Opublikowano 20 czerwca 200915 l Jesli odpowiada ciklimat 2 wojny swiatowej to wez cod5. W far cry 2 za to masz wspolczesne czasy,edytor map i duzo mapek stworzonych przez graczy w nim. Tylko nie bierz polskiej wersji ,bo sa problemy z gra przez neta. Jesli zalezy ci tylko na kampani to lepsza chyba ma cod 5 ,ale krotsza.Mzona na 2 pady grac . W FC2 jest dluga,ale na jednego gracza i pod koniec zaczyna nudzic.
Opublikowano 21 czerwca 200915 l Jakie polecacie exclusivy na PS3 ? Posiadam - LBP , Killzone 2 , inFamous i MGS4 (nie wspominać o Uncharted bo już mam zamówione) to jak ?
Opublikowano 21 czerwca 200915 l Ratchet and Clank ToD (najlepsza platformowka po LBP). Ja jeszcze lubilem bardzo Heavenly Sword. Klasyka to Motorstormy (najlepsze wyscigi arkadowe). Lubisz karcianki? Wtedy Eye of Judgment (trzeba sie liczyc z kosztami). No i Wipeout HD jesli lubisz klimaty japonskie i RPG to Valkyria Chronicles i Folklore. Ciekawostki: Lair - dla grafiki, epickosci i latania smokiem. Niestety gra dosc chaotyczna. Gran Tourismo Prologue - jesli nie chcesz czekac na pelna wersje a masz ochote na porzadne wyscigi na porzadnej kierownicy. Resistance I i II - jesli lubisz FPSy i przejdziesz Killzone. Porzadny kawal gry. Edytowane 21 czerwca 200915 l przez grzes_l
Opublikowano 22 czerwca 200915 l jesli lubisz klimaty japonskie i RPG to Valkyria Chronicles i Folklore. Folklore robi sie niesamowicie klimatyczny w pewnym momencie (pierwszy odwiedzany świat był troche zbyt infantylny), nawet brak dubbingu jakoś ten klimat potęguje. Gameplay szałowy nie jest, ale bardzo dobrze wspominam tą grę. Dla klimatu i historii warto. Edytowane 22 czerwca 200915 l przez Sikor
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Który jRPG na ps3 jest najlepszy ? Doradzcie coś bo nigdy japońskie rpg nie grałem i się nie znam. Dodam ,że FF7 z psn już mam. Oczekuję też ,że gra nie będzie jakaś super skomplikowana i trudna bo nie gram dobrze w gry z tego gatunku.
Opublikowano 22 czerwca 200915 l uff cala historia przed Toba:). Jrpgi dedykowane ps3 sobie odpusc zajmij sie FF 7 a potem kazdym kolejnym finalem
Opublikowano 25 czerwca 200915 l LittleBigPlanet czy Prince of Persia ?? Patrząc przez mały budżet i pryzmat gry dla jednego gracza.
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Dokładnie. Mam LBP i samemu kompletnie nie chce mi się w to grać (włączam na 5 minut i mam dość), ale z bratem to już inna historia. We dwóch potrafimy przed konsolą przesiedzieć całe godziny. Gierka daje niesamowity fun w coopie na jednym tv (online dla mnie to nie to samo). Wniosek: LBP - TAK, ale tylko wtedy gdy masz 2 pady i z kim grać. Zostaje Ci PoP, ale na jego temat zdania są skrajnie odmienne. Mi grało się świetnie
Opublikowano 26 czerwca 200915 l LittleBigPlanet czy Prince of Persia ?? Patrząc przez mały budżet i pryzmat gry dla jednego gracza. Odradzam obie:)
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Nie zgadzam sie. LBP daje mega duzo funu nie tylko, jesli sie gra na jednym TV. Gra online z Polakami, z headsetami = FUUUUN. A jesli o mnie chodzi, to dla mnie naprawde nawet samemu gralo sie swietnie. Moze to dlatego, ze dawno nie gralem w zadna platformowke, ale gralo sie wysmienicie. Kurde, az chyba sobie zagram z LBP
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Który jRPG na ps3 jest najlepszy ? Doradzcie coś bo nigdy japońskie rpg nie grałem i się nie znam. Dodam ,że FF7 z psn już mam. Oczekuję też ,że gra nie będzie jakaś super skomplikowana i trudna bo nie gram dobrze w gry z tego gatunku. Zaraz zaraz, czy ja coś przegapiłem? To na PS3 są jakieś jRPGi?? Na twoim miejscu póki co skupiłbym się na zaliczeniu największych perełek z epoki ps2 (FFX, VPII, KHII, Persona 3, TotA), a do peestrójki wróciłbym dopiero za jakiś czas, jak już się rozkręci w temacie erpegów (2-3 lata?).
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Nie zgadzam sie. LBP daje mega duzo funu nie tylko, jesli sie gra na jednym TV. Gra online z Polakami, z headsetami = FUUUUN. A jesli o mnie chodzi, to dla mnie naprawde nawet samemu gralo sie swietnie. Moze to dlatego, ze dawno nie gralem w zadna platformowke, ale gralo sie wysmienicie. Kurde, az chyba sobie zagram z LBP Tylko żeby jeszcze lagów nie było to by dało się grać.
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Z lagami to własnie jakaś loteria. Czasami grało się bez żadnych lagów, a innego dnia były takie, ze sie grać nie dało. Tak czy inaczej polecam LBP. O PoPie nowych się nie wypowiem bo nie grałem.
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Zastanawiam się właśnie nad LBP, bo mam w okolicy nówkę za 99 zł (w końcu xP) tylko: - lubię platformówki, a jak testowałem tryb single player (tylko 1 plansza) w Saturnie to średnio to do mnie przemawiało (nie licząc filmików z fajnymi minkami Sackboya, bo to mnie rozbrajało ) - gra przez neta ok, ale musze najpierw naprawić kartę TV w kompie ;P - duży fun w tej grze daje ten cały edytor, a ja nie mam dużej cierpliwości do tworzenia nowych rzeczy, a słyszałem, że edytor jest średnio łatwy. Po prostu się obawiam, że ta gra średnio mi się spodoba i przy najbliższej okazji ją wymienię itd. Z wymianą nie byłoby problemu - mam w Tychach sklep z wymianą + giełda w Katowicach, ale i tak wtedy szkoda. Poradźcie - brać, czy nie brać??
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Na twoim miejscu bez zastanowienia bym brał LBP. Na początku też obawiałem się że gra mi się nie spodoba, ale po zagraniu w nią kliku godzin zmieniłem zdanie, pozatym edytor nie jest taki trudny wręcz jest bardzo łatwy. Jesli znudzi ci sie robienie leveli to zawsze może pograć w czyjeś levele (pozatym na allegro LBP stoi już od 69zł ;]) Zastanawiam się nad kupnem gry i nie wiem którą wybrać Prince of Persia czy Godfather 2? Edytowane 27 czerwca 200915 l przez Merson
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Merson, mój kolega grał w Ojca Chrzestnego 2 i z tego, co on mi mówil, to lepiej żebyś tę grę brał. W PoP masz łażenie po kątach i zbieranie tych orbów na przemian z przeciwnikami. Z kolei w tamtej grze tworzysz mafię od podstaw na terenie, jak bijesz gościa to masz masę możliwych kombinacji. Kolega mówi, że przy tym GTA to pryszcz ;P Ale ja sam nie wiem, bo nie grałem.
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Motorstorm Pacific Rift i Killzone2 to dobry wybór na poczatek przygody z PS3 ??
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Jak najbardziej . MotorStorm świetne ekskluzywne wyścigi, Killzone 2 jeden z największych hitów tego roku na PS3.
Opublikowano 29 czerwca 200915 l Killzone 2 na 100% dobry wybór, ale co do Motorstorma to bym się zastanowił na twoim miejscu I to poważnie.
Opublikowano 30 czerwca 200915 l szukam dobrych samolotowych strzelanek/symulatorów pokroju ace combat. Może być też w klimatach kosmicznych. Ale jak znacie tytuły to podajcie takie co miały ocenę np. w psx extreme min. 8/10 , na shity szkoda czasu i kasy. Pozdro
Opublikowano 30 czerwca 200915 l Jedyne co mi przychodzi na myśl to HAWX. Jest nawet demo, ściągnij i sie przekonaj.
Opublikowano 30 czerwca 200915 l Grałem, nawet fajne. Cóż, jestem nowym użytkownikiem konsoli i małe mam na razie rozeznanie ale myślałem ze będzie większa różnorodność
Opublikowano 30 czerwca 200915 l Motorstorm Pacific Rift i Killzone2 to dobry wybór na poczatek przygody z PS3 ?? Na rozpoczęcie przygody z PS3 to proponuje najpierw Uncharted
Opublikowano 30 czerwca 200915 l A ja uważam, że Killzone 2. Jest łatwiejsze, przystępniejsze i ładniejsze .
Opublikowano 30 czerwca 200915 l Przesadzacie z tym Uncharted. U mnie na przyklad nie lapie sie w top 5 praktycznie. Gra jest swietna, przyznaje ale nie jest to cud swiata i matka wszystkich gier. Tak Killzone 2 i MS PR to idealny start.