June 4, 201015 yr Vigilante 8 (ofc część pierwsza) w jakości HD i z trophy. To była giera! Moc! Plansza na lotnisku zamiatała.
June 19, 201015 yr -Resident Evile, Silent Hille, Yakuza 1 i 2, i MGS'y na płytach tak, jak GoW. -Nowy The House Of The Dead
June 28, 201015 yr ja chce na PS3 Monster Huntera i 200 bossów do ubicia + wersje kolorowe i git majonez.
October 6, 201015 yr Remake w HD(oczywiście ze zmianą silnika graficznego) świetnego tytułu z przed lat : HEAVY METAL F.A.K.K2 !! dla mnie jeden z lepszych tytułów ever (tomb raider niech się schowa... Edited October 6, 201015 yr by xzdunx
October 6, 201015 yr Największym marzeniem w HD było by VICE CITY :diablo: Edited October 6, 201015 yr by 77rpm
October 7, 201015 yr Dla mnie marzeniem będzie Diablo 2 z obsługą Mova , może za 20 lat "Śnieżyca: coś wymyśli na konsole, bo jak narazie nic ciekawego nie wyszło bo te cukierkowe stworki które mają się pojawić w PSN - było w newsach na PPE to jakoś średnio mnie bawią.
October 7, 201015 yr Ja bym zagrał w remake Panzer Dragoon Orta albo całkowicie nową część, hmm... marzenie.
October 8, 201015 yr Całą trylogie Shenmue W końcu muszą zakończyć tą piękną serie. O tak. Poza tym Jet Set Radio choćby na PSS, Fatal Frame 4 i Rule of Rose, bo wersji z PS2 chyba nie strawię. Nie pogardziłabym też serią Parasite Eve i Clocktowerem. Ech, ma się te zaległości.. Edited October 8, 201015 yr by Wredna