Opublikowano 30 września 201212 l Panowie, bylem na zakupach w sklepie dla biedakow i dostalem w promocji wielka pake zelkow haribo za 3,5 zlotego chyba. o_O
Opublikowano 30 września 201212 l Panowie, bylem na zakupach w sklepie dla biedakow i dostalem w promocji wielka pake zelkow haribo za 3,5 zlotego chyba. o_O no, od jakiegos czasu sa rozne rodzaje 200g po 3.69
Opublikowano 30 września 201212 l Jak żelki to najlepiej o smaku coli. Z daleka trzymam się od tych z białą pianką albo od tych z sokiem.
Opublikowano 14 października 201212 l ja wczoraj kupiłem w zwykłym spożywczaku w stylu ''u pani Basi''. Całkiem niezłe te żuliki frugo, jadłem pomarańczowe, ale ja i tak najbardziej lubię kwaśne żelki, najlepiej haribo.
Opublikowano 22 kwietnia 20178 l Podbijam temat, bo dobre to skur.wysyństwo jest :3 Większego obrazka nie znalazłem, ale to po prostu "kable" o smaku jabłkowym, do kupienia choćby w biedrze.