Opublikowano 18 grudnia 201113 l Myślę, że zabiorę się teraz za RE5 GE (może skuszę się na platynę), ale ciągnie mnie również do obu Crysisów. Dużo do ogrania jest, oj dużo .
Opublikowano 18 grudnia 201113 l dziś w końcu skończyłem dragon age 2, piękna gra. muszę domęczyć jeszcze do końca enslaved, epizody do gta, avp i dirt 2 - wszystko już jednak trochę na siłę, bo znudziły się. do rozpakowania czeka jeszcze bulletstorm
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Saint row 3 - Obawiałem się, że ta gra będzie kupą, ale pozytywnie się rozczarowałem. Spoko gierca.
Opublikowano 20 grudnia 201113 l Castlevania. No, no... chyba jednak lepsza niz GoW III. Ja się zaraz zabieram za: Edytowane 20 grudnia 201113 l przez stoodio
Opublikowano 22 grudnia 201113 l stoodio, jakbyś szukał partnera do coopa na wieczory, to ja się piszę; właśnie muszę się zabrać za drugie przejście, żeby w końcu wbić platynę (w parze trzeba pare rzeczy zrobić... godzina roboty...). ja aktualnie siekam dead space a w przerwach tekken tag tournament (time attack 6'' i będzie platynowo...); a pod koniec roku zabieram się za NGS2
Opublikowano 22 grudnia 201113 l Renegade Ops na zmianę z multi U3. A w święta mam zamiar zacząć kolekcje Team ICO oraz GoW Origins.
Opublikowano 22 grudnia 201113 l Ja odpuszczam platynowanie Raymana, bo musialbym pada połamac i przerzucam sie na Dead Space 2, a pozniej moze Bioshock 2
Opublikowano 22 grudnia 201113 l Znowu Wipeout HD, nie wiem jakim cudem, ale dziś mi wpadło Arcade Perfect i Beat Zico. Na koniec zostało najlepsze, czyli Zone Zeus, ale to sobie chyba podaruje, takiemu lamerskiemu beztalenciu jak ja na bank się nie uda...
Opublikowano 23 grudnia 201113 l Uncharted 1 - pierwszy raz, pytanie - czy jak robię save i mam pokazane 60% to znaczy że ukończyłem już 60% gry tak?
Opublikowano 25 grudnia 201113 l masteruje Raymana choć platyna jest poza moim zasięgiem w kolejce czeka: - oddworld - Red Dead Redemption z UN
Opublikowano 26 grudnia 201113 l Bulletstorm- znalazłem w koszu w hipermarkecie za śmieszną cenę, pograłem godzinkę i odłożyłem płytę.. Ogólnie ciężko trawię FPSy, a tutaj na dodatek jeszcze ten przaśny klimat... Dzięki, postoję.. Uncharted 3- kozak. Ale znając ekipę Naughty Dog nie mogło być inaczej Edytowane 26 grudnia 201113 l przez Wielki K
Opublikowano 26 grudnia 201113 l a ja właśnie polecam bulletstorma, jestem już chyba przy końcówce i gra mnie wciągnęła strasznie. miła odskocznia od standardowych fps'ów.
Opublikowano 27 grudnia 201113 l porobione/oplatynowane (teraz z czystym sumieniem moge wejsc w rok 2K12), a po nowym roku konczyc U3 . Edytowane 27 grudnia 201113 l przez 4 mE
Opublikowano 29 grudnia 201113 l Pare gierek wpadło na święta a ja i tak praktycznie nie wylaczam NBA2k12. Po za tym glownie Skyrim ktory skutecznie oderwal mnie od Batmana AC Assasin's Creed Revelations i Uncharted 3 . A jak przejde juz to wszystko biore sie za Deus Exa wyrwanego za 12e
Opublikowano 29 grudnia 201113 l Uncharted 3 - jak pomyślę, że znów mam się babrać ze zbieraniem skarbów, strzelaninami i filmowością serii to...jestem wniebowzięty. Na razie wszystko się fajnie klei .
Opublikowano 30 grudnia 201113 l Znowu Wipeout. Tylko "na chwilę odpaliłem" i znowu wsiąkłem. NA liczniku już 140 godzin. W życiu tyle przy żadnej grze nie spędziłem.
Opublikowano 30 grudnia 201113 l Nadrabianie zaległości czas zacząć! Na pierwszy ogień idzie Deus Ex, potem if2 i na koniec Batman Arkham City i Assasin's Creed Revelations.