Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki telefon wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Do wykorzystania bo nie zabiera ci nic pasek z wirtualnymi przyciskami. W nexusie masz prawie zawsze przyciski na ekranie wiec masz troszeczkę mniej miejsca. To szczegół ale np dla mnie ważny. Na tablecie to mi nie przeszkadza ale w telefonie mnie denerwuje.

• Odpowiedzi 8,3 tys.
  • Wyświetleń 776,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja jebie z tym rtv euro to jakiś cyrk. Wysylałi maile, ze towar idzie do sklepu stacjonarnego w celu odbioru, albo, ze paczka czeka na nadanie, a dzisiaj masowo puscili smsa, ze anulują zamówienie. Ni

• Omnia 2 może i jest lekko lepsza pod względem ekranu od HD2, ale przegrywa we wszystkim innym na całej linii. Nie wiem nawet od czego zacząć . Nie ma tego wsparcia, nie ma HTC Sense na WM, nie ma możl

• Ja nadal nie rozumie o co tylu ludziom chodzi z tymi kątami. (pipi) mnie obchodzi jak osoba obok widzi ekran w moim tel w autobusie czy gdzies tam. Ja patrze na tel "wprost"  i jest za(pipi)iscie.

Opublikowano

Dodam, że SGS ma 1280x720, a Nexus 1280x768. Proporcje ciekawsze dzięki temu są, a dodam też, że przyciski dla jednych wymagają przyzwyczajenia, a innym nie pasują. Każdy mobajl ma swoje plusy i minusy, co tu dużo mówić...

Najlepiej iść sobie też pomacać te telefony w jakimś sklepie nie dla idiotów lub do pleja.

Między SGS3 czy zwykły czy LTE, a Nexusem, osobiście z czystym sumieniem polecam Nexusa, również sporo osób się przesiadło z SGS3 na Nexusa i są zadowoleni in plus.

Kwestia potrzeb i gustu :P

Opublikowano

Ja wręcz przeciwnie - przy wyborze SGS3 vs Nexus polecam SGS. Jest nieco cienszy, odrobinkę lżejszy i IMO ładniejszy. Do tego rewelacyjny ekran z fantastycznymi kolorami (oczywiście, że są mocno 'podbite' - taka specyfika amoledów, ale dla mnie to jest duży plus) i świetnie leżący 'pod palcem' (nie umiem tego wytłumaczyć, po prostu trzeba wziąć oba telefony do ręki, najepiej naraz), wymienna bateria + slot na karty pamięci (dla mnie to akurat żadna atrakcja, ale pamiętam jaki był krzyk w temacie Android vs iOS, że iPhone tego nie ma ;)). No w każdym razie ja bym swojego SGS na Nexusa nie wymienił.

Opublikowano

Ja również bym nie wymienił głównie ze względu na amoleda i slotu na kartę , mam samych wybranych utworów mp3 320kbps prawie 10gb a gdzie reszta...

Najlepiej samemu pomacać, porównać, dokonać wyboru. 

Edytowane przez Nacho Picasso

Opublikowano

Jak może być więcej pixeli przy tej samej rozdziałce?

Chodzi o użytkową przestrzeń ekranu nie zaslonioną przez przyciski

Opublikowano

Kiedy wy tego wszystkiego sluchacie? ;>

Ja lubie miec sporo muzy wrzucone bo nigdy nie wiem na co bede mial akurat ochote.

Opublikowano

No ja podobnie

Sprawdziłem też tą rozdziałkę i jest ta różnica czyli przestrzeni jest tyle samo raczej. No to w sumie to nie jest w ogóle argumentem, czyli te przyciski. Ale reszta argumentów za i przeciw się zgadzają :-)

Opublikowano

Jakiś porządny smartfon z qwerty hmmm ? 
(poza htc desire z)

Edytowane przez HeXa

Opublikowano

Kiedy wy tego wszystkiego sluchacie? ;>

Ja lubie miec sporo muzy wrzucone bo nigdy nie wiem na co bede mial akurat ochote.

Odkąd mam Spotify nie mam żadnych wygranych kawałków na IPhona. To zdecydowanie zwolnilo sporo miejsca a na zawołanie mam nową muzę nawet poza domem. Polecam.

Opublikowano

ok sprawdziłem, są albumy, nie ma epek.

do usuniecia

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Samsung Galaxy sIII mini czy S II Plus?

Przedłużam abonament w pleju i różnica w cenie jest ~180pln na korzyść sIII mini. Brać czy dopłacać do SII plus? : ))))))))

plusika dam!

Opublikowano

żaden, bo S3 mini to odcinanie kuponów i jechanie na marce S3 a S2+ to odgrzewany kotlet sprzedawany po cenie nowego produktu.

jeśli masz możliwość to bierz czyste S2, które też jest na oficjalnym 4.1 a na dodatek ma potężne wsparcie moderów. Jeśli nie masz takiej możliwości to z dwojga złego lepszy S2+, bo za te 180pln dostajesz lepszą ochronę ekranu (S3 mini nie ma GG), normalny wyświetlacz (bez pentile), lepsze wykonanie i 0.2 cala więcej.

Opublikowano

w cenie do zaakceptowania dla mnie są jeszcze HTC One S, Sensation, Desire X i Samsungi Galaxy Ace 2 / S Advance.

Do LG nie mam przekonania, a reszta za droga.

Opublikowano

Sensation to telefon z 2011, który na starcie leciał na GB

One S podobno ciągle ma problemy z UI (helicopter bug objawiający się zapętlonym wchodzeniem i wychodzeniem w podgląd pulpitów)

Desire X to kolejny kotlet

Ace 2 i S Adv to telefony o klasę niżej niż S2+

LG 4X to porządna słuchawka z czterordzeniowcem (który lubi się grzać i ma apetyt na baterię ale nie sprawia większych problemów), dużym ekranem na IPS (nie każdy lubi AMOLED więc dla wielu to jest plus) i dobrym wykoaniem ale, jak znacząca większość telefonów od LG, porzucona już na starcie więc jeśli chcesz aktualną wersję androida to jedyne co pozostaje to odwiedzenie xda.

z tego wszystkiego co wymieniłeś to S2+ > 4X > reszta bez znaczenia

Opublikowano

Zgadzam się, zobacz czy nie ma S2 zwykłego. Wszystko łazi jak ta lala na nim do dziś. Dziewczynie wziąłem i zadowolona (przesiadka z LG Optimus Black który dopiero w styczniu dostał ICS i ciągle mial jakieś zwieszki, ścinki - za to miał piękny ekran).

Opublikowano

Po obcowaniu przez 2 ostatnie lata z androidami, mam ich dość, kupiłem se blackberry 9300 na próbę, i ch.uj, to jest najlepsze co może być dla mnie :D Teraz tylko coś na OS 7.1 zakupie z fzyczną klawką QWERTY, albo tego torcha j.ebanego ((pipi)a, wygodny i w ogóle, ale rozsuwany fon, to strzał w stopę w moim wypadku, chyba, że do pracy se zostawie tego 9300 - ale to też kino, na ch.uj mi milion telefonów?)

Edytowane przez Oran

Opublikowano

A nie lepiej po prostu S2+ wziąć?

Opublikowano

Jak ktos jest standardowym userem a nie czesto zmieniajacym romy to s2+ bedzie gitara. S2 to niczym nie skrepowana jazda jak ktos lubi urozmaicenia i zabawe z plikami. :)

Opublikowano

A czy S2 starczy na długo? Powiedzmy: na 2 lata? Chodzi mi o to, czy nie będzie wolnym, zapomnianym  padłem za 2 lata?

BTW: Wytrzymałe są te Samsungi galaxy s 2 albo 3? Boję się trochę inwestować w smartfona po tym jak wczoraj zobaczyłem jak koleżanka ścisnąła w ręce HTC Desire X i pękł jej ekran, a jakiś tydzień temu kumpel rzucił LG L7 na łóżko i stało mu się to samo. Na moich oczach.

Opublikowano

Wytrzymalosc to ja nie wiem. Nigdy sie tym nie przejmuje gdy kupuje telefon, uzytkuje go nie cackajac sie. Z tego, co czytam i slysze pod tym wzgledem s2 bedzie lepsza. No i wymiana ewentualnej szybki/ekranu to tez na korzysc starszej generacji. Co bedzie za 2 lata ciezko przewidziec, ale patrzac na rozwoj gier na andka to zdecydowanie zwiekszaja sie wymagania co do... Miejsca na karcie pamieci. Bardziej zaawansowane gry waza 1-3 gb wiec warto o tym pomyslec i dolozyc do memroki class 10. IMO na s2 pobawisz sie jeszcze dlugo i ma ogromne wsparcie programistow, s2 plus ma mniej pamieci wewnetrznej bo 8 gb (s2 16 gb) ale mozna do niego wlozyc 32 gb zewnetrznej a w s2 max 16 gb. Ja bym osobiscie bral s2, dolozyl gorsza do najszybszej memorki i szlus.

Opublikowano

Jak dla mnie to pierwsze galaxy czyli i9000 jest sensowne, nie odpali moze wymagajacych nowych gier, ale po wgraniu CM10.1 jest cudowny w ogolnyn uzytkowaniu. S2 to juz calkiem czad.

Edytowane przez Pajda