Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Ja właśnie zagrywam się w CoD4 on-line, muszę jeszcze "wymasterować" Ratcheta no i będę kupował NBA 2K8 (jakby ktoś miał na sprzedaż to PW) :P

Opublikowano

Gnije przy warhawku.. gra ma z kazda rozgrywka wiekszego powera "!!! .. a tak to vitua tennis i uncharted... unreal 3 poszedl w odstawke..w poneidzialek dostaje burnouta..

Opublikowano

Warhawk, Motorstorm, Call of duty 4, Uncharted i demka z ps store. Niedługo Unreal 3.

Opublikowano

Online i kampanie Resistance:Fall of Man na Hardzie(przeszlem na Medium),potem sie wezme za Superhuman i czasami jakas gierke jak wypozycze z wypozyczalni ;)

Opublikowano

Resistance online

a dla relaxu w NBA 2K8

Opublikowano

DMC4, Unreal, troche jeszcze w GT5 Prologue

Opublikowano

90% czasu w Devil May Cry 4, 8% w Heavenly Sword, 2% w Motorstorm.

Edytowane przez Hikikomori

Opublikowano

Burnout Paradise, czekam na kupno rutera (albo routera, nie wiem, jak to się pisze) i będę palił gumę online :D

Opublikowano

doszedł do mnie wyczekiwany przez długi czas 湾岸ミッドナイト z jednej strony się cieszę bo to jedna z niewielu gier dla których kupiłem PS3, z drugiej przykre bo jednak wersja konsolowa różni się praktycznie wszystkim od automatowej, nawet muzykę zmienili :P

Opublikowano

Burnout Paradise,

drugi raz przechodze Uncharted Drake's Fortune,

i takze drugi raz przechodze Assasin's Creed

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja to Folklore. Już 34 godziny na liczniku. Końcówka gry, ale trzeba wszystkie folki podładować co trwa. Jak jest u mnie dziewczyna, to czasem pogramy w PixelJunk: Monsters. Jak tylko przejde Folklore to zabiore się za Uncharted. Troche to potrwa, bo rzadko gram.

Opublikowano

UT3 multiplayer parę demek dla relaksu i więcej do szczęścia mi nie trzeba ;)