Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co chciałbyś zobaczyć na PS3?

Featured Replies

• Odpowiedzi 214
  • Wyświetleń 24 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie jestem pewny czy już o tym pisałem ale marzy mi się Medievil.

Opublikowano

Mnie marzy się Crash 2: Cortex Strikes Back, bo 3 mam, 1 nie lubię, a tylko dwójki brakuje na polskim PSStore.

Edytowane przez Shakal

Opublikowano

The Getaway 3

Diablo 2

Conker Bad Fur Day 2 (raczej nie jest to mozliwe bo studio nalezy do M$ )

Opublikowano

Resident Evil ale w starej, survival horrorowej formie. Pozatym rajdy szutrowe, troszkę bardziej symulacyjne niż Dirt

Opublikowano

Sequel WAR OF THE MONSTERS!!!!

Już na PS2 rozpierducha potworów z filmów klasy C robiła wrażenie! :mage:

Opublikowano

remake colony wars w HD... potrzebuje zagrac w taka gre xD

i chce zapowiedzianego raystorma hd :<

nie wspominam o REZ'ie HD :<

Opublikowano

Seria Mass Effect i seria Fable.

W sumie teraz sobie uświadomiłem, że Sony nie ma swojego flagowego rpg'a albo nawet action-rpg.

Opublikowano

W sumie teraz sobie uświadomiłem, że Sony nie ma swojego flagowego rpg'a albo nawet action-rpg.

Dokładnie te same gry bym chciał (chociaż w przypadku Mass Effect zagram na PC). Nie pogardziłbym także Alan Wake. Właściwie to gry z dwóch gatunków jakich bardzo mi brakuje na naszej konsoli - porządne RPG oraz Survival Horror w stylu starego Silent Hilla. Oprócz tego nie pogardziłbym jakąś grą z naprawdę dobrą fizyką, bo ostatnio gram w Half Lifa 2 na PC i mam wrazenie ze konsole zrobily strasznie maly postep w tym wzgledzie. Np. w takim Darksiders nawet świeczki się nie da przewrócić. Z utęsknieniem wyczekuję Crysisa na konsole :P

Edytowane przez izon

Opublikowano

Dokładnie te same gry bym chciał (chociaż w przypadku Mass Effect zagram na PC). Nie pogardziłbym także Alan Wake. Właściwie to gry z dwóch gatunków jakich bardzo mi brakuje na naszej konsoli - porządne RPG oraz Survival Horror w stylu starego Silent Hilla. Oprócz tego nie pogardziłbym jakąś grą z naprawdę dobrą fizyką, bo ostatnio gram w Half Lifa 2 na PC i mam wrazenie ze konsole zrobily strasznie maly postep w tym wzgledzie. Np. w takim Darksiders nawet świeczki się nie da przewrócić. Z utęsknieniem wyczekuję Crysisa na konsole :P

Też w obie te gry, co wymieniłem, grałem tylko na PC. I w sumie też chciałem napisać Alan Wake, ale po tym jak obejrzałem gameplaye z AW, chęć mi na niego odeszła, nie w moim stylu. Choć może jest to pochopna ocena po kilku minutach gameplayu i najlepszych kąsków nie widziałem.

A tak poza tym to jeszcze chciałbym zobaczyć na PS3 Portala 2 i Heroes of M&M(bo jest to jedyna strategia, którą wyobrażam sobie na konsolach-chodzi mi tu głównie o sterowanie).

P.S. Też przymierzam się do poznania serii HL2 na PC.

Opublikowano

Okami z oprawą godną PS3 i sterowaniem przystosowanym do PS Move. W czasie premiery pałeczek, może gra w końcu odniosłaby sukces.

Opublikowano

1. Trylogię GTA (3, VC i SA) w 720p z trophy.

2. SoC i IcO w 720p z trophy.

3. Harvest Moon-a godnego Ps3. Albo chociaż BTN w psstore.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

3. Harvest Moon-a godnego Ps3. Albo chociaż BTN w psstore.

O tak.

Opublikowano

Jest Demons Souls.

Opublikowano

Team ICO Collection

Rollcage HD

Nowe Dino Crisis i dwójke na PSS bo chyba nie ma.

Opublikowano

MEGA-Pack Fajnali od I do VI no i Digimon World 3 z PSX'a a będe szczęśliwy. No może jeszcze 1-3 części DMC.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nightmare Creatures 3 - Masakrowanie potworów w hd , oczywiście dobra fabuła , straszące momenty , niezły design środowisk , fatality, itd.

Vargrant Story 2 - niech będzie to kontynuacja , z poziomem trudności jak w demons souls i podobnym sterowaniem i systemem walki.

Hogs of War 2

Wszystko z PSXa :potter: