Opublikowano 23 stycznia 201114 l Demo SLY'a 2 w R&C 3 odblokowuje się po przejściu gry ?? bo nie mogę go znaleźć
Opublikowano 14 grudnia 201113 l zapytam w tym temacie: warto kupić zremasterowaną kolekcja Sly na PS3 ? grałem swego czasu w dwójkę na PS2, podobała mi się , pytam jednak czy DZIŚ ta gra potrafi bawić , czy może razi jakimiś archaizmami (pomijam grafe) ?
Opublikowano 6 marca 201213 l Demo SLY'a 2 w R&C 3 odblokowuje się po przejściu gry ?? bo nie mogę go znaleźć Według tego co znalazłem, to w menu gry trzeba wcisnąć naraz L1, R1, L2, R2.
Opublikowano 26 maja 201212 l Wie ktoś może czy w Crash Bandicoot 2 można zrobić wynik ponad 100% ? Jeśli tak to ile można maksymalnie wycisnąć i czy są gdzieś do tego poradniki ? Z góry dzięki.
Opublikowano 26 maja 201212 l Można, ale tylko bugiem. + obok jeszcze dwa inne sposoby, ale polegające na tym samym, skaczesz 5 minut na skrzynce, a potem na przeciwnika.
Opublikowano 30 listopada 201410 l ok, mam juz dość.... gra ktoś w LBP3 (PS4) i ma problem z przejściem poza prolog? Ukończyłem prolog i nie moge wybrac zadnego kolejnego lvl-u. Mi tu trzeba recenzje pisac, a to cholerstwo, nie dość, ze sypie bugami, to jeszcze nie daje mi mozliwosci grania w nic ponad prolog.
Opublikowano 30 listopada 201410 l LittleBugPlanet 3 ---- trzeba czekać na łatkę. Ludzie w Internetach też mają z tym problem i potrzebne są jakieś czary mary aby gra ruszyła dalej, bo u jednych działa to u tamtych co innego, Makabra. Edytowane 30 listopada 201410 l przez kazuyoshi