Skocz do zawartości

God Of War: Chains of Olympus

Featured Replies

Opublikowano

A ja mam peszka , ze sprzedajac swoja ps2 nie zagralem w zadnego GoWa , co jedynie widzialem u kumpla jedynke i szczerze powiedziawszy nie podobala mi sie ze wzgledu na klimat . Jednak po zagraniu w demo na psp olsnilo mnie i poczulem po prostu must have'a :}

Coz poradzic , bylem wtedy jeszcze mlody i glupi , teraz mi zostalo kupic albo spowrotem ps2 albo czekac na kompatybilnosc wsteczna w psp2 :}

• Odpowiedzi 288
  • Wyświetleń 43,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie przepadalem za seria gow na ps2, wolalem devil may cry, ale gow na psp niezle mnie wciagnal, swietna gra, muzyka i grafika miodzio, szkoda ze krotka ale to juz sporo osob pisalo wczesniej

• 4:18h a ostatni boss to porazka, spodziewalem sie walki z Atlasem

• nie chodzi mi o poziom trudnosci ostatniej walki, tylko o to ze spodziewalem sie czegos "duzego" =]

Opublikowano

tez licze na kompatybilnosc wstecz w psp2 ;] wole grac na psp niz ps2 telewizorze, ale to pzez brak czasu tez.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

psp boga wojny w przygotowaniu

gow-pspred.jpg

bundle pack ma zawierac:

psp :/

UMD z grą

film Superbad

kod do sciagniecia Syphon Filter: Combat Ops

koszt:199$

premiera czerwiec [uSA]

Edytowane przez Coati

Opublikowano

Do tej pory nie brałem zakupu PSP na poważnie ale po tym jak zobaczyłem nowego GoW nie mogłem się opanować! Czekam na sprzęt bo demo jest już na dysku PS3! :/

Opublikowano

Czyli premiera COO to czerwiec, czy to tylko data US? Na skizo dogrzebałem sie.. O FUCK 4marzec?;) hmm czyzby juz jutro?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Tak jutro. Wg. GameFaqs:

God of War: Chains of Olympus SCEA 03/04/08 US

God of War: Chains of Olympus SCEA 03/27/08 AU

God of War: Chains of Olympus SCEE 03/28/08 EU

;)

Edytowane przez BartX

Opublikowano

No więc na ebay'u ktoś z hong kongu już sprzedaje GOW, ciekawe czy to prawda.

Ebay - GOW - NEW IN STOCK!!

Na wszelki wypadek jeszcze 3 dni poczekam:)

Edytowane przez Gresh

Opublikowano

Nono, na GT Kratos dostał 9.3 - zapowiada sie najintensywniejsze 5h z PSP..;)

Opublikowano

Ile? :( 5h to SH: Origins miał :P No ale jestem w stanie to wybaczyć, jeśli gra będzie naprawdę emocjonująca :D

Opublikowano

Dziś amerykańska premiera, ale jako WSZĘDZIE narazie cicho.. :>

Opublikowano
Dziś amerykańska premiera, ale jako WSZĘDZIE narazie cicho.. :>

właśnie zawsze jest już szybciej w tych sklepach :( a tu cicho :P
ah to nerwowe wciskanie f5 :D i wyscig: kto pierwszy ten lepszy xD

edit//

lol dawno nie bylo takiej "nerwowki"... na forum jednej z zakazanych stron w temacie o gowie stale jest okolo 50-70 obserwujacych xD ciekawe ile os w tym czasie odswieza liste produktów na stronie... sklepu oczywiscie :P

Edytowane przez Coati

Opublikowano
No więc na ebay'u ktoś z hong kongu już sprzedaje GOW, ciekawe czy to prawda.

Ebay - GOW - NEW IN STOCK!!

Na wszelki wypadek jeszcze 3 dni poczekam:)

Oczywiście, że to może być prawda. Doczytaj dokładnie i sprawdź, czy nie ma wzmianki, że wysyłka po premierze :( Na Allegro często są takie jaja :D

Opublikowano

mozna bo nikt nad nami zadnej kontroli nie sprawuje :D dzial portable nie ma zadnego modratora, mysle ze jakbysmy zaczeli wymieniac sie linkami do torrentow i rapidshare to i tak nic by sie w tej kwesti nie zmienilo.

Opublikowano

Rozmawiać - jasne że można. Bo niby dlaczego nie?

mozna bo nikt nad nami zadnej kontroli nie sprawuje :D dzial portable nie ma zadnego modratora

nieprawda.

Opublikowano
Rozmawiać - jasne że można. Bo niby dlaczego nie?

mozna bo nikt nad nami zadnej kontroli nie sprawuje :D dzial portable nie ma zadnego modratora

nieprawda.

tak juz przywyklem ze zaczolem olewac te zakladki :D widocznie ktos w pore obudzil sie z zimowego snu

Opublikowano

Skończone :D

Pierwsze wrażenia:

- 5-6 h na medium, można skończyć wiele szybciej ale smykałem każdy zakątek

- PRZEJ.EBANA grafa i muzyka

- fabuła dla mnie była mało ważna ale jest ok

- polecam od razu grać na wyższym poziomie trudności bo było troche łatwo :D

- względnie mało broni i magii

- tylko 3,5 bossa

Wiecej nie rozpisuje sie by nie spojlować. Zabieram sie za nowy poziom trudności

9/10

Opublikowano

No to cieńko. No ale, jak to powiedział recenzent z GameTrailers: If you look for God of War 3, you will be disapointed. No :D No ale co oni tyle do cholery robili? 6 h zabawy? :D

Opublikowano

Napewno coś przedłużą Challenge chociaż z tego co widze jest ich 5. Nie zabierałem sie jeszcze za to wiec nie wiem ile zajmie przejście tego.