Rudiok 3 160 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Pomysł na fondue chyba najlepszy. Kabanosy w dłoń i łowić ser. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 639 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 :O Ser na ciepło to najlepszy wymysł ludzkości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 dziwnie wyszła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 14 883 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Mmm ten plesniak w polaczeniu z ogorkami kiszonymi. Jutro bedzie wyrywal sie na swiat jak nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 817 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Mam wrażenie, że to raczej korniszony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 639 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Korniszonki nie kiszone. Takie mini mini, pyszne z biedry - polecam Dobra jest, 12 min w 270 stopniach, kij że jutro będzie sranie: Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 779 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 dobra, trochę średnio wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 14 883 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 No nie wiem co tak slabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 639 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 (edytowane) Wyżarłem ser dookoła i już wygląda lepiej. Na przyszłość wiem, by spróbować ulepić brzegi, tak jak tu: http://photos05.redcart.pl/templates/images/description/19011/Image/pizza_4_sery.jpg Edytowane 8 Września 2017 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Nadal możesz wyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 wyszła zupa, bo za dużo składników Red 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 można by jeszcze posypać parmezanem Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 817 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Dawaj jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 14 883 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Na przyszłość wiem, by spróbować ulepić brzegi, tak jak tu: http://photos05.redcart.pl/templates/images/description/19011/Image/pizza_4_sery.jpg I uformowac w ksztalt kola a nie 9-kata. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Ale i tak bym jadł, widać że z serducha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 639 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 (edytowane) Te prawdziwe włoskie (bez sosa czoskowego) to mają totalnie nieregularne placki, więc jest prawdziwa włoska. Dziękuję za uwagę, idziemy żreć. Serio po wyżarciu sera wokoło łyżką jest bardzo schludna, a serek smakował wybornie xD Edytowane 8 Września 2017 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 817 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Poszedł. I co teraz będziemy robić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 14 883 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Napisz pozniej czy gosciom smakowalo. Poszedł. I co teraz będziemy robić? Gotuje kukurydze, moge wrzucic zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 817 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Dawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Poszedł. I co teraz będziemy robić? przypomnijmy najlepsze momenty Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 817 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Yyyy, to będzie coś z rozim? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 14 883 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Dawaj. Nie no, offtop bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 817 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 http://www.psxextreme.info/topic/64955-co-ostatnio-jadłeśpiłeś/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Nie wiem czy wiecie, ale (Yano wiesz, czy nie?) Dr Oetker puścił w obieg w marcu, ja jadłem dopiero dziś, serię pizz FELICIANA. Wyglądają tak: Ja jadłem z chorizo, cebulą, salami i papryką i powiem wam, że niezłe. Przede wszystkim ciasto nie jest tak bułkowate jak w Guseppe. Oczywiście najlepsze ciasto w pizzach mrożonych jest dalej w biedronkowej Pizzy z serem w brzegach, ale tutaj jest naprawdę oki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.