January 23, 200817 yr Snickers Super (swoja droga zwalili, dawniej byl jeden dlugi baton, teraz podzielili go na 2 czesci - po co?), Lion King Size, Snickers Cruncher, Bountyx3 (orientuje sie ktos gdzie to mozna kupic? Osobiscie tylko raz widzialem na stacji benzynowej, w sklepie natomiast nigdy), 3Bit XXL normalny i chałwy od Wedla sa najlepsze i wszystkie inne batoniki sie do nich nie umywaja.
April 13, 200817 yr Bountyx3 (orientuje sie ktos gdzie to mozna kupic? Osobiscie tylko raz widzialem na stacji benzynowej, w sklepie natomiast nigdy) U mnie w sklepiku szkolnym :] Moje ulubione batony to zdecydowanie: -Mars (po prostu pycha) -Kitkat o smaku masła orzechowego -Milkschnita (tak, wiem że w slangu, ale innej nazwy nie pamiętam ) - od dzieciństwa uwielbiałem jak dziadek przywoził z Austrii i tak mi zostało. Maxi King i Pingui to tandetne imitacje z czekoladą psującą smak biszkopcika
April 30, 200817 yr batony:D najlepiej snickersa z dużą ilością orzechów, albo jakiś baton z płatkami musli czy jakoś tak marsów nie lubie, kleją sie do zębów XD
April 30, 200817 yr Maxi King i Pingui to tandetne imitacje z czekoladą psującą smak biszkopcika chcesz zginąć z mej ręki?
May 11, 200817 yr Author Kinder Maxi King to najlepszy baton jaki jadlem kiedykolwieg, tylko że trochę przymały
May 19, 200816 yr Snickers mmm z orzeszkami ...nie ma lepszego;) Podjadam też Kinder bueno, czasami Mars, Lion. Edited May 19, 200816 yr by Kania
May 24, 200816 yr ostatnio tylko grześki toffi albo princessa kokosowa. ; o na widok marsa zawsze mam mdłości (za słodki jest :| )
May 24, 200816 yr Od batonów dupa dziewuchom rośnie , bądzcie ostrożne. Nie wiem czy to zalicza się do batonów ale pamiętam że najbardziej sobie ceniłem Dove . Twix jeszcze ujdzie i te Kinder Pingui jest fpyte.
May 24, 200816 yr dove to mydlo jak najbardziej (pipi)a nie zalicza sie do batonow niektore matki sa okrutne
May 26, 200816 yr I pewnie w avatarze jest twoje real foto. Lepiej już nie jedz tego mydła bo i "chce być piękna" ci już nie pomoże
May 26, 200816 yr I pewnie w avatarze jest twoje real foto. Lepiej już nie jedz tego mydła bo i "chce być piękna" ci już nie pomoże Swego czasu kolega Fab3r twierdził, iż jest podobny do owego Pana z avataru. Nic dziwnego że uwielbia batony. Ja raz na jakiś czas wszamię snickersa crunchera, mr. big, pawełka, bajecznego i jeszcze jednego od wedla, smakującego podobnie jak bajeczny. Zazwyczaj jem jednego po drugim i mam na miesiąc - dwa spokój z zaspokojeniem chęci na słodkości. Nie jestem gruby.