Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki telefon wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Znam, tu się kiedyś udzielał. Gram w gry ale już niewiele :-) Natomiast chodzi mi o twoje posty. Nie znam yano osobiście żeby wiedzieć co robi w życiu.

• Odpowiedzi 8,3 tys.
  • Wyświetleń 775,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja jebie z tym rtv euro to jakiś cyrk. Wysylałi maile, ze towar idzie do sklepu stacjonarnego w celu odbioru, albo, ze paczka czeka na nadanie, a dzisiaj masowo puscili smsa, ze anulują zamówienie. Ni

• Omnia 2 może i jest lekko lepsza pod względem ekranu od HD2, ale przegrywa we wszystkim innym na całej linii. Nie wiem nawet od czego zacząć . Nie ma tego wsparcia, nie ma HTC Sense na WM, nie ma możl

• Ja nadal nie rozumie o co tylu ludziom chodzi z tymi kątami. (pipi) mnie obchodzi jak osoba obok widzi ekran w moim tel w autobusie czy gdzies tam. Ja patrze na tel "wprost"  i jest za(pipi)iscie.

Opublikowano

Pytanie o gry tez bylo bekowe i przysłowiowe wręcz. Łykasz teksty milana po same bile :( musisz się czasem do działu WKP wybrać i wchlonąć folklor :lapka:

Ontopic - przesiadka z LG4X HD na Z2 to jak z accenta do kozag gurwa i30. Jak to smiga plynnie, ile potrafi w pamięci naraz trzymać stuffu.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Panowie, zamierzam się przerzucić ze swojego starego, wysłużonego samsunga z 2012 r. na coś nowego. Szukam czegoś z co najmniej 5-calowym ekranem, coby obejrzeć coś na youtubie w przyzwoitej jakości. Zależy mi także na odtwarzaniu muzyki, bo słucham dużo i często, zazwyczaj w słuchawkach. Z gierek gram raczej na emulatorze gba, gbc, androidowych raczej nie tykam.

W trakcie rozeznania zauważyłem, że Play oferuje Huawei P8 Lite za przyzwoite pieniądze, czy jakiś posiadacz mógłby podzielić się wrażeniami (czy bateria faktycznie jest bardzo słaba)? 

Myślałem także nad Xperią T3/Z2, które w mojej okolicy znalazłem za ciekawą cenę.

Chyba, że ktoś może polecić coś ciekawego do 1100-1200 zł? Z góry dzięki!

Opublikowano

A jeszcze takie pytanie dodatkowe. Remote play z PS4 w ogóle jest godne uwagi/zachodu? Tak sobie myślałem, że fajnie byłoby czasem odpalić na telefonie grę bez nadmiernych fajerwerków graficznych, chociażby hotline miami lub shovel knight, tym bardziej, że z tego, co wyczytałem, funkcja ta nie jest już ograniczona do mocniejszych Xperii.

Opublikowano

Nie rozmawiamy z ludźmi, którzy na poważnie biorą pod uwagę xperie

W g5 nieźle przycudowali z tymi modułami, oglądam testy i nie wierzę jak bardzo to jest niepraktyczne i bessęsu

Opublikowano

te moduły beznadziejne, ale wiekszą skazą jest brak przycisku  z tyłu.

Dlatego lg g4 to chyba jest najlpesze rozwiazanie na dzien dzisiejszy, widziałem ze juz za 1400-1500 mozna wyrwac.

Opublikowano

Za 1400 mam dla ciebie piękny kawalerze Galaxy S6. Twój samsung, tylko jeszcze lepszy :cool:

a nie jakieś el dżi

Opublikowano

a za ile domontujesz mi  przycisk  z tyłu?

Opublikowano

a pulsometr z tyłu ma?

bo samsung ma

Opublikowano

Remote Play jest streamem więc moc obliczeniowa nie ma znaczenia specjalnego. Ważna jest przepustowość twojej sieci w domu. Grałem na psvita w kilka gier z ps4 i chodziło nawet dobrze. Natomiast granie na telefonie w shovel Knight... Chyba tylko jak pada podlaczysz. Ogólnie remote Play jest dostępny jako apk i nieoficjalnie chodzi nie tylko na Xperiach.

Opublikowano

Wyszła recka HTC10, czekam aż pojawi się u nas na rynku wtórnym i go wezmę.

W końcu powrót guzików pod ekranem.

Szkoda, że wersja silver z czarnym frontem jest dostępna tylko w US.

Opublikowano

Nie wiem w ogóle jak można jeszcze się nabierać na te abonamenty z telefonem w tych czasach. Owszem za czasów Idei jakieś 10 lat temu to faktycznie te telefony wychodziły taniej u operatorów, nawet przy abonamencie wyższym o te 20zl. Pamiętam jak za 1zł można było mieć np. takiego SE k800i przy abonamencie 80zł.

Dziś sprawdziłem ofertę Play z ciekawości, bo kończy mi się 12 miesięczna umowa, pod kątem ceny LG G4. Nie dość, że teraz wychodzi na to, że telefon jest w ratach na 24 miesiące, nawet przy umowie na 12 to jeszcze taniej wyjdzie wziąć tańszy o 20zl abonament, a telefon kupić na raty w Saturnie...

Edytowane przez WisnieR

Opublikowano

Myślałem także nad Xperią T3/Z2, które w mojej okolicy znalazłem za ciekawą cenę.

Z tych dwóch to tylko zetka, w średnią półkę xperii nie ma co się pchać. A remote play, to taki bajer jak dla mnie, odpaliłem to kilka razy żeby oblukać jak to działa ale żeby z tego korzystać to nie za bardzo. 

Opublikowano

Podobno po zrobieniu roota w lg g3 można włączyć defibrylator. Czy to prawda ?

Opublikowano

Tokar kupiłeś juz tego G3?

Bo w CD ekszyn jest teraz test smartfonów na każda kieszeń. Podaj mi kieszeń, a podam Ci odpowiedni model.

Opublikowano

Moja kieszeń idealnie wyprofilowana pod g3

Opublikowano

g4 jest obrzydliwy. Chropowata powierzchnia na przodzie w telefonie klasy premium to najgorsze co mogli wymyślić, a ta skóra na plecach miała być ekskluzywna, a wygląda wsiowo. No i nie wiem po co komu 5,5 cala szczególnie, że w przeciwieństwie do poprzednika cud ergonomii to nie jest.

Opublikowano

A G3 nie ma 5,5?

co to znaczy chropowaty na przodzie?

skóry nawet nie biorę pod uwagę, są wersje klasyczne.

zaczynam sie martwic

Opublikowano

Bawiłem się 3 dni s6 i tak to fajny ale bateria to jest jakiś koszmar. 3h włączonego ekranu. Serio?

Edytowane przez ragus