Opublikowano 1 kwietnia 200817 l odkopuje temat, bo od przedwczoraj nadrabiam ten serial ;] Otóż imo to jeden z lepszych seriali jaki widziałem . Póki co jest chyba tylko 12 epów i jest niedosyt że tak mało (jeszcze mi 4 zostały do obejrzenia, więc nie jest źle). Humor jest naprawdę świetny i co tu dużo mówić, mnie tam bardzo bawi. Serial jest angielski, nie wiem czy to ma znaczenie, w każdym razie wzorem Monty Pythona dużo tu absurdalnych motywów ( Richmond zza czerwonych drzwi, no masakra po prostu ;] ), gra aktorska na bardzo wysokim poziomie, trójka bohaterów gra naturalnie i przychodzi im to z wielką łatwością. Polecam ;]
Opublikowano 12 kwietnia 200817 l 3 sezon plix pl0x Nie ma szans, większość brytyjskich seriali komediowych w dzisiejszych czasach ma tylko dwa sezony. Na samym początku serial był nastawiony na tanie akcje - Moss, który ma śmieszyć każdego przygłupa dzięki swojej fryzurze i zmianie okularów na większe - ale później już zrobiło się lepiej. Pierwszy odcinek drugiego sezonu był zaje.bisty, reszta też jakoś w miarę utrzymała poziom. Serial nie był genialny, nie wniósł nic nowego, ale był dobry.
Opublikowano 12 kwietnia 200817 l Najbardziej wbil mi sie w pamiec odcinek, gdy te ruda zaprosil jakis typ na musical gejowski do teatru. Roy i Moss oczywisce tez poszli, pierwszy skonczyl udajac niepelnosprawnego, drugiego chyba do kelnerki zaciagneli. Serial przyjemny, Moss byl zdecydowanie najzabawniejszy (i jeszcze ten got byl niezly).
Opublikowano 12 kwietnia 200817 l Najbardziej wbil mi sie w pamiec odcinek, gdy te ruda zaprosil jakis typ na musical gejowski do teatru. Roy i Moss oczywisce tez poszli, pierwszy skonczyl udajac niepelnosprawnego, drugiego chyba do kelnerki zaciagneli. Serial przyjemny, Moss byl zdecydowanie najzabawniejszy (i jeszcze ten got byl niezly). No właśnie o tym odcinku pisałem, to pierwszy z drugiego sezony, szczyt formy serii.
Opublikowano 12 kwietnia 200817 l -What happend? -I'm disabled. xd Szkoda że Denholm umarł Ale sama śmierć była genialna
Opublikowano 12 kwietnia 200817 l Szkoda że Denholm umarł Ale sama śmierć była genialna Jak dla mnie to jego postać jest wzorowana trochę na Sebbenie z Harvey Birdman Attorney at Law dlatego tak dobrze wypadła. Napisałem tam wyżej, że więcej już raczej IT Crowd nie zobaczymy, a tymczasem na wikipedii piszą tak: "On 2 November 2007, The Guardian reported that The IT Crowd would return in 2008 as part of Channel 4's increased commitment to comedy."
Opublikowano 13 kwietnia 200817 l W sumie to oglądałem tylko 2-3 odcinki, ale jeden mnie mocno rozbawił. Jak Moss wymyślił wygodny stanik i mniał z tym iść do jakiegoś programu popularno-naukowego, ale na miejscu pomylili go z ministrem spraw zagranicznych i trafił do wiadomości. Edytowane 13 kwietnia 200817 l przez Junkhead
Opublikowano 13 kwietnia 200817 l Autor Najbardziej wbil mi sie w pamiec odcinek, gdy te ruda zaprosil jakis typ na musical gejowski do teatru. Roy i Moss oczywisce tez poszli, pierwszy skonczyl udajac niepelnosprawnego, drugiego chyba do kelnerki zaciagneli. Scena, gdy Roy wjeżdża na wózku inwalidzkim do góry do busa i zaraz zjeżdża jest bezcenna (a raczej jego mina w czasie tej sceny).
Opublikowano 8 maja 200816 l Kilka smaczków których jest mnóstwo. xaxaxaxa http://pl.youtube.com/watch?v=Fet0SCt7uGg http://pl.youtube.com/watch?v=eK7St7IKv74&...feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=6mTvrWnEWK8&...feature=related
Opublikowano 21 października 200816 l Nowy sezon w przyszłym miesiącu: http://www.lastbroadcast.co.uk/tv/v/6387-t...-channel-4.html
Opublikowano 21 października 200816 l A co z IT Crowd US? Edytowane 21 października 200816 l przez GnOOsny
Opublikowano 21 października 200816 l A co z IT Crowd US? Nie będzie, nie spodobało się szefom stacji, czy komuś tam.
Opublikowano 5 listopada 200816 l Właśnie obejrzałem obydwa sezony, serial jest tak dobry że łyknąłem wszystkie 12 odcinków jeden po drugim. Drugi sezon imo śmieszniejszy, z wprost genialnymi odcinkami the work outing i the dinner party. Postać gota niszczy od samego początku Naprawdę rewelacyjny humor, polecam.
Opublikowano 8 listopada 200816 l Jestem dopiero po 3 epach i zabawny serial. Choć ta kobitka lekko drażni, choć humor jest lekko hmm... prosty, to jednak ogląda się to świetnie. No ale do Friendsów ma daleko.
Opublikowano 22 listopada 200816 l zaliczylem dopiero 4 epizody pierwszego sezonu i sam sie sobie temu dziwie ale po 4 epizodzie juz przestalem sie dziwic, poczatek byl taki sam jak z The Office. Lekkie zazenowanie humorem ale im dalej tym lepiej, wiem bo sprawdzalem wyrywkowo kolejne epy.
Opublikowano 22 listopada 200816 l S03E01 No co tu dużo gadać - trzyma poziom A motyw problemów Mossa z dresami z ławki sprawił, że obudziłem wczoraj wszystkich domowników No i są 2 motywy-smaczki dla osób, które widziały poprzednie sezony. No, ale myślę, że jak ktoś dotrwał do trzeciego, to zna poprzednie dwa i z łatwością wyłapie te żarty.
Opublikowano 22 listopada 200816 l Kiedy puszczają premierowe odcinki? W ogóle na jakim to kanale, BBC? [nie chodzi o POLSKĄ telewizję ofkors ;] edit: aha, wiem CHANNEL 4 - to dupka, ale pytanie odnośnie premiery nadal akutalne. Edytowane 22 listopada 200816 l przez Oran
Opublikowano 3 grudnia 200816 l Scena ukrywania się przed policją w wykonaniu Roy'a i Mossa pod koniec ostatniego odcinkua to chyba jedna z najlepszych scen całego serialu