Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Resident Evil z kumplem co-op. Potężna dawka fun`u !

Resistance 2.

Popierdółki z psn.

Opublikowano

Wanted: Weapons of Fate

Gra jest do bólu liniowa, ale fajna i do tego 'podkręcanie' kuli się w ogóle nie nudzi :D

Wracam grać bo za 3 dni trza oddać :P

Opublikowano

Resistance FoM. ZA(pipi)ista gra. Dziwię się ,że do tej pory nie zagrałem.

No i poza tym Re5 poraz 3.

Opublikowano

resident evil 5 (2 raz) i call of duty world at war,ale cod 4 mi bardziej pasował.

Opublikowano

Dopiero co kupiłem Killzone 2 więc pocinam namiętnie, a jak się muszę odstresować to młócę w Zen Pinball z Ps Store'a

Opublikowano

Jakby ktoś mi jeszcze miesiąc temu powiedział że, będę grał w LBP a MGS4 będzie leżał na półce to bym go wyśmiał. Stety to prawda Metal leży ani razu nie włączony, a zagrywam się obecnie w mistrzowskie LBP.

Edytowane przez Slupek88

Opublikowano

Afro Samurai - w końcu dorwałem ta gre - jest za(pipi)ista :)

Valkyria Chronicles - fajny system i wciągająca historia

Opublikowano

obecnie gram w Ratcheta, genialna platformówka..

Opublikowano

To samo ,a później jeszcze dodatek do niego :)

Opublikowano

Fallout 3, swietna gra. Mowie to mimo faktu, ze futurystyczne klimaty zazwyczaj mnie nie interesuja.

Opublikowano

Niedawno na DVD obejrzałem "Wrestler", który dał mi takiego bakcyla na 'powtórkę z historii', ze wypożyczyłem WWE Legends of WrestleMania. Przy każdym kolejnym suplexie płakałem w rękaw jak dziecko. Sentymentalny się jakiś zrobiłem ostatnio. Ech, wspomnień czar :)

Opublikowano

Aktualnie gram:

- inFamous miodzo!!! :)

- PAIN - wesoło

- Fallout 3 - wiele czasochłonne

Opublikowano

RE5 - mercenaries z kumplem na splicie, robimy levele na SS

GTA IV - przechodze powoli drugi raz (tym razem z trofeami)

Opublikowano

Dead Space, nadszedł czas na platynę, jak na razie gra mi się przednio, choć po tak długiej przerwie dostaje czasem w kość. Od czasu do czasu MotorStorm PR (ale moim zdaniem pierwsza część lepsza), Zen Pinball i Flower. W poczekalni mam takie hity jak WipEout HD i K2, czekają na lepsze czasy ;)

Opublikowano

Zen Pinball - wracają wspomnienia z czasów Amigi :)

Nieśmiertelny Burnout Paradise - w żadną gre nie grałem tyle godzin

Wipeout HD - rekordy w Zone i troche multi

Opublikowano

Resident Evil 5 - przechodzę drugi raz

Dopiero co skończyłem Prince of Persia i zabieram się do drugiego przejścia GTA4 tym razem z trofeami