Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ja ostatnio jestem fanem różnych proteinowych batoników, bo większość z nich ma małą/zerową zawartość cukru i zawsze lubiłem tą specyficzną konsystencję :D Póki co moimi faworytami są "Gladiatory" (XD) z Olimpu i te różne z Lidla. Ostatnio wpadł mi w łapy Dzik w białej czekoladzie i też był mega dobry. 

• Odpowiedzi 287
  • Wyświetleń 64,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Papita.  Niby mały, budżetowy batonik a mogę to jeść bez przerwy i nie mam dość. Idealna kompozycja.  

• Maja pringles po 6zl, jak na polskie realia dobra cena.   takie coś w żabce dorwałem

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Dobra. Baton knoppers to król. Z gorzką kawą z mlekiem jest niemal okruchem rajskich rozkoszy. Polecam sprawdzić - świetnie się chrupie i to nugatowe nadzienie. Całość zabija trochę czekolada z wierzc

Opublikowano

W Lidlu były dobre te proteinowe konopne, ale coś nie widzę ostatnio.

Opublikowano
42 minuty temu, number_nine napisał:

ja ostatnio jestem fanem różnych proteinowych batoników, bo większość z nich ma małą/zerową zawartość cukru i zawsze lubiłem tą specyficzną konsystencję :D Póki co moimi faworytami są "Gladiatory" (XD) z Olimpu i te różne z Lidla. Ostatnio wpadł mi w łapy Dzik w białej czekoladzie i też był mega dobry. 

Polecam batony od Nick's, są bez cukru i są proteinowe.

Opublikowano

Nie ma nic lepszego od  tych skurwysynów

Przechwytywanie.JPG.1bf0857b4f7725a971344c09cf61d551.JPG

Opublikowano

Wybór sie zrobił ogromny ostatnio, widziałem wczoraj też, że oshee ma jakieś swoje i wyglądały spoko, ale niestety były jeszcze w kartonie i nie mogłem sprawdzić dokładnie składu ani spróbować ;p 

Opublikowano

Tzn. te Nick's są jak normalne batony, nie takie typowo "sportowe".

Opublikowano
15 minut temu, PiotrekP napisał:

Ja tęsknie za Corny. Uwielbiałem swego czasu to żreć, bananowe to były sztosiwa.

za granicą mieszkasz czy o co chodzi?

Opublikowano

Mi wlasnie te zbozowe nie podchodza. Nie lubie mielic batona przez minute jak krowa. Te Trusty tez takie sa czy normalne?

Opublikowano

Corny to takie udawane zbożowe, bo tam nic zdrowego raczej nie ma. Zresztą, większość zbożowych taka była zawsze, udawały zdrowe, a w rzeczywistości były śmieciowe i kaloryczne.

Ostatnio jadłem batona Keto od Sante, kupiony w żabce. Smak migdał-rum całkiem ok, ciekawie zalatuje posmakiem rumu.

Opublikowano
24 minuty temu, Shen napisał:

za granicą mieszkasz czy o co chodzi?

U siebie tego od dawna po sklepach nie widziałem (biedra, lidl itp). Parę lat temu na każdej półce pełno, a teraz są wszystkie takie oprócz ich. 

Zerknąłem w google i jak zwykle allegro albo online "karfur" i inne sklepy. 

Opublikowano
1 minutę temu, PiotrekP napisał:

U siebie tego od dawna po sklepach nie widziałem (biedra, lidl itp). Parę lat temu na każdej półce pełno, a teraz są wszystkie takie oprócz ich. 

Zerknąłem w google i jak zwykle allegro albo online "karfur" i inne sklepy. 

w każdej żabce