Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 238 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wsadziłem Tekkena 3 NTSC-U do konsoli PAL i jak na zdjęciu 

• Czyli że co, dałeś nowy użytkownik, wpisałeś nazwe i stary zniknął ? Jeżeli zniknął (nie wiem jak) to zrób nowy profil i zaloguj się na swoje konto.       Dzisiaj jest chyba przebudowa PSN, pewni

• Tak jak pisałem, jest przebudowa i pewnie dlatego jest problem z logowaniem. Trofea nie przepadły są na serwerze.

Opublikowano
Wielkie dzięki. A ja myślałem nad sprzedażą starej Dwójeczki. Jak mogło mi to do głowy w ogóle przyjść. :)

To chyba nie ma wielkiego znaczenia jak się po prostu będę grał z podłączonym padem? W czymś to przeszkadza?

Wystarczy zakupić wersję 60 GB tak jak ja to zrobiłem i po sprawie.

Kabel do ładowania pada jest zdecydowanie za krótki do grania.

Opublikowano

mozna dokupic dluzszy, bo to standardowy usb, wiec mozna go znalec w wiekszosci sklepow z kompami. ale i tak nie widze sensu grania z kablem, gdy ma sie bezprzewodowego pada :] oprocz oczywiscie momentow kiedy pad sie laduje.

Opublikowano

Można w konsoli włączyć sleep mode czy coś takiego, gdy coś ściągam? Czy konsola musi być cały czas włączona?

Opublikowano

Jak zauwazylem mozna stremowac filmy z kompa. Czy mozna tez jakos wkleic napisy w film zeby szly poprzez PS3?? Czy majac film w HD, HDTV i stremujac przez PS3 uzyskam obraz HD??

Opublikowano

przy zakupie konsoli nalezy odrazu kupic kabel hdmi aby miec najlepsza jakosc obrazu?

Opublikowano

kabel HDMI jest odrazu :) - miesiac po prima aprilis ;)

Edytowane przez _Blizzard_

Opublikowano

Gadasz głupoty, do zestawu ps3 nie dodają kabla HDMI[przynajmniej nie do wersji 60GB]...

Opublikowano

Kochani, dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem konsoli PlayStation3.

O ile nie miałem żadnych trudności z podłączeniem jej do tv i z innymi pomniejszych czynnościami, to chciałbym spytać się o inną rzecz.

Czy możliwe jest połączenie się z konsolą poprzez Bluetooth? To znaczy, wiem że przez niego podłącza się headset, klawiaturę i inne, ale czy można połączyć się np. z komórką? By przesłać np. muzykę czy zdjecia?

Mam Nokie N95 i próbowałem wyszukać przez nią konsolę. Szukanie nie dało rezultatów. (Konsola była załączona, nie w trybie stand by.)

A więc, czy jest to możliwe, a jeśli tak, to jak je skalibrować?

Opublikowano
mozna dokupic dluzszy, bo to standardowy usb, wiec mozna go znalec w wiekszosci sklepow z kompami. ale i tak nie widze sensu grania z kablem, gdy ma sie bezprzewodowego pada :] oprocz oczywiscie momentow kiedy pad sie laduje.

To chyba logiczne.

Można w konsoli włączyć sleep mode czy coś takiego, gdy coś ściągam? Czy konsola musi być cały czas włączona?

Po pewnym czasie włącza się coś w stylu "wygaszacza ekranu" obraz ciemnieje.

Jak wyłączysz konsole, to przestaniesz ściągać. Chyba, że na klasówce w szkole. ;)

Opublikowano
Kochani, dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem konsoli PlayStation3.

O ile nie miałem żadnych trudności z podłączeniem jej do tv i z innymi pomniejszych czynnościami, to chciałbym spytać się o inną rzecz.

Czy możliwe jest połączenie się z konsolą poprzez Bluetooth? To znaczy, wiem że przez niego podłącza się headset, klawiaturę i inne, ale czy można połączyć się np. z komórką? By przesłać np. muzykę czy zdjecia?

Mam Nokie N95 i próbowałem wyszukać przez nią konsolę. Szukanie nie dało rezultatów. (Konsola była załączona, nie w trybie stand by.)

A więc, czy jest to możliwe, a jeśli tak, to jak je skalibrować?

ja tez Cie kocham. narazie nie ma takiej mozliwosci.

Opublikowano

No cześć. Szybkie pytanie z mojej strony. Kolega dał mi cynk że ma możliwość kupna PS3 dla mnie za 400$- w końcu to tylko 800 zł z kawałkiem. Warto brać? Nie będę miał kłopotów z multi aby zagrać z graczami z Polski ( konsola europejska- PAL)?

Opublikowano

Czemu po wyłaczeniu konsoli, gdy jest w stanie czuwania, mam zapalona diode od sieci WLAN, oraz słychać jakby w środku konsoli coś się działo (pracował wiatrak, czy coś) ?

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Potrzebuje pomocy przy rozkręcaniu sixaxia, wykręciłem wszystkie śrubki (5) i cos nadal trzyma pada od strony gałem, a raczej pomiędzy nimi. HELP!

Opublikowano

Przyciśnij to miejsce, tam jest zapadka. wsadź paznokieć między dwie części pada i przyciśnij trochę, powinno się poluzować, a jeśli zrobiłeś dobrze, to usłyszysz kliknięcie. I wszystko powinno się otworzyć^'

Opublikowano

Przez media server nie da rady, a co do komórki to zależy jaką masz i czy masz bezpośredni dostęp do karty pamięci [o ile taką akurat masz w tel.].

Edytowane przez neospiderman

Opublikowano

Lepiej zaopatrzyć się w pendrive... 39zł i off you go! xD.

Opublikowano
Rozlozenie to caly ch.j. Ze zlozeniem sie troche nagimnastykujesz ;P Najgorsze sa spusty ;P

Pozdro

Spusta 1 wkładałem ostatnio choć R2 dziwnie lekko chodzi i 1 część wypadła a nadal nie moge rozebrać tego dziadostwa, chyba musze więcej siły użyć :P.

Opublikowano

Da się bez wychodzenia z gry sprawdzić/wysłać wiadomość? Bo wychodzenie z gry za każdym razem jest wkurzające.