanki, czas akcji dowolny nwoczesne jak i starożytne, poza Tenchu Z i Splinter Cell.

Opublikowano

Najlepiej chyba bedzie jak wyprobujesz Thiefa na PC, ktorego antologie mozna dostac za kilkanascie zlotych ?:P Bo poza SCellem i Tenchu to tylko Assassins Creed jest na X360 mi sie wydaje.

Opublikowano

Grałem w Thiefa na wcześniejszym X klocku, bardzo dobra gierka, nie zdołałem jej jednak ukończyć. A teraz nie mam kompa który obsłużył by tego Thiefa. Kurczę szkoda że nie ma takich gier. Marzy mi się coś takiego jak SOCOM albo porządny Tenchu. A propo AC, faktyczie jest taki mocno skradankowy? W sensie jak Thief?

Opublikowano

Nie grałem w Thiefa, ale w AC jest sporo skradania (choć czasem mimo szczerych chęci nie daje się przekraść). Ogólnie to niezła gra, tania, a same misje główne są dość fajne.

Opublikowano

Szukam gry coś w stylu Mass Effect, najlepiej w podobnych klimatach i niezbyt skomplikowanej. Chodzi o to, że nie jestem zbytnio zorientowany w RPG. ME była to pierwsza gra tego typu.

Edytowane przez Hipolos