Solidny (pan) 3 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) jak dla mnie to nawet grafika poprzednich mogla by byc ale zeby byla dluuuugaaaa !! Akurat, a gdyby taka była to pewnie dołączyłbyś to oburzonych krzykaczy Nie jestem typem, który stawia grafikę ponad wszystko, ale w tej serii ma ona szczególne znaczenie, przynajmniej dla mnie. To dzięki niej zobaczyłem, jak wielki może być bóg wojny, tytan i świątynia którą nosi. Mogłem stanąć na krawędzi skały i podziwiać jak piękny jest świat, który przemierzam. Grafika tworzy klimat, a razem z nią na równi design i przepiękna muzyka. W GoW3 chcę zobaczyć 100-kilometrowe pole bitwy tytanów i bogów, real-timowe niszczenie całych gór, świątyń, miast, a razem z tym silnikiem Kratosa napakowanego jak nigdy, siejącego destrukcję i śmierć w tak epickich i niszczycielskich pojedynkach, że te z "Dragon Ball Z" i "300" będą wyglądać jak zabawa w machanie sztucznymi ogniami na patykach w moim ogrodzie 10mx10m. Wszystko to oczywiście będzie obramowane genialnym scenariuszem przedstawiającym takie "opadoszczękowe" wydarzenia, motywy, że tylko ostrza Kratosa nad nimi zapanują, oraz zbierającym stare (niewykończone) i nowe (świeże) postacie (ofiary). W końcu w jedynce jest mowa o uwięzionej duszy Aresa, braciszku Kratosa, a sam David Jaffe przebąkiwał coś o tym, że jeszcze nie skończyli z Ateną ^_^ (http://www.gametrailers.com/player/18475.html - polecam zobaczyć wszystkie 6 części, krótkie są), no i wciąż nie wiem kim jest staruszek, który wykopał Kratosowi przejście z Hadesu (jak to z jakiegś mitu, od razu piszcie). Tak nam dopomóż Bóg Edytowane 30 Stycznia 2008 przez Solidny (pan) Cytuj Odnośnik do komentarza
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Wszyscy po nowym GoW spodziewają się bóg wie czego, super ekstra grafiki, która zje Crysis na śniadanie itd. Na miejscu Sony Santa Monica bałbym się wypuścić nawet trailer ^_^ W trójce ja chce zobaczyć zniszczenie całego mitologicznego swiata i narodziny nowej ery. Piąta część GoW-a niech będzie FPS-em. Odział marines dostał się do świątyni Pandory, kiedy drzwi się zatrzasnęły zewsząd wypełzły stwory masakrując niemal wszystkich. Teraz jako półkownik Jack musisz wydostać się na powierzchnię przeszukując mroczne korytarze zapomnianego przez boga miejsca Tak poważnie, mam nadzieję, że nie będą tworzyć dziesiątek bzdurnych dodatków w postaci kółko i krzyżyk Kratosa, karcianka Kratosa, Kratos RPG, Kratos online, Kratos AC!D itd... PS. Mogliby wydać GoW 3 na PS2, zakończyć trylogię tam gdzie się narodziła. Na PS3 natomiast stworzyć zupełnie inne uniwersum. Jako, że Sony Santa Monica wyrobiła sobie dzięki GoW renomę to i tak wszyscy czekaliby z utęsknieniem, żeby zobaczyć co też wysmażą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 no i wciąż nie wiem kim jest staruszek, który wykopał Kratosowi przejście z Hadesu (jak to z jakiegś mitu, od razu piszcie). Zeus. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 PS. Mogliby wydać GoW 3 na PS2, zakończyć trylogię tam gdzie się narodziła. Na PS3 natomiast stworzyć zupełnie inne uniwersum. Jako, że Sony Santa Monica wyrobiła sobie dzięki GoW renomę to i tak wszyscy czekaliby z utęsknieniem, żeby zobaczyć co też wysmażą. jaka trylogia? Trzecią częścia, chronolgicznie, będą łańcuchy Olimpu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Akcja Chains of Olympus ma miejsce przed wydarzeniami z GoW1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 i co z tego? Nie pozbawia ją to tytułu bycia trzecią częścią serii. Pisząc "chronologicznie" miałem na myśli chronologię wydawania kolejnych odsłon, nie chronologię wydarzeń w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Bo to jest trylogia, a Łańcuchy Olimpu to taka powiedzialbym ciekawostka. Nie do konca, ale jednak. Ta jak Acidy w emgieesach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 a na podstawie jakich informacji tak twierdzicie? Ja byłem przekonany, że ze względu na to, że gra dzieje się przed jedynką zgłębimy historię Kratosa. Spin off bardziej kojarzy mi się np. ze wspomnianym ACIDEM albo Ghost Babelem, gdzie pomimo wspólnych, niektórych postaci historia nie była wpleciona w główny nurt MGSa. W przypadku GoWa IMO będzie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solidny (pan) 3 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 no i wciąż nie wiem kim jest staruszek, który wykopał Kratosowi przejście z Hadesu (jak to z jakiegś mitu, od razu piszcie). Zeus. No dobra, też tak pomyślałem, ale skąd wiadomo na pewno? Wydaje się jakiś inny, nie tylko z wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solidny (pan) 3 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Na pewno to nie wiadomo. Ale mówi do niego "my son" i sztuczka z grobem jest raczej imponująca. Łojej kawałek czasu temu to było jak grałem i nie pamiętam już "my son" . W takim razie aluzja jest w miarę wyraźna Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 a moze on mowi tak do wszystkich?? przecierz jest "ojcem" wszystkich bogow, a jak wiemy nasz buntownik jest bogiem wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) Wystarczy, ze pod obydwu, glos podklada Eiding. W takiej produkcji, jak GoW, nie pozwoli by sobie na uzycie tego samego VA dla wiecej niz jednej postaci. Edytowane 31 Stycznia 2008 przez komar737 Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 ze niby podobny glos, bo sa spokrewnieni?? to by bylo niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Raczej ten sam głos, bo to ta sama osoba, w grze i w "lajwie" Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) mylicie sie Panowie ;P glos Kratosa podklada Terrence 'T.C.' Carson, a Zeusa i paru innych gosci Paul Eiding, wiec wasza teoria spiskowa wziela w lep Edytowane 31 Stycznia 2008 przez konrado0905 Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 (edytowane) a sorry ;P o jakiego grabarza chodzi?? Edytowane 1 Lutego 2008 przez konrado0905 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 (edytowane) O tego ktory wykopal dol dla Kratosa ,aby ten mogl wydostac sie z piekla. Edytowane 1 Lutego 2008 przez XM16E1 Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 O tego ktory wykopal dol dla Kratosa ,aby ten mogl wydostac sie z piekla. chyba bede musial zalliczyc jeszcze raz obie czesci, bo normalnie nie kojarze motywu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 (edytowane) Chodzi o GOW1 a mianowicie kiedy Ares zabił kratosa ten został stącony do piekła.Uchwycił się tego gościa (marynarza) którego zabił wcześniej na statku ,aby odebrać od niego klucze do pewnych drzwi.Gościa zrzucił do piekła ,a sam ruszył w dalszą podróż.Kratos pokonał tą drogę na jakby kościach Hadesu wyrastających z czeluści Tartaru.Na samym końcu jego wędrówki można było zauważyć "latającą" kamienną platformę z dziurą w środku z której spadł kaniem przywiązany sznurem.Kratos uczepił się go , prół do góry i wyszedł na terenie obok świątyni Oracle.Dziurę (grób) którym wyszedł kratos wykopał dla niego pewny staruch , który prawdopodobnie byl Zeusem. Już pamiętasz? Edytowane 1 Lutego 2008 przez XM16E1 Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 juz kojarze wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
wisza 5 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Mi by wystarczył dłuższy czas gry a reszta pasuje już przy GoW II się jarałem grafiką. Ach te modele 3D tych koni co je Kratos musiał "rosruszać",ogółem bajka czekam na GoW III !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Memory 0 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 God of War III to appear at GDC08? http://gdc.gamespot.com/games.html?tag=event_nav;games Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 God of War III to appear at GDC08?http://gdc.gamespot.com/games.html?tag=event_nav;games Pewnie jakaś pomyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 http://www.gameonly.pl/newsy/13715 Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 no mam nadzieje ze pojawią sie jakieś materiały najlepiej screeny juz niemoge sie doczekac kratos pozamiata na ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi