Skocz do zawartości

The Last Guardian

Featured Replies

Opublikowano

Ooooo to w takim bądź razie Team ICO mógłby wyjść w kwietniu. Na spokojnie ograłbym kolekcję przed TLG a znając życie to może jeszcze przesuną datę premiery.

Szukaj Sprite info kiedy Collection wypuszczają ;p.

• Odpowiedzi 628
  • Wyświetleń 80,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.youtube.com/watch?v=42nM2KYZiWo

• slyszalem, ze jak TLG wyjdzie to bedzie koniec swiata, czy to prawda?

• Zrobiłem 3 podejścia, prawie go ogarnąłem, ale stwierdziłem że jak cała gra ma polegać na przejściu z z pkt A, gdzie walczymy z kolosem, do pkt B, gdzie walczymy z kolosem, żeby przejść do pkt C, gdzi

Opublikowano

Nie żadne wakacje, tylko święta 2011, czyli ponad rok czekania.

Opublikowano

Nie żadne wakacje, tylko święta 2011, czyli ponad rok czekania.

Właśnie się zastanawiałem czy chodzi o wakacje czy święta. W USA "holidays' to też święta ehh. No nic rok czekania :/

Opublikowano

Mam nadzieję, że szybko pojawią się materiały z konferencji, bo trailer i muzyka zmiażdżyła, nie ma co. (tak, oglądam konferencję na żywo, od samego startu ;p)

Opublikowano

no (pipi)a, ile można robić grę?

Opublikowano

no (pipi)a, ile można robić grę?

AW i Too Human robili chyba ponad 5 lat.

I co gorsza nie wyszło to na dobre im.

Opublikowano

Too Human chyba nawet dłuuużej robili.

O to jeszcze lepiej.

Milan przypomniało mi się pytasz się ile można robić grę. Hahaha Duke Nukem Forever .............................. :turned: wszystkie inne gry wymiękają.

Po konferencji ma się pojawić trailer dla wszystkich (na konfie już go pokazali).

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

nie bede kłamał i nie napisze ze mnie zmiótł...

Edytowane przez caps_LOCK_masta

Opublikowano

Fizyka piór miażdży, zresztą, mnie ta gra zachwyciła, że dla mnie to GOTY 2011.

Opublikowano

Jedno pytanie ten trailer to jest "real gameplay"? Bo za cholerę nie wiem niby ten motyw co chłopak chodzi po tych deskach wygląda jak gameplay ale aż nie chce mi się w to wierzyć.

Jeżeli tak to U2 i GoW3 razem wzięte wymiękają ten "koto-ptako-coś tam" wygląda jak żywy, prawdziwy, fotorealistyczny...

:blink:

Opublikowano

no jest, nie udawaj, gdyby zrobili render to by nie bylo przenikania ubioru chłopca przez psyk psa.

Wyglada swietnie, ale nie dali tego czegos, jakies sceny oczo,je,bnej, którą by się zapamiętało.

Opublikowano

Jedno pytanie ten trailer to jest "real gameplay"? Bo za cholerę nie wiem niby ten motyw co chłopak chodzi po tych deskach wygląda jak gameplay ale aż nie chce mi się w to wierzyć.

Jeżeli tak to U2 i GoW3 razem wzięte wymiękają ten "koto-ptako-coś tam" wygląda jak żywy, prawdziwy, fotorealistyczny...

:blink:

Ueda na konferencji Sony powiedział, że to real-time gameplay. Więc żadnych ściem z renderami. Ta gra serio tak wygląda.

Opublikowano

Chętnie zobaczyłbym gameplay (jak ktoś gra). Trailer typowo japoński z infantylną muzyką. Szczerze to nic nowego od E3 2009 nie wiemy.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Serio, nie ściemniam.

Myślałem, że to cut-scenki na silniku z jakimiś przejściami do gameplayu czy coś w tym stylu.

W takim bądź razie OMFG.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Czym wlasciwie ma byc ta gra, bo nie jestem w temacie.... z trailerow nic nie mozna wywnioskowac bo zrobione je jakby gra byla czyms w rodzaju Kinectimals xD

Opublikowano

tej, ale ani nic nowego nie pokazali, ani gameplaya, nic.

Zenujacy jest fakt ze to ma sie ukazac za ponad rok, nie maja gameplaya?

Opublikowano

Po obejrzeniu trailera gra "wpadła" u mnie na 1-wsze miejsce najbardziej oczekiwanej gry...

MASAKRA, MIAZGA, REWELACJA itd. itp. nie wiem co napisać i jeszcze nie wiem dlaczego TLG będzie jedną z najpiękniejszych, najlepszych wirtualnych przygód!

Opublikowano

Pióra i w ogóle animacja tego stworka są zajebiste, nie wspominając już o szatach dzieciaka, które fajnie powiewają na wietrze.

Chociaż rzeczywiście mogli pokazać normalny gameplay, a nie tylko urywki.

Opublikowano

Na mnie trailer zrobil duze wrażenie, ale o jakiejs wiekszej podniecie nie ma mowy. Takie urywki gameplay'u nie robią na mnie wiekszego wrazenia.

No i data premiery - święta 2011. Super, jak widac Team Ico potrzebuje ponad 6 lat na stworzenie gry. Tak czy siak, nie ma co sie za bardzo grzać poki co, skoro premiera dopiero za rok.

Opublikowano

http://blog.us.plays...he-new-trailer/

jest już zwiastun w HD z TGS :thumbsup:

Po obejrzeniu trailera gra "wpadła" u mnie na 1-wsze miejsce najbardziej oczekiwanej gry...

MASAKRA, MIAZGA, REWELACJA itd. itp. nie wiem co napisać i jeszcze nie wiem dlaczego TLG będzie jedną z najpiękniejszych, najlepszych wirtualnych przygód!

To samo u mnie. Trailer po prosty wyczesany. Teraz jestem jeszcze bardziej napalony na tę gierkę. MOC :thumbsup: