Opublikowano 4 stycznia 201213 l Po zalogowaniu na PS3 wbijasz w Account Management -> System Activation -> PS3 -> Game -> Deactivate. Chyba nic nie pominąłem, a na PC to tutaj jakby co, ale u nas nie działa jeszcze ta usługa. Dobra rada ode mnie: zostaw sobie dwa profile na konsoli, ten twój na którym grasz i drugi na USA czy gdzie tam masz. No trofea zostają na profilu. Edytowane 4 stycznia 201213 l przez Square
Opublikowano 4 stycznia 201213 l wielkie dzieki w sumie zrobilem to co wypisales, dostalem newsa "deactivation completed" i ... nic. dalej wszystko chodzi jak chodzilo Edytowane 4 stycznia 201213 l przez mishka
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Jest jakiś sposób na odzyskanie konta do którego nie pamięta się maila? Pamiętam jedynie nazwę konta i hasło do jego odzyskiwania.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Jezeli podales prawdziwe dane podczas rejestracji to mozesz zadzwonic do Sony, moze pomoga.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Chyba to jedyne wyjście, z tego co wyczytałem na necie. Nawet podczas składania formularza, w którym zgłasza się problem z kontem PSN trzeba ten e-mail podać. Tylko właśnie nie wiem, czy podawałem prawdziwe dane przy rejestracji. Trudno, nic ważnego na nim nie ma.
Opublikowano 10 sierpnia 201311 l Siema Mam taki oto problem. Założyłem konto na PSStore za pomocą PSVity. Mam na tym koncie wykupionego Plusa. Chce się teraz zalogować do PS3 za pomocą tego samego adresu E-mail i mam taki oto komunikat: " Nie można wpisywać się przy użyciu identyfikatora wpisu innego użytkownika"
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l Siema Mam taki oto problem. Założyłem konto na PSStore za pomocą PSVity. Mam na tym koncie wykupionego Plusa. Chce się teraz zalogować do PS3 za pomocą tego samego adresu E-mail i mam taki oto komunikat: " Nie można wpisywać się przy użyciu identyfikatora wpisu innego użytkownika" 1 uzytkownik = 1 konto. jezeli chcesz stworzyc kolejne konto to musisz stworzyc kolejnego uzytkownika w konsoli ps3(na koncu po lewej). Nie mozna tak poprostu zmienic maila i zalogowac sie na inne konto, poniewaz te na ktorym chcesz to uczynic jesy juz przypisane do tego uzytkownika. Stworz nowego.
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l Siema Dzięki za prywatną wiadomość Co do konta to po prostu utworzyłem użytkownika o tej samej nazwie co na Vicie i po problemie. Mam konto i Plusa z Vity.
Opublikowano 3 października 20159 l Witam, mam mały problem z usunięciem konta z PS3. Jest to konto mojego kumpla, którego mi użyczył do ściagania gier z plusa. Usuwam to konto ponieważ chciałem je założyć na innej konsoli i na niej z niego korzystać. Usunąłem więc konto z konsoli, założyłem na nowej, ale kiedy chcę pobrać grę z plusa, pojawia sie informacja, że to konto nadal jest aktywne na dwóch sprzętach i oczywiście nie mogę pobrać gry. Jak to możliwe, skoro usunąłem je z mojej konsoli? Prócz usunięcia konta w menu konsoli trzeba je jeszcze usunąć online? Z góry dziękuję za pomoc. EDIT: Przeczytałem też o opcji "dezaktywacja konta" dostępnej z zakładki "playstation network", ale ta opcja usunie konto tylko z konsoli czy w ogóle? Bo jeśli w ogóle, to kumpel pozbawi mnie moich cojones jesli straci wszystkie trofki. P.S.W ogóle jak teraz mam dezaktywować konto z zakładki "playsttaion network", skoro usunałem profil? Mam założyć jeszcze raz żeby go usunać? Edytowane 3 października 20159 l przez ciwa22
Opublikowano 3 października 20159 l Jeszcze raz wpisz sie na to konto, które skasowałeś. Z PS3 dezaktywuj konto. Teraz możesz konto wywalić z PS3:)