xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 fifa 12 platynuje niedługo bf3 tylko multi gt5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 BF3+FIFA 12 na multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Demon's Souls i Fifa 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Skyrim na zmianę z Demon's Souls Cytuj Odnośnik do komentarza
dark gamer 3 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 (edytowane) Skyrim na zmianę z Demon's Souls Zabójczy duet;),w pozytywnym znaczeniu.Ja męczyłem ostatnio nowego Ace Combata,BF3,Uncharted3 i Dark Soul`s. Edytowane 21 Listopada 2011 przez dark gamer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Idealny duet DS żeby odpocząć od błądzenia po Skyrim i znowu Skyrim by się odstresować po DS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bond 2 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Ja aktualnie gram w COD MW 3 online I NFS SHIFT Edytowane 23 Listopada 2011 przez Bond Cytuj Odnośnik do komentarza
AbraHAM 8 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jest tego sporo brakuje czasu do grania ostatnio ukonczylem crysis , re4 , Inf2 festiwal krwi, a gram obecnie w la noire , nowego batmana, u3, batllefield 3 i nadrabiam zaleglosci w nfs:hot porsiut Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Assassin's Creed Brotherhood - sterowanie jak zwykle doprowadza mnie do chęci mordu i zniszczenia, ale obiecałem sobie, że poznam historię Desmonda i Ezio do końca. Już czuję tę monotonię dwójki i nawet gdzieś prześliznęła się pierdołowatość jedynki, ale jak już się wkręcę to dobrnę do końca całkiem szybko przy okazji zdobywając prawie wszystkie trofea. Gdyby nie historia seria AC byłaby powodem wielu samobójstw. Uncharted 2 multi - jest fajnie choć tryb rozgrywka wieloosobowa z Gearsów 3 odpowiada mi znacznie bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Dead Space 2 - gram juz ktorys raz z rzedu, bo gra, do zdobycia platyny, wymaga, by ja ukonczyc kilkakrotnie. Po pewnym czasie strasznie to denerwuje. Pozostalo jeszcze tylko jedno przejscie na hardcore i grze dam spokoj Ninja Gaiden Sigma 2 z DanielPoland. Ta gra doprowadza mnie do szewskiej pasji. Pozostala jedna misja na Ultimate Ninja, ktorej nijak przejsc nie mozemy. Tylko ta misja dzieli mnie od platyny Kto jest odpowiedzialny za online w tej grze i kto wymyslil zaliczanie tych misji online wlasnie? Czesci tzreciej na pewno podziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sito 59 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Kupiłem na składce Outlanda, 7zł wyszło - chciałem jakąs popierdułkowatą gre - pomyślałem, za tą cenę? czemu nie Jestem pozytywnie zaskoczony, gra ma świetny klimat, dobrą muzę, i jest jak prawdziwy oldscholowy 2D. Abe'a nie przypomina raczej ale grając w to, czuję się jakbym wracał do czasów szaraka Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Skyrim. To mój pierwszy poważny kontakt z serią Elder Scrolls, wsiąknąłem prawie tak jak lata temu w dwa pierwsze Gothic'i Choć nadal pozostaję gorliwym wyznawcą Mass Effecta, a i trochę obawiam się, czy przy moim tempie gry ogarnę całość przed pierwszym śniegiem, to poza tym naprawdę jestem zauroczony całokształtem opowieści o północnych rubieżach Imperium Tamriel. Świetna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Battlefield 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Aktualnie tylko U3 multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
mishka 5 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Arkham City od biedy challenge mode, dopiero co zakonczone Dante's Inferno, wlasnie zaczalem Uncharted 3, okazyjnie Fifa 12 i w oczekiwaniu na Driver San Francisco badz Saints Row 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Po zniszczeniu genialnego Dead Island wziąłem się za coś lajtowego by zresetować poziom gore w organizmie. Padło na Mini Ninjas. 2 lata temu demo tej gry wywarło na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Dziś? Dziś jest nudno, średnio graficznie i brnę głównie dla łatwych trofek. Gra się bardzo postarzała i jest to mega średniak, który w moim odczuciu zasługuje na 6+ Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Po splatynowaniu MW3 gram teraz tylko na multi w Sztab Pro naturlijk. Na dniach zamierzam sobie sprawić WSP i znowu zacznie się wielogodzinne nerdzenie z GT5 :F Cytuj Odnośnik do komentarza
ksaronee 1 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Kończę Killzone 2 i zaczynam Killzone 3 (niestety mam bardzo spore zaległości w grach), przyczyna - brak hajsu na gry albo raczej brak czasu na ogranie wszystkiego ;D ponadto zamierzam się do kupienia Cod: MW3 i Battlefield 3 oraz Uncharted: Oszustwo Drake'a Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Demon's Souls "ukończone", teraz bawię się w NG+, ale w czytniku już kręci się także Dark Souls - tym razem chyba faktycznie nie podołam fizycznie i psychicznie "W tle" oczywiście nadal Skyrim, chociaż gram mniej z powodu bugów, które wprowadził ostatni patch. Czekam na kolejnego, bo nie mam się za co złapać na dobrą sprawę na razie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Tomb Raider Anniversary z reedycji Tomb Raider trilogy na PS3. Po raz trzeci, na PSXie, PS2, teraz PS3. Niesmiertelna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Przemierzam wspaniały świat Prince of Persia Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Przemierzam wspaniały świat Prince of Persia Ten z trylogii Piasków Czasu, z 2008 czy z tej najnowszej części? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 PoP z 2008 Starą trylogię dawno ograłem na PS2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stopat 0 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 SR3 i jak najdzie ochota na coopa to Portal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sito 59 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Wracam do Blura Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi