Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Na początku było Słowo.

• Odpowiedzi 378
  • Wyświetleń 75,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ten temat nie jest specjalnie popularny ale postanowiłem go odświeżyć, ponieważ znalazłem niedawno zupki które da się jeść! serio zupka chińka która serio ma jakieś pozytywne aspekty   zwykle więks

• Ja myślałem, że zupki chińskie to jedzą studenci, żeby mieć na alkohol i ukraińcy, zeby przyspieszyć regenerację po 15h roboty na budowie, a tu się okazuje, że w 2019 dorośli ludzie to jedzą na świado

• Ja od jakiegoś czasu stołuję się u dr. Ouetkera pizzą Guseppe i muszę przyznać, że bardziej mi smakuje niż 75% 'prawdziwych' pizz w jakiś pizzeriach.

Opublikowano

jak mozna nie znac kuksu, przeciez to prekursor wsrod zupek O_o

nie ma nic lepszego na porannego kaca niz kuksu, przepala ryj az milo

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Za(pipi)iste te zupki kuksu. Niby z Korei, a smakują. Zjadłem dzisiaj dwie - jedna o smaku łagodnego kurczaka, druga "pikantna", która w rzeczywistości była ostra jak s(pipi)ysyn. W tej drugiej były też ciekawe dodatki, jak np. suszona ryba.

4,39 zł/szt. w lokalnym "samie".

Opublikowano

Całe południe przejechałem i nie znalazłem w żadnych szopie :/

Opublikowano

nie próbowałem, ale kumpel mówił, że jak dodał 2 łyżki mąki do rosołku vifona to był dużo lepszy i miał lepszą konsystencję, nie wierzę mu za bardzo.

Próbował ktoś:P?

Edytowane przez Hide999

Opublikowano

tez, zupki chinskie regularnie kupuje w roznych sklepach i nigdy tego (pipi) nie widizalem

Opublikowano

Dziś znowu je widziałem, tym razem w Chacie Polskiej, też na osiedlu.

Można się spocić żrąc to, ale smakuje.

Opublikowano

biedni ci, ktorzy nie jedli kuksu, beskitu :(

Opublikowano

najlepsze zupki instant to zdecydowanie rosolki ;p a jak rosolki to amino, vifon zloty kurczak i goracy kubek

Opublikowano

z zupek chinskich to liczy sie jedna tylko firma :

TaoTao - zupki za ~1,50 w której jest genialny makaron, przyprawy swietnie dobrane, dosc duzo zielska i wszystko swietnie podane - nie ma jak w vifonach ze masz w worku makaron i na chama wrzucone torebki - tu masz makaron osobno, torebki z przyprawami i zielskiem wsadzone w dodatkową torebke zeby nie trzeba było wyławiać jak sie wysypie makaron do miski.

ich wersje zupek 'w misce' to małe mistrzostwo swiata - jak na zupki - oprócz maaaasy zielska, dobrych przypraw jest... sos z mięsem - sos nie w proszku ale taki 'mokry' w osobnym opakowaniu, mieso tez dobre jest :D

no i kuksu, jak nie ma TaoTao w poblizu. ale ostatnio dostałem od znajomych na urodziny karton tych zupek to nie narzekam na ich brak :D

Opublikowano

Hehe. Nie palę już sześć dni. Nie wiem czy rzucam, ale na pewno ograniczam, bo dwie paczki na trzy dni to trochę dużo. Czasem paczka dziennie. A bywało, że i półtorej. Także tego.

Instant. No, zupki są, czasem zjem. Barszcz od knorra i w sumie tyle, nie.

Opublikowano

a ten pierwszy akapit byl tak po to zeby sie pochwalic tutaj? :)

EDIT. Powodzenia i życze calkowitego wyzwolenia z sieci nalogu!

Edytowane przez mortis

Opublikowano

Wspieraj go a nie się czepiasz.

Zrobiliście mi ochotę na kubek gorący. O tej porze. Super. <_<

Idę wodę zagotować.

Opublikowano

A czy te wszystkie zupki "Gorące Kubki" i inne instanty typu szpageti w 5 minut to one są:

a) zdrowe

b) praktycznie neutralne

c) uber szkodliwe :twisted:

Poproszę o jakąś sensowną wypowiedź ;)

PS. Kubek Gorący od Knorra FTW !!! Kiedyś jeszcze ta firma sprzedawała bardzo dobry makaron m.in.w sosie neapolitańskim w takich torebkach dużych. Można się było najeść. Teoretycznie to było dla 4 osób ;]

Opublikowano

Praktycznie nijakie, bo te instanty makaronowe to głównie skrobia. Nie zmienisz się w obcego, a Twoje dzieci nie będą miały czterech nóg.

Opublikowano

jadł ktoś danie w 5 min - spaghetii po bolońsku?

mówie niebo w gębie, wystarczy troszke pieprzu dodać i jest perfekt! Nie kupujcie po neapolitańsku bo chu.jowe.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kumpel zachwalal nuddle knorr ser w ziolach. Jadl ktos?

Opublikowano

za kilkoma pierwszymi razami sa dobre, z kazda nastepna torebka juz mniej. mozna zawsze przyrzadzic sobie ta zupke a'la 'danie', imo jest troche lepsza,

Opublikowano
swierza

jo ;)

A jak dla mnie, to wymiata Barszcz Czerwony Amino. Firma, wiadomo, gówniana, i takie też ma produkty, ale ten jeden im zdecydowanie wyszedł. Wypas na wrotkach 8)

Opublikowano

Barszcz amino jest dobry, ale przerzuciłem się z zupek chińskich na gorące kubki w proszku i wszystkie smaki, które jadłem są świetne.

Szczególnie grzybowa!

Opublikowano
kumpel zachwalal nuddle knorr ser w ziolach. Jadl ktos?

za(pipi)iste, najlepszy chyba. Tylko troche mi sie przejadl ostatnio. I knorra makaron w sosie smietanowym czy cos takiego tez kozackie, z tych w kubkach

Opublikowano

Nudle knora w ogóle mi smakują, ale zupki już traktuję jak słodycze- przysmak, na który mogę sobie pzowolić od czasu do czasu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Znalazłem w końcu Kuksu w Realu- wziąłem ostrą, bo jestem hardkorem, conie? Zjadłem w cierpieniach, bo jest zbyt ostra. Rano miałem sra.czkę, już jej nie kupię ;(

Edytowane przez Tori