Manor 645 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 odkopuje temat, bo od przedwczoraj nadrabiam ten serial ;] Otóż imo to jeden z lepszych seriali jaki widziałem . Póki co jest chyba tylko 12 epów i jest niedosyt że tak mało (jeszcze mi 4 zostały do obejrzenia, więc nie jest źle). Humor jest naprawdę świetny i co tu dużo mówić, mnie tam bardzo bawi. Serial jest angielski, nie wiem czy to ma znaczenie, w każdym razie wzorem Monty Pythona dużo tu absurdalnych motywów ( Richmond zza czerwonych drzwi, no masakra po prostu ;] ), gra aktorska na bardzo wysokim poziomie, trójka bohaterów gra naturalnie i przychodzi im to z wielką łatwością. Polecam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Labik 10 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Ja te odc. po 5 razy oglądałem 3 sezon plix pl0x Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 3 sezon plix pl0x Nie ma szans, większość brytyjskich seriali komediowych w dzisiejszych czasach ma tylko dwa sezony. Na samym początku serial był nastawiony na tanie akcje - Moss, który ma śmieszyć każdego przygłupa dzięki swojej fryzurze i zmianie okularów na większe - ale później już zrobiło się lepiej. Pierwszy odcinek drugiego sezonu był zaje.bisty, reszta też jakoś w miarę utrzymała poziom. Serial nie był genialny, nie wniósł nic nowego, ale był dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Najbardziej wbil mi sie w pamiec odcinek, gdy te ruda zaprosil jakis typ na musical gejowski do teatru. Roy i Moss oczywisce tez poszli, pierwszy skonczyl udajac niepelnosprawnego, drugiego chyba do kelnerki zaciagneli. Serial przyjemny, Moss byl zdecydowanie najzabawniejszy (i jeszcze ten got byl niezly). Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Najbardziej wbil mi sie w pamiec odcinek, gdy te ruda zaprosil jakis typ na musical gejowski do teatru. Roy i Moss oczywisce tez poszli, pierwszy skonczyl udajac niepelnosprawnego, drugiego chyba do kelnerki zaciagneli. Serial przyjemny, Moss byl zdecydowanie najzabawniejszy (i jeszcze ten got byl niezly). No właśnie o tym odcinku pisałem, to pierwszy z drugiego sezony, szczyt formy serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labik 10 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 -What happend? -I'm disabled. xd Szkoda że Denholm umarł Ale sama śmierć była genialna Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Szkoda że Denholm umarł Ale sama śmierć była genialna Jak dla mnie to jego postać jest wzorowana trochę na Sebbenie z Harvey Birdman Attorney at Law dlatego tak dobrze wypadła. Napisałem tam wyżej, że więcej już raczej IT Crowd nie zobaczymy, a tymczasem na wikipedii piszą tak: "On 2 November 2007, The Guardian reported that The IT Crowd would return in 2008 as part of Channel 4's increased commitment to comedy." Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) W sumie to oglądałem tylko 2-3 odcinki, ale jeden mnie mocno rozbawił. Jak Moss wymyślił wygodny stanik i mniał z tym iść do jakiegoś programu popularno-naukowego, ale na miejscu pomylili go z ministrem spraw zagranicznych i trafił do wiadomości. Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez Junkhead Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Najbardziej wbil mi sie w pamiec odcinek, gdy te ruda zaprosil jakis typ na musical gejowski do teatru. Roy i Moss oczywisce tez poszli, pierwszy skonczyl udajac niepelnosprawnego, drugiego chyba do kelnerki zaciagneli. Scena, gdy Roy wjeżdża na wózku inwalidzkim do góry do busa i zaraz zjeżdża jest bezcenna (a raczej jego mina w czasie tej sceny). Cytuj Odnośnik do komentarza
Labik 10 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Odc ze stressmenem ftw Cytuj Odnośnik do komentarza
Labik 10 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Kilka smaczków których jest mnóstwo. xaxaxaxa http://pl.youtube.com/watch?v=Fet0SCt7uGg http://pl.youtube.com/watch?v=eK7St7IKv74&...feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=6mTvrWnEWK8&...feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Nowy sezon w przyszłym miesiącu: http://www.lastbroadcast.co.uk/tv/v/6387-t...-channel-4.html Cytuj Odnośnik do komentarza
GnOOsny 1 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) A co z IT Crowd US? Edytowane 21 Października 2008 przez GnOOsny Cytuj Odnośnik do komentarza
Labik 10 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 A co z IT Crowd US? A co to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 A co z IT Crowd US? Nie będzie, nie spodobało się szefom stacji, czy komuś tam. Cytuj Odnośnik do komentarza
SNESiak 4 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Właśnie obejrzałem obydwa sezony, serial jest tak dobry że łyknąłem wszystkie 12 odcinków jeden po drugim. Drugi sezon imo śmieszniejszy, z wprost genialnymi odcinkami the work outing i the dinner party. Postać gota niszczy od samego początku Naprawdę rewelacyjny humor, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Jestem dopiero po 3 epach i zabawny serial. Choć ta kobitka lekko drażni, choć humor jest lekko hmm... prosty, to jednak ogląda się to świetnie. No ale do Friendsów ma daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 3 sezon już się zaczął. Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 zaliczylem dopiero 4 epizody pierwszego sezonu i sam sie sobie temu dziwie ale po 4 epizodzie juz przestalem sie dziwic, poczatek byl taki sam jak z The Office. Lekkie zazenowanie humorem ale im dalej tym lepiej, wiem bo sprawdzalem wyrywkowo kolejne epy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 S03E01 No co tu dużo gadać - trzyma poziom A motyw problemów Mossa z dresami z ławki sprawił, że obudziłem wczoraj wszystkich domowników No i są 2 motywy-smaczki dla osób, które widziały poprzednie sezony. No, ale myślę, że jak ktoś dotrwał do trzeciego, to zna poprzednie dwa i z łatwością wyłapie te żarty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) Kiedy puszczają premierowe odcinki? W ogóle na jakim to kanale, BBC? [nie chodzi o POLSKĄ telewizję ofkors ;] edit: aha, wiem CHANNEL 4 - to dupka, ale pytanie odnośnie premiery nadal akutalne. Edytowane 22 Listopada 2008 przez Oran Cytuj Odnośnik do komentarza
Labik 10 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Chyba wczoraj był pierwszy ep bo to tvrip o ile sie nie myle Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 No właśnie, chodzi mi czy w soboty, czy piątki to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 21.11 była premiera, więc... piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Scena ukrywania się przed policją w wykonaniu Roy'a i Mossa pod koniec ostatniego odcinkua to chyba jedna z najlepszych scen całego serialu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi