Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ustawki pod osiągnięcia

Featured Replies

Opublikowano
Mógłby mi ktoś pomógł zdobyc Achievement w Skate "Icon Trickster" ? Wolę sie pościgać, i z racem nie miałem problemu, ale jak patrzę co wyczyniają goście z trickami to mi oko bieleje.

A, i oceńcie mi materiał ze skate http://skate.share.ea.com/profiles/52225/posts/1056777.aspx Będe chciał mieć calaka, i moim zdaniem jest to najgłupszy achiv. Żeby ocenić trzeba mieć konto EA.

Nie da się. Trzeba na rankingu grać

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 97 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Rockstar Table tenis osiągniecia online, najlepiej odrazu pisać na XBL . GamerTag : Jimmy PL

• no to raczej sie nie doczekamy...   chcialby ktos zboostowac multi w Cameron's Avatar aka Avatar: The Game aka Avatar: Gra Komputerowa

• Szukam chętnych na achievementy onlinowe w Medal of Honor: Airborne, potrzebne są chociaż 3 osoby

Opublikowano
Dobry

Szukam ludu (dokładniej conajmniej 7 osób (!!)) dla acziwka w Team Fortress 2 (zagraj z conajmniej 7 osobami z listy partyjke pełną). Do tego miałbym na liście osoby co grają w TF2 :).

W tej chwili mam Orange Box pożyczonego koledze, ale i tak pośoiechu nie ma, najpier musi sie znaleśc te 7 osób, na ostatnich stronach nie widziałem nikogo o podobnej chęci zdobycia tego acziwka, więc tym bardziej moze to troche potrwać. Jak sie uda zebrać naraz wystarczającą ilość osób to zagramy jedną partyjke żeby każdy każdego miał w logach i dodał do listy, i 2gą jusz dla acziwmenta.

Muj nick to Stahorro, co i tak jest wiadomo przez playersbara na dole i dopisku z lewej, ale dla tych z gorszymi oczami podaje.

Aha jak by co moge komuś pomuc w acziwmentach online do Gears of War, nie wiem Crackdowna (Ale sam jeszcze nie lookalem czy i jakie są ), inne zadania e team fortress ( chociaz 80% możńa bez problemu troche grając samemu zdobyć, wiem z autopsii), no i odrazu zapraszam do gry (chociaż czasami bede musiał odmówić, bo narazie gram na 48hnnych zdrapkach :) narazie )

ja bede chetny w tym msc mam ochote kupic orange chociaz pewnie bede tez duzo lupal w gta4 wiec jak cos dodam cie dzis do listy friendsow i pykniem w tego tf2

jak cos gt Danielskii

Opublikowano

Ja też jestem chętny na acihvy w TF2

GamerTag : Mac167PL

Opublikowano
Mógłby mi ktoś pomógł zdobyc Achievement w Skate "Icon Trickster" ? Wolę sie pościgać, i z racem nie miałem problemu, ale jak patrzę co wyczyniają goście z trickami to mi oko bieleje.

A, i oceńcie mi materiał ze skate http://skate.share.ea.com/profiles/52225/posts/1056777.aspx Będe chciał mieć calaka, i moim zdaniem jest to najgłupszy achiv. Żeby ocenić trzeba mieć konto EA.

Nie ma możliwości ustawienia się w Skate. Co do drugiego osiagnięcia: zawsze po wyjściu napisz wiadomość do osób z którymi grałeś o głosy (najlepszy sposób).

Edytowane przez jasiopatryk

Opublikowano

szukam 3 osob do Aegis Wing

no i nadal kogos do PES6

Opublikowano

Ja chętnie zagram w Aegis Wing.

Opublikowano

szukam chetnych do coopa w Crackdowna - wystaarczy pokonac wszystkich bossow co powinno zajac mniej niz godzine.

GT: kapuan

Opublikowano

bercik ja moge pyknac jakby co tylko ze nie gralem jeszcze ani razu wiec nie wiem czy bede pomocny..

Opublikowano

F.E.A.R Files - nikt w to po sieci nie gra, powinni dać sobie spokój z achievementami online w takich grach.

Fatal Fury

Opublikowano

hej. Poszukuje 4-5 osob o skilu 10-12 do gry w halo3. o Deathmatcha mi chodzi. Chętnych prosze o kontakt . Mój tag To Majsta

Opublikowano

Siema ustawie się na PGR4:

1-2 Finish,Team Domination,Team Leader

oraz do TF2 na:

With Friends Like these...

Jeżeli jest kto chętny niech da znać na live. Chętnie pomogę w innych grach.

pzdr

Opublikowano

Turning Point - dziś wieczor (ok 19-20) do achievementa w 8 osób (wygrac deatchmatch i team deatchmatch). Potrzebujemy 2,3,4 osoby (nie wiemy do końca kto bedzie a kto nie). Zajmie chwilke (do 2 killi - dla jednej osoby zajmie nie wiem minutę? :) )

Opublikowano

Jutro (w sobotę) chętnie mogę z kims pograć w:

- The Club

- Frontlines: Fuel of War

- Burnout: Paradise

Nie koniecznie ustawka. Jakby co, to wysyłaś PW albo requesta.