Gość Soul Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 No to samo wyżej napisałem BACKTRACKING ssie przechodzisz grę pierwszy raz ,a masz wrażenie jak byś grał w nią dwa razy. Widzisz SaS gierkę skończyłem i mam następną do przejścia LO więc Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 jakbys latal po innym lesie i innym zamku dante to by ci jakas roznice w rozgrywce zrobilo? bo mi nie pozatym masz dodatkowe potwory do ubicia jako dante, a bossow jest sporo i dante inaczej sie walczy z kazdym z nim (oczywiscie nie na human) pozatym nie robisz tego samego dante (dokladnie tych samych misji) idziesz inna sciezka spowrotem...a jak sie dalej czepiac to w kazdej misji robisz to samo a gdzie twoj gamerpicture z nero i layout dashboard'a ? lmao, widzialem ze nawet nie przeszedles na SOS, wogole zauwazylem ze ludzie teraz wszedzie elementow rpg szukaja...wtf Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 No jeszcze tego by brakowało żebym ząb w ząb robił to samo ,morda chodzi o to że idziesz do przodu Nero a wracasz dante -ta sama droga te same krajobrazy - jak na next genową grę to straszna kicha raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
hayami 18 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Idąc tym tokiem myślenia, można dodać jescze jedną postać machającą pejczem:) i kazać nam grać od początku do końca i z powrotem i ile mamy misji 40, 60, 80... dobrze wiadomo o co chodzi nowa misja to nowa lokacja sensowna fabuła nowe potworki a nie tylko że są w innym kolorze... Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) a co moze LO jest next-genowe albo AC ? nigga please.... ale twoje zdanie, ja tej gry nie kupowalem dla podziwiania krajobrazow i grafy tylko dla sieczki backtracking rzeczywiscie jest konkretny ale mi to wcale nie przeszkadza, dante gra sie zupelnie inaczej niz nero jakbys dostal 20 tych samych misji Dante i Nero to bys narzekal ze tez to samo ...(cos ala DMC3 dante vergil) a za jeszcze jedna postac do wyboru bym sie nie obrazil Edytowane 29 Lutego 2008 przez GhettoKingSas Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 I tylko o to mi chodziło backtracking ssie sieczka sieczką nie wolał byś robić sieczkę cały czas to w nowych lokacjach?! a od AC i LO wara Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Pozatym Nero sie lata 13 a nie 10 misji a Dante 7 ... jak by nie bylo to i tak jest swietnie i wole fajnych bossow na Back Trackingu niz taka lipe jak w DMC2 gdzie strzelalem do latajacej Glowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 AC smierdzi a w LO z checia bym zagral... A co do sieczki caly czas w nowych lokacjach to dla mnie naprawde bez znaczenia... Osobiscie bym sie mega ucieszyl jakby mozna bylo sobie customowac BP, np. 10 poziomow i na kazdy ustalic jakie potwory i w jakiej ilosci maja sie pojawic, czy maja DT itd to by byla kozacka opja Cytuj Odnośnik do komentarza
hayami 18 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 I tylko o to mi chodziło backtracking ssie sieczka sieczką nie wolał byś robić sieczkę cały czas to w nowych lokacjach?! a od AC i LO wara Dobrze prawisz waść, odnośnie DMC4, na temat AC i LO nie wypowiadam się bo nie chcę żeby mi zarzucano fanboystwo, ja tylko chcę grać w dobre i pełne gry Panowie "and nothing else matters" jak śpiewa Mettalica, A sieczka jest najwyższxych lotów oczywiście na to nie powiem nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) hayami jaki masz gamertag? czyli dmc4 nie jest dobra gra w takim razie ? Edytowane 29 Lutego 2008 przez GhettoKingSas Cytuj Odnośnik do komentarza
hayami 18 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 hayami jaki masz gamertag?czyli dmc4 nie jest dobra gra w takim razie ? hayami PL Jest bardzo dobrą grą zachwalałem ją każdemu zanim nie doszedłem do połowy... ale to oczywiście moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Się wie o gustach się nie rozmawia ,jednemu się podoba to ,a drugiemu tamto normalna sprawa. Ja również nic do sieki nie mam bo jest konkretna nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Przecież w DMC3 było to samo- od połowy zaczynał się zlepek tych samych lokacji z tą różnicą, że dalej graliśmy tą samą postacią a jakoś nikt na to nie narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Nie wszyscy grali w DMC3. Cytuj Odnośnik do komentarza
SIKI 1 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 aktualnie gram na Devil Hunter, czy jak zaczne gre na wyższym poziomie po przejściu, od początku to Nero będzie dopakowany tak jak zakończyłem w misji 11? Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 tak :] jak wykupisz wszystkie zdolnosci to sie dopiero granie zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Takie podejście do tematu jest po części związane w kosztami produkcji. Teraz napisanie gry kosztuje majątek. Capcom pewnie miało do wyboru. Albo dać Dante na tych samych planszach, ale wcale bez niego. Ewentualnie bez Nero. Ile już piszą Residenta5? A przecież jeszcze przynajmniej rok na niego poczekamy. Przy takich kosztach twórcy muszą skupić się na tym, by było więcej gry na każdy MB. Albo będzie dobre replayability (DMC, RE), albo dobry online (Halo, COD4). W przeciwnym wypadku może zabraknąć kasy na dopracowanie gry (Mass Efect) lub dostaniemy sztucznie przedłużane flaki z olejem (Assassin Creed). Cytuj Odnośnik do komentarza
Ozzy 0 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ale koncowka to jest chamska, jak juz zaczalem sie rozkrecac dante to nagle akcja prznosi sie spowrotem na nero. Brakuje mi tych stylow i bym sie dluzej pobawil yamoto:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 yamato pobawisz sie na dmd Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jestem w trzeciej misji DMD i dopiero teraz ta gra robi sie hardcorowa. Zwykłe pajace i latające mieczyki które na SOS rozwalałem z zamkniętymi oczami teraz są barierą nie do przejścia. Strach pomyśleć co będzie dalej, chyba muszę nazbierać trochę orbów na gwiazdki Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 pocztek 7 misji polecam na "orbowanie" lolololol Cytuj Odnośnik do komentarza
Ozzy 0 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 yamato pobawisz sie na dmd nierozmiem, czemu na dmd, bo bedzie trudniej czy jak ktorys raz zaczynam gre to dante ma go od poczatku? Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 yamato pobawisz sie na dmd nierozmiem, czemu na dmd, bo bedzie trudniej czy jak ktorys raz zaczynam gre to dante ma go od poczatku? Ma od początku i można nawet dokupić mu cios. RB + Przód + B na Swordmaster i można ciachać przeciwników na odległość. Sporo do stylu daje, jak kilku na raz trafimy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ozzy 0 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ale faza, juz myslalem ze to taki jednomisyjny dodatek a tu taka niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 to jest 5 styl dla dante osobiscie to mixuje go z swordmasterem i niezla rzeznie mozna robic c1rex ten cios yamato jest na darklayerze nie swordmasterze i chyba nie trzeba nic dokupywac ps. yamato niezle kosi zwlaszcza na DT Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi