Opublikowano 21 marca 201015 l Odblokowac tzn? Nie znam dokladnej zasady dzialania tego, poza tym ze nabija expa, jakies itemki mozna zbierac, poki lapac itp. Ale nie mam pojecia jak ;D Jak bys kiedys tam kupil i serio nie mial zamiaru uzywac, to daj znac na PW
Opublikowano 21 marca 201015 l No ja jestem w posiadaniu oryginała z PokeWalkerem. Ciekawy bajer. Podczas jednej trasy możemy nabić tylko jeden level, chociaż w sumie levele nie są najważniejsze jeżeli chodzi o to ustrojstwo. Za każde 20 kroków dostajemy jeden 1 Watt. Za 3 możemy spróbować sił w minigierce, w której szukamy w trawie itemków, a za 10 Wattów możemy spróbować złapać pokemona. Za większe ilości odblokowujemy nowe tereny, na których znajdujemy coraz to lepsze pokemony. Edytowane 21 marca 201015 l przez ragus
Opublikowano 21 marca 201015 l To ja moze zainwestuje w oryginal,tylko sprawdze dostepnosc pokemonow zeby wiedziec ktora wersja kupic.Ktos chetny na wymianki pokemonami gdzies na poczatkach gry lub sparringi?;p
Opublikowano 21 marca 201015 l http://serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokewalker-area.shtml Kurde sporo idzie tego zlapac, postarali sie.
Opublikowano 25 marca 201015 l Chyba czas kupic dsi, pokemon silver to byla imo jedna z najlepszych gier na gameboya. Dwa kontynenty, 16 odznak, ciekawe nowe pokemony [ te od ruby to jakies juz przekombinowane]. Mozna walczyc z innymi trenerami po necie?
Opublikowano 1 kwietnia 201015 l Kupiłem Soul Silver i wciągnęło mnie po uszy - za(pipi)ista gra. Lecę pobiegać z Pokewalkerem. ;-)
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l Sa jakies wieksze roznice miedzy silver a gold? (pytam bo ostatnio coraz bardziej zmniejszaja eksluzywne wystepowanie pokemonow zalezne od wersji)
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Nie ma co dwóch wersji brać bo ekskluzywne poki można wymienić z kimś ogarniętym. Szkoda tylko, że na GTS jest tyle matołów chcących celebii, mewtwo, arceusa za byle (pipi) typu ratata. Dlatego często ciężko znaleźć interesującego poka na wymianę :confused:
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Mozna zlapac mew i celebi normalnie w grze? W dawnych czasach to na jakies imprezy nintendo bylo trzeba chodzic. Poki z platinum i pearl sa w gold/silver czy tylko wymiana wchodzi w gre ze starszymi wersjami?
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l http://serebii.net/heartgoldsoulsilver/unobtainable.shtml Na tej stronie serio jest wszystko, wystarczy poszukac
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Mam Soul Silver od tygodnia choć chciałem Heart Gold. Mam tylko jedną odznakę i zbliżam się do drugiego trenera. Ktoś ma nową lokację dla Pokewalkera, Yellow Forest? To ostatni dzień by ją zdobyć.
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Mam Soul Silver od tygodnia choć chciałem Heart Gold. Mam tylko jedną odznakę i zbliżam się do drugiego trenera. Ktoś ma nową lokację dla Pokewalkera, Yellow Forest? To ostatni dzień by ją zdobyć. Ja mam, wczoraj zassałem.
Opublikowano 13 kwietnia 201015 l Słyszałem o tym ale z początku myślałem że to spóźnione prima aprilis, ale potem mi szczena opadła ;P
Opublikowano 13 kwietnia 201015 l Grafika sie pewnie nic nie zmieni, dorzuca tylko 20 pokow i zejda miliony sztuk gry.
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l Grafika sie pewnie nic nie zmieni, dorzuca tylko 20 pokow i zejda miliony sztuk gry. Widać nie natknąłeś się nigdzie na skany. Edytowane 14 kwietnia 201015 l przez Hela
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l To zapodaj, widzialem tylko te cztery obrazki co ktos pare postow wyzej wrzucil
Opublikowano 16 kwietnia 201015 l niesamowity skok graficzny! obnizyli kamere! uncharted 2 zdeklasowany!! w sumie fajnie ze w koncu jakaś zmiana , moze znikoma ale jakaś jest ciekawią mnie nowe poki , jak narazie tylko 2 pokazali , ale raczej całe stado nowych bedzie a nie 20, pewnie ze 100 Edytowane 16 kwietnia 201015 l przez Yano
Opublikowano 19 kwietnia 201015 l te powyzej numeru 251 to w wiekszosci straszna bieda, ja dziekuje za nowe pokemony ;p
Opublikowano 20 kwietnia 201015 l Mam Soul Silver od tygodnia choć chciałem Heart Gold. Mam tylko jedną odznakę i zbliżam się do drugiego trenera. Ktoś ma nową lokację dla Pokewalkera, Yellow Forest? To ostatni dzień by ją zdobyć. Ja mam, wczoraj zassałem. Bzdura, do 5 maja można ściągać yellow forrest. Mam latającego Pikachu.