m0rr0s 3 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 (edytowane) Kwestia gustu. Np. FF 7,8 czy 9, ale zawsze wnerwiały mnie losowe walki, szukanie drogi gdzieś itp. Przeszkadzały mi w delektowaniu się fabułą. A 13 dla mnie jest arcydziełem (tak samo jak 7,8 i 9), jedyny słaby punkt dla mnie to Gran Pulse, który przechodziłem półtora miesiąca. Poza tym jest bardzo dobry system walki i niezbyt wymagające elementy chodzone. Można się w pełni delektować fabułą. Edytowane 26 Grudnia 2011 przez m0rr0s Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Taa fabuła. Rzadka jak kupa ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
hiteck 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Shift 2 czy Forza 4? Wiem, że ta od Microsoftu jest grą większą i bezdyskusyjnie lepszą dla fanów motoryzacji, ale ja takim nie jestem. W F3 grałem na średnich ustawieniach (nie pchałem się w żadne suwaczki, cyferki itd.) i czerpałem z tego fun. Interesuję mnie ściganie się na ładnych torach i pooglądanie przy tym ładnych modeli samochodów i kokpitów (tu plus dla Forzy) z dodatkiem efektów graficznych, dźwiękowych (tutaj Shift 2 - wyścigi nocą itd.), wszystko w realistycznej "otoczce". Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Forza 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Bez żadnego zastanowienia - Forza 4. Shifta 2 możesz sobie od kogoś pożyczyć, albo kupić, jak stanieje do np. 30 zł, jako ciekawostkę, odskocznię, bo sama gra może i by była niezła, ale ma niezwykle wkurzający i nieudany model jazdy, a wiadomo, że to najważniejszy element każdej samochodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
leh 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 (edytowane) PGR 3 czy PGR 4 ? Nie grałem w żadną część z serii ( dawno temu na DC w MSR ) Edytowane 27 Grudnia 2011 przez leh Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 PGR4 to legenda. Wiesz co masz zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
leh 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Więc nie nie stracę pomijając trójkę/nie jest warta uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jak nie zagrasz w PGR3 przed PGR4 to już raczej w ogóle nie zagrasz. Z drugiej strony, tak jak na pewno warto zaznajomić się z serią, nie widzę powodu, by nie zdecydować się na najnowszą część. Czyli jak jedna to nowsza, ale przy obecnie śmiesznych cenach można też pograć sobie w obie. Cytuj Odnośnik do komentarza
byq.mistrz 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Która część serii Call of duty ma najciekawszy tryb gry split screen offline? chodzi mi o wspolną grę w 4 osoby ze znajomymi na jednej konsoli. pod uwagę biorę MW, MW2, BO, MW3. Cytuj Odnośnik do komentarza
m0rr0s 3 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Btw. kiedy można się wg was spodziewać spadku cen MW3 do ok. 100 zł za nówkę? Słyszałem, że ponoć jest ogólne niezadowolenie z multiplayera, więcy myślałem, że nie potrzyma ceny zbyt długo. Co sądzicie o kampanii Single Player? Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 (edytowane) Black Ops miała świetną i imo najlepszą kampanię ever, ale Modern Warfare 3 też daję radę Oczywiście uwzględniając to, że znasz wcześniejsze losy kapitana Price'a i reszty teamu Generalnie kupa zabawy i nie wierz w pierdzielenie, że gra jest na 5 godzin. Na Veteranie grałem 8,5 godziny, a do tego jeszcze są świetne Spec Opsy (w teamie lub samemu) oraz coś ala horda (czy firefighty z Halo) z GoW 3, także w singlu jest naprawdę mnóstwo zabawy. Generalnie gra moim zdaniem jest warta swojej ceny. Ja kupiłem ją za 169zł i są to bardzo dobrze wydane pieniądze. Edytowane 27 Grudnia 2011 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
Skaterka885 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Szukam gierki, które była by na dłużej, gatunek nie jest ważny. W planach mam zamiar kupna Skyrim'a jak tylko trochę stanieje Cytuj Odnośnik do komentarza
m0rr0s 3 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 (edytowane) A Black Ops jest również takie efekciarskie i podniecające jak MW2? Czy inne? Może się zdecyduję, jak jest po 6 dych używka, to mogę kupić na kilka godzin świetnej gry. Losy teamu pricea znam doskonale, Mw2 przechodzę 4 raz i jaram się tylko trochę mniej niż za pierwszym razem. @up Final Fantasy XIII- grałem od czerwca do listopada . Ale dużo przerw miałem przez nudny 11 rozdział. Just Cause 2 Mass Effect 1 i 2 (najlepiej po kolei) Burnout Paradise też nie jest krótki Fallout 3 z misjami pobocznymi Edytowane 27 Grudnia 2011 przez m0rr0s Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 (edytowane) Więc nie nie stracę pomijając trójkę/nie jest warta uwagi? Trójki nie mam, ale podejrzewam, że jest z nią podobnie jak z większością serii wyścigowych, że w kolejnej części dostajesz w gruncie rzeczy to samo co w poprzedniej + dodatkowe zmiany itp. To nie jest tak jak z grami fabularnymi, że każda część to osobne doznanie. Szukam gierki, które była by na dłużej, gatunek nie jest ważny. W planach mam zamiar kupna Skyrim'a jak tylko trochę stanieje World Series of Poker 2008: Battle for the Bracelets Edytowane 28 Grudnia 2011 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitro619 11 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Szukam jakiejś gry która ma fajny i długi single, nie mam Golda, nie mam internetu na tyle szybkiego żeby ściągać dodatki, chodzi mi po prostu o solidną grę single. Na razie szykuję się na Skyrim'a , ale coś innego godnego uwagi polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Fallout 3/New Vegas Red Dead Rademption Mass Effect 1 + 2 - grałem bez dodatków i niczego mi nie brakowało Na Skyrima też mam apetyt, ale to dopiero "za kilka gier" Cytuj Odnośnik do komentarza
Skaterka885 0 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Więc nie nie stracę pomijając trójkę/nie jest warta uwagi? Trójki nie mam, ale podejrzewam, że jest z nią podobnie jak z większością serii wyścigowych, że w kolejnej części dostajesz w gruncie rzeczy to samo co w poprzedniej + dodatkowe zmiany itp. To nie jest tak jak z grami fabularnymi, że każda część to osobne doznanie. Szukam gierki, które była by na dłużej, gatunek nie jest ważny. W planach mam zamiar kupna Skyrim'a jak tylko trochę stanieje World Series of Poker 2008: Battle for the Bracelets W poker'a za dobra nie jestem Poszukam jeszcze :S Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Fallout 3 może starczyć na baaardzo długo. Ja miałem ponad 90h a jakbym wszystko pozwiedzał to ze 150h. Mass Effecty na długo jak robisz wszystko - świetne gry. Dragon Age Origins - też koło 70 h miałem. Burnout Paradise z aktualizacjami (restart) - to też żywotna gra. Do Skyrima się przymierzam, ale pewnie dopiero na gwiazdkę 2012 tyle gier do ogrania.... Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 (edytowane) A Black Ops jest również takie efekciarskie i podniecające jak MW2? Czy inne? Może się zdecyduję, jak jest po 6 dych używka, to mogę kupić na kilka godzin świetnej gry. Losy teamu pricea znam doskonale, Mw2 przechodzę 4 raz i jaram się tylko trochę mniej niż za pierwszym razem. @up Final Fantasy XIII- grałem od czerwca do listopada . Ale dużo przerw miałem przez nudny 11 rozdział. Just Cause 2 Mass Effect 1 i 2 (najlepiej po kolei) Burnout Paradise też nie jest krótki Fallout 3 z misjami pobocznymi Dla mnie Black Ops to najlepszy singlowy CoD w historii serii Ale ja jestem maniakiem klimatów Zimnej Wojny Kennedy, McNamara, Castro, Reznov, za(pipi)isty Jason Hudson (z głosem Eda Harrisa)... W każdym razie grzech w to nie zagrać, marzę o Black Ops 2 w podobnych klimatach i z tymi samymi bohaterami. Singiel w Black Ops miażdży wszystkie poprzednie, zaraz za nim jest CoD 4: Modern Warfare Ps. Aż zachciało mi się jeszcze raz przejść Black Ops Edytowane 31 Grudnia 2011 przez [InSaNe] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 ' timestamp='1325370984' post='2534775'] A Black Ops jest również takie efekciarskie i podniecające jak MW2? Czy inne? Może się zdecyduję, jak jest po 6 dych używka, to mogę kupić na kilka godzin świetnej gry. Losy teamu pricea znam doskonale, Mw2 przechodzę 4 raz i jaram się tylko trochę mniej niż za pierwszym razem. @up Final Fantasy XIII- grałem od czerwca do listopada . Ale dużo przerw miałem przez nudny 11 rozdział. Just Cause 2 Mass Effect 1 i 2 (najlepiej po kolei) Burnout Paradise też nie jest krótki Fallout 3 z misjami pobocznymi Dla mnie Black Ops to najlepszy singlowy CoD w historii serii Ale ja jestem maniakiem klimatów Zimnej Wojny Kennedy, McNamara, Castro, Reznov, za(pipi)isty Jason Hudson (z głosem Eda Harrisa)... W każdym razie grzech w to nie zagrać, marzę o Black Ops 2 w podobnych klimatach i z tymi samymi bohaterami. Singiel w Black Ops miażdży wszystkie poprzednie, zaraz za nim jest CoD 4: Modern Warfare Ps. Aż zachciało mi się jeszcze raz przejść Black Ops A możesz napisać co takiego świetnego jest w singlu BO ze tak Ci zapadł w pamięć ? Jak dla mnie to nie ma w nim nic ciekawego a tym bardziej momentów zapadających w pamieć . Co innego w CoD4 i misja w Czarnobylu ... proponuje zagrać jeszcze raz w 4 bo to najlepszy singiel ze wszystkich CoDów . Cytuj Odnośnik do komentarza
Juventusek 3 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 ---> Andreal polcam 13 "fajnala" bo po pierwswze słiczna giera/długa jak chcesz zrobić wszystko. wciaga i nie nudzi no i oczywiście Dragon Age 1, klimat Tolkien fantasy Skyrim/Oblivion to must have Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Akurat ja nie poszukuję na razie gier A tak na marginesie DA1 darowałem sobie po jakichś 40h, przestała mi sie podobać... FF XIII nie pasi mi w ogóle, nienawidzę tych cholernie dłużących się walk i braku możliwości przewinięcia oglądanej po raz setny animacji ( jedyne FF jakie przeszedłem to XII, ale czasy były inne) Cytuj Odnośnik do komentarza
Juventusek 3 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Start potem Back i scenki znikają w oku mngnienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 @Juventusek Akurat FF13 bym nie polecał nikomu - okropnie rozwleczona, ograniczona i po prostu nudna. Gdzie tu rpg? To powinno być nazwane filmem interaktywnym i byłoby spoko, od razu każdy by wiedział, czego się spodziewać, a tak, to przypadkiem można się naciąć. A DA1 to w sumie lepiej na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi