ogqozo 6 533 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Gra za tydzień wychodzi w USA, pierwsze noty są b. dobre (IGN - 8,6; Gametrailers - 8,8). To, co jest uznawane za główną wadę, to krótki czas gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) Gra za tydzień wychodzi w USA, pierwsze noty są b. dobre (IGN - 8,6; Gametrailers - 8,<_<. To, co jest uznawane za główną wadę, to krótki czas gry. I podobno stosunkowo łatwa pierwsza połowa gry, w której nawet nie trzeba używać bloku. Mnie to zasadniczo pasuje, ale hardcore'owi fajni NG mogą się poczuć rozczarowani podczas pierwszego przechodzenia gry. Ale nic straconego, bo wyższe poziomy podobno naprawiają ten "błąd". Edytowane 17 Marca 2008 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Daaaaamn Lepszego nap****ńska na DSa nie ma i chyba nie będzie dłuuugo. Gierka jest mistrzowska naprawdę. Po wyjściu z wioski jest już hardcore gaming 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Nie martw się Hela końcowi bossowi (ponoć) kopią w (_)_) . Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Nie martw się Hela końcowi bossowi (ponoć) kopią w (_)_) . Na Normalu nie, ale na Head Ninja już trzeba się trochę natrudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtass 2 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Bylby ideał gdyby nie była za krótka i za łatwa. Doskonale pamietam normal z ninja gaiden an xboxa, ten z DSa to smiech. 8/10 dla mnie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ale DS nie jest urządzeniem dla hardkorowców, tylko RPUDZR* ......(*Rekreacyjnym Przenośnym Urządzeniem Do Zapewniania Rozrywki ). Pomyślcie jak wykastrowany byłby ekranik dotykowy (albo rysik) po serki faków i szitów (jak to u nadgorliwych się zdarze ). Myślę że Team Ninja chciał zrobić coś innowacyjnego w sterowaniu, więc ciężko tu ustalić jak wysoka ma być poprzeczka z poziomem trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Hard ponoć jest naprawdę trudny i potrafi nieźle z irytować ,tak czy siak to kolejna odsłona Ninja Gaiden która nie zawodzi , tema ninja to prawdziwi mistrzowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 w rzeczy samej, a gra gniecie jaja! Na razie tylko w drugim chapterze jestem i jeszcze troche za wcześnie na "moja ulubiona gra", ale na pewno tak się stanie i teraz można spokojnie powiedzieć, że to GoW killer z psp. PS. Ile średnio zajmuje przejście gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 PS. Ile średnio zajmuje przejście gry? Na poziomie Normal około 6 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) PS. Ile średnio zajmuje przejście gry? Na poziomie Normal około 6 godzin. Mnie zajęło 4h (zrobiłem wszystko co się dało), a nie jestem fanem serii (zupełnie nie przemówiło do mnie NG na ixa. To pomieszanie klimatów... ninje i bazooki/roboty? Nie komponują się, zdecydowanie). Edytowane 31 Marca 2008 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) a ja juz mam pierwzy problem, zanim odkrylem jak sie wykonuje ultimate techniques minelo chapter jeden i dwa, dopiero w trzecim, tu jest problem, za siadka pajecza sa dzwi ktorych nie potrafie otworzyc BTW: save pasuja z JP do US, to mnie cieszy, ale kiedy ma wyjsc wersja PAL? Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez Dabman Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 A jak sie wykonuje ultimate techniques? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 na bloku lewo/prawo czy gora dol w puszczasz blok i dalej tak robisz, a on sie laduje. cos takiego, trudno to przedstawic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtass 2 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 na bloku lewo/prawo czy gora dol w puszczasz blok i dalej tak robisz, a on sie laduje. cos takiego, trudno to przedstawic. pocierasz stylusem po ekranie jak najszybciej, bez zadnego bloku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 to powie mi ktos jaki jest patent na 3 chapter? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 zaciąłem się w 3 chapterze. Przeszedłem te kolce za pierwszym razem, potem doszedłem do ostatniego z możliwych checkpointów i teraz co, wrócić się mam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 musisz zapalic pochodnie na samej gorze mapy po obu stronach... ogolnie gierka wymiata, szkoda tylko ze taka prosta... Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Za te UT dostaje się więcej punktów na końcu lev czy mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 znowu zwiecha... 5 chapter, mam 3 wood amulets(2 w tym "innym świecie") i jeden po przejściu tunelu w studni... I co dalej...? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ana 0 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Master Kunoichi to "żeński" odpowiednik jakiego poziomu? Udało się komuś z Was go odblokować? (save anybody? ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 W koncu udalo mi sie skonczyc. Ostatnia walka z bosem troche irytowac potrafila, glownie przez durne sterowanie... ale ogolnie prosta gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sarge 6 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Nie miałem jakoś dłuższej styczności z tą serią, ale w Ninja Gaiden: Dragon Sword postanowiłem zagrać i choć początkowo gra mnie trochę nużyła, to z czasem coraz bardziej mnie wciągała. Od początku miałem wrażenie, że to sterowanie stylusem zostało zawarte trochę na siłę - myślę że sterowanie z użyciem przycisków sprawdzałoby się lepiej. Niemniej jednak, do tego sposobu kontroli nad postacią też da się przyzwyczaić i już teraz to tak bardzo nie przeszkadza, choć dalej nie wychodzi czasem akurat ten ruch, który chce się wykonać Wszystko ładnie pięknie, ale ten tytuł za szybko się kończy! Z tego co widzę, większość z Was kończy go po 4h - ja z takim czasem jestem na 10. chapterze, ale też nie spieszę, czasem nawet wracam w te same miejsca dla samej radości z walki i zbierania orbów . Jeśli jednak żywotność gry zamyka się w granicach 4-6h to naprawde nie jest dobrze :| ... No i na Normalu niespecjalnie czuć tutaj jakiekolwiek wyzwanie, zawiedli mnie trochę bossowie, bo jeszcze żaden nie sprawił mi problemu, a i sposób na ich pokonanie jest dość schematyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi