Opublikowano 19 marca 200916 l film to zaczeli krecic przed oficjalnym wydaniem ksiazki. Ogladalem to "dzielo" i nedza straszna. Duzo rzeczy pozmieniali w stosunku do booka.
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l z dobry horrorów to polecam "Odwieczny Wróg" Dean R. Koontz polecasz jeszcze jakies jego ksiazki? Kinga przeczytalem juz praktycznie wszystko i szukam czegos nowego
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l szczerze mówiac to koontz ma duzo dobrych ksiazek - na pewno moge polecic "Falszywa Pamiec" co prawda nie jest to typowy horror ale czytanie tego tak ostro cisnie czaszke, ze momentami zastanawialem sie nad przerwa w czytaniu. wlasciwie nie wiem czy to horror, czy thirrler jakis, ale wiem ze trzyma klimat kniga. masz troche nt. jego ksiazek : http://www.biblionetka.pl/ka.asp?id=3615
Opublikowano 6 grudnia 20159 l Obecnie czytam "Nekroskop 3: Źródło" Briana Lumley'a. Muszę przyznać, że jest niezła jestem prawie w połowie. Poprzednie części też czytałem.
Opublikowano 6 grudnia 20159 l Dobrze pisze tez Stefan Darda: Dom na wyrębach Starzyzna Dobry klimat i fajnia forma.
Opublikowano 6 grudnia 20159 l Harry Adam Knight - GEN. Kupiona za 3 zeta w antykwariacie okazała się znakomitą pozycją. Fabuła trochę miałka, ale całość pęka w jeden wieczór i momentami dostarcza naprawdę fajnych emocji. Edytowane 6 grudnia 20159 l przez columbo
Opublikowano 19 grudnia 20159 l CYTAT(Dark Serge @ 20 09 2008, 11:36) 1621429[/snapback] z dobry horrorów to polecam "Odwieczny Wróg" Dean R. Koontz polecasz jeszcze jakies jego ksiazki? Kinga przeczytalem juz praktycznie wszystko i szukam czegos nowego Moim zdaniem przeczytać również warto: Łzy smoka, Maska, Grom, Szepty... " rytuał" grahama mastertona. Rytuał bardzo dobry, polecam też Czarnego Anioła. Obecnie czytam "Nekroskop 3: Źródło" Briana Lumley'a. Muszę przyznać, że jest niezła jestem prawie w połowie. Poprzednie części też czytałem. Ja zatrzymałam się na 6, dużo opisów ale niesamowicie wciąga Edytowane 19 grudnia 20159 l przez AiszA
Opublikowano 11 września 20168 l Robię listę zakupów na październik. Podajcie mi proszę tytuły jakiś dobrych horror innych autorów, niż King, Lovercraft i Masterton. Edytowane 11 września 20168 l przez chris85
Opublikowano 11 września 20168 l Stefan Darda 'Dom na wyrębach ' i 'Starzyzna" Jarosław Grzędowicz 'Popiół i kurz' Edytowane 11 września 20168 l przez MAJOCHEY_PL
Opublikowano 13 września 20168 l A w życiu. Nie opluwaj ręki, która cię wykarmiła, czy coś w ten deseń.
Opublikowano 30 lipca 20186 l Skończyłem Egzorcystę. Trochę mało straszny jak na "horror wszech czasów", ale czytało się świetnie, bez znudzenia. Książka pękła w trzy wieczory. Szkoda tylko, że finał jest kiepski. Edytowane 30 lipca 20186 l przez chris85
Opublikowano 30 lipca 20186 l Temat przycichł. Daj ktoś zajawkę na dobry papierowy horro... jak nie czytałem to dam serduszko <3
Opublikowano 30 lipca 20186 l U mnie następne w kolejce są Drood albo Terror i Dziewczyna z sąsiedztwa. Lecę też dalej z klasyka - Poe i Dracula. Edytowane 30 lipca 20186 l przez chris85
Opublikowano 31 lipca 20186 l To horror? Rzeczywiście jest niepokojący, ale żebym mnie jakiś dreszcz strachu po plecach przebiegł, to sobie nie przypominam.