Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

wezmę Mass Effect'a. Dzięki!

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 533,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Dragon age 2, to najgorszy RPG w jaki ostatnio grałem. Ta gra ani nie jest piękna, ani nie wciąga gameplayem, ani nie zachwyca historią.

Opublikowano

I ma chyba raptem 4 szablony lokacji, mielone w kółko przez całą grę. Monotonia straszna pod tym względem.

Opublikowano

3 opcje do wyboru nie wiem na co się zdecydować:

Batman AC

MW3

Gold 14 miesięcy

?

Opublikowano

Jak grasz po sieci to chyba lepiej najpierw golda :P No chyba, że masz jeszcze ze 2-3 miechy to lepiej golda w grudniu kupić po nawale gier.

Opublikowano

Dużo ludzi gra przez sieć w cod4?

Bo nie wiem czy jest sens kupować

tak, dalej grają

Opublikowano

Batman AC

MW3

Gold 14 miesięcy

?

Opcja druga bez trzeciej nie ma sensu, więc jeśli wybierać jedną...

Opublikowano

Batman AC

MW3

Gold 14 miesięcy

?

Wiadomo, że Batmanik ^^.

Opublikowano

Może Batman + Gold na 3 miechy? W tym czasie sobie odłożysz na 14-miesięcznego i już ;)

Na pewno nie myśl o MW3 - CoDy to lepiej od kogoś pożyczyć, przejść singla i oddać, bo multi wcale cudne nie jest, community jest słabe (zbyt niska średnia wieku - bo ja wiem? z 15 lat?), więc nie ma sensu się na to rzucać, szczególnie w cenie nówki.

Edytowane przez Linek

Opublikowano

Co lepsze BF czy CoD? Jakie są zasadnicze różnice między tymi dwoma gierkami? Która lepsza dla zwyczajnego gracza (rzadko gram w tego typu gierki)?

Opublikowano

CoD to gra na szynach, w której za bardzo wolnosci nie masz, jak chcesz ot tak postrzelać to kup ale za tę cenę 200zł możesz spbie kupić Vegas i Vegas2 i poczuć naprawde co to walka i FPS, ja CoD'a nie polecam dla ambitniejszego grania, tu biegniesz i strzelasz, gra na pałe ;]

Opublikowano

W battlefieldzie jest to samo :) . Generalnie obie gry mają teraz bardzo podobne kampanie singleplayer.

W multi za to różnic jest bardzo dużo ale w skrócie w cod akcja jest szybsza, więcej strzelania, małe mapy itp, a w BF masz dużo większe mapy i taktyczne podejście do rozgrywki (gra drużynowa, pojazdy!). Każdy preferuje co innego, ja osobiście wole BF :)

Opublikowano

CoD to gra na szynach, w której za bardzo wolnosci nie masz, jak chcesz ot tak postrzelać to kup ale za tę cenę 40zł możesz spbie kupić Vegas i Vegas2 i poczuć naprawde co to walka i FPS, ja CoD'a nie polecam dla ambitniejszego grania, tu biegniesz i strzelasz, gra na pałe ;]

fixed. Za te wspomniane 200 zł to kupisz oba Vegasy jak i dodatkowo CoD: MW, CoD:MW2 i jeszcze zostanie na Jacka Danielsa;)

Edytowane przez Red_XIII

Opublikowano

W te stare CoDy i BFy jeszcze gra ktoś po sieci czy raczej coraz mniej ludu na rzecz trójek?

Opublikowano

A mi właśnie w BC 2 nikogo prawie nie może znaleźć :/

Opublikowano

Prawdę mówiąc w BC 2 ostatnio grałem przed premierą BF3 i ciężko mi powiedzieć jak jest teraz ale wątpię żeby taka gra zdechła w przeciągu miesiąca

Opublikowano

grają ludzie grają sam pogrywam czekając na wysyłkę bf3 :>

Opublikowano

grają ludzie grają sam pogrywam czekając na wysyłkę bf3 :>

tylko wieczorami, ogolnie to posucha. a o trybie hardcore to zapomnij w ogole

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już nie ważne, punkty zostały wydane.

Edytowane przez matiz23

Opublikowano

Waham się nad Skyrim'em, MW3 i AC:Revelations.

Rzecz jasna każda gra inna, tyle że pograłbym sobie w coś ciekawego, z fajną fabułą - no i tu z miejsca wybrałbym Skyrim'a, ale obawiam się że jakoś nie będę miał cierpliwości, żeby aż tyle w tą grę grać, odkrywać cały świat itp..., MW3 no to niby zawsze lubiałem shootery, to jest w sumie moja ulubiona seria, ale jakoś tak nie wiem, znów to samo? No i AC:Revelations - grałem w Brotherhooda, fajny był nie powiem, ale też obawiam się zwykłej kopii.

Opublikowano

Bierz Skyrima i o brak cierpliwości się nie martw. Świat gry jest tak zaj*ebisty że z przyjemnością będziesz go odkrywał.

A MW3 i AC:R to imo WAOK Wielka Akcja Odcinania Kuponów.

• 2 tygodnie później...