Opublikowano 2 marca 200817 l Ja właśnie zagrywam się w CoD4 on-line, muszę jeszcze "wymasterować" Ratcheta no i będę kupował NBA 2K8 (jakby ktoś miał na sprzedaż to PW)
Opublikowano 2 marca 200817 l Gnije przy warhawku.. gra ma z kazda rozgrywka wiekszego powera "!!! .. a tak to vitua tennis i uncharted... unreal 3 poszedl w odstawke..w poneidzialek dostaje burnouta..
Opublikowano 2 marca 200817 l Warhawk, Motorstorm, Call of duty 4, Uncharted i demka z ps store. Niedługo Unreal 3.
Opublikowano 2 marca 200817 l zbyt duzego wyboru na razie nie mam (2 gry:)) Uncharted aktualnie i demka
Opublikowano 2 marca 200817 l Online i kampanie Resistance:Fall of Man na Hardzie(przeszlem na Medium),potem sie wezme za Superhuman i czasami jakas gierke jak wypozycze z wypozyczalni
Opublikowano 5 marca 200817 l 90% czasu w Devil May Cry 4, 8% w Heavenly Sword, 2% w Motorstorm. Edytowane 5 marca 200817 l przez Hikikomori
Opublikowano 6 marca 200817 l Burnout Paradise, czekam na kupno rutera (albo routera, nie wiem, jak to się pisze) i będę palił gumę online
Opublikowano 13 marca 200817 l doszedł do mnie wyczekiwany przez długi czas 湾岸ミッドナイト z jednej strony się cieszę bo to jedna z niewielu gier dla których kupiłem PS3, z drugiej przykre bo jednak wersja konsolowa różni się praktycznie wszystkim od automatowej, nawet muzykę zmienili
Opublikowano 14 marca 200817 l Burnout Paradise, drugi raz przechodze Uncharted Drake's Fortune, i takze drugi raz przechodze Assasin's Creed
Opublikowano 22 marca 200817 l Ja to Folklore. Już 34 godziny na liczniku. Końcówka gry, ale trzeba wszystkie folki podładować co trwa. Jak jest u mnie dziewczyna, to czasem pogramy w PixelJunk: Monsters. Jak tylko przejde Folklore to zabiore się za Uncharted. Troche to potrwa, bo rzadko gram.
Opublikowano 23 marca 200817 l Uncharted przeszedłem zbyt szybko i odczuwam niedosyt Chyba wrócę do PGA 07
Opublikowano 23 marca 200817 l UT3 multiplayer parę demek dla relaksu i więcej do szczęścia mi nie trzeba