Jump to content

Devil May Cry 4

Sztajniec

Recommended Posts

oby nie miało blokady regionalnej, a tak wogóle to co to za patent z tymi blokadami to jest poprostu CHORE !!! jestem tak wkur... ze normalnie mam chcec roz... microsoft, ku czemu taka polityka? dobre dema wyszly to albo ich nie ma albo blokada, żenada

sorki za mój wpis ale poprostu musiałem to z siebie wyrzucić

Edited by WildFirePL
Na allegro sklep X Bay ma Devil May Cry 4 dostępny za 199 zł.

Odbiór osobisty możliwy w Poznaniu i Bydgoszczy. Dzwoniłem do kolesia i tą grę ma już fizycznie, bez żadnego czekania na przesłanie towaru. Osobiście idę panu złożyć wizytę w środę i będę mógł w swe brudne łapy dorwać nowego Diabła ;].

taz widzialem te aukcje, ale wstrzymuje sie z zakupem az bedzie troche recenzji.

jako, ze to bylby moj pierwszy tytul z serii, to moze sie okazac, ze lepiej pograc w jedynke na PS2, ktora chyba najlepsze noty zbierala.

poczekam.

witam jestem troche zdziwiony wlasnie przegladalem popularny serwis aukcyjny i natrafilem na dmc4 http://www.allegro.pl/item300201461__devil...x_360_nowa.html niechce propagowac tego ale zastanawiam sie nad kupnem co uwarzacie? kupowac czy to lipa :blackeye: ?

Spoko, gość sprzedał mi wcześniej za tą cenę przedpremierowego Burnouta. Można brać - pewny kontakt.

Pograłem jakieś 2 godzinki w nowego Devila i jak narazie jestem zachwycony ;]

Odrazu mówię, że nie jestem jakimś fanem DMC. Jedynke skończyłem (wypas), dwójki nie tykałem i grałem trochę w trójeczkę.

Graficznie prezentuje się bardzo ładnie, duże wrażenie robią cut-scenki wypasik ;] Nic nie tnie wszystko chodzi baaardzo płynnie.

Jak narazie to stary dobry DMC czuć ten klimacik wracam grać^_^

Pograłem jakieś 2 godzinki w nowego Devila i jak narazie jestem zachwycony ;]

Odrazu mówię, że nie jestem jakimś fanem DMC. Jedynke skończyłem (wypas), dwójki nie tykałem i grałem trochę w trójeczkę.

Graficznie prezentuje się bardzo ładnie, duże wrażenie robią cut-scenki wypasik ;] Nic nie tnie wszystko chodzi baaardzo płynnie.

Jak narazie to stary dobry DMC czuć ten klimacik wracam grać:P

O, o! Rozpisz się potem trochę (po dłuższej sesji z grą ^_^, z chęcią dowiem się czegoś więcej. Część pierwsza najbardziej mi się podobała, liczę , że czwórka nie zawiedzie pokładanych w niej oczekiwań.

Za co niby mam dostać bana ? Niech karają tego co mi to sprzedał konsole mam cały czas online.

Jestem akualnie w 7 misji i klimacik jest naprawdę zaje.bisty :] Jak narazie zadnych spadków animacji !! Wszystko chodzi ultra płynnie a i wygląda gierka pierwsza klasa.

Z tym V-SYNC to co dokładnie ? Chodzi Ci o czytelność napisów na zwykłym TV? Jeżeli o to, to nie wiem bo gram na LCD.

Ogólnie jak narazie to jeżeli komuś pasował Devilowski klimat to zdecydowanie polecam;]

Za co niby mam dostać bana ? Niech karają tego co mi to sprzedał konsole mam cały czas online.

Jestem akualnie w 7 misji i klimacik jest naprawdę zaje.bisty :] Jak narazie zadnych spadków animacji !! Wszystko chodzi ultra płynnie a i wygląda gierka pierwsza klasa.

Z tym V-SYNC to co dokładnie ? Chodzi Ci o czytelność napisów na zwykłym TV? Jeżeli o to, to nie wiem bo gram na LCD.

Ogólnie jak narazie to jeżeli komuś pasował Devilowski klimat to zdecydowanie polecam;]

Dziękuję za odpowiedź. V-sync odpowiada za odświeżanie ekranu. Gdy jest on wyłączony to ekran czasami (np. podczas obracania kamerą) nie wyrobi z odświeżaniem.

800px-Example_of_Page_Tearing.jpg

Takie coś się zdarza przy wyłączonym v-sync'u.

Dante rusza sie ślamazarnie (ale ruszał się tak już w poprzednich częściach i zawsze mnie to dobijało), dizajn pośrednich przeciwników jest fatalny - tyle co mnie wkurza. ;]

Ale sama gierka wygląda bardzo fajnie, design lokacji i ich wygląd naprawdę robią wrażenie a pierwszy boss konkretnie wgniata w glebę. Świetne wrażenie robi też voice-acting (ale jestem świeżo po skończeniu Eternal Sonata a tam angieskie głosy postaci doprowadzały mnie do szału więc moge być nieobiektywny ;] ). Nie grałem w poprzednie części Devila, ot poprztykałem troche u kumpla ale mam wrażenie że system walki jest bardzo podobny do poprzednich części.

Ogólnie wrażenia jak najbardziej na plus.

Fajnie to wygląda jak bartiz w rankingu którejśtam misji jest 6 osobą na świecie. :)