Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Final Fantasy Dissidia

Featured Replies

Opublikowano

Model Tidusa spieprzyli, ale Jecht przynajmniej wygląda jak trza. Wiadomo kiedy premiera? 08/09?

• Odpowiedzi 295
  • Wyświetleń 74,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to pewnie jedna z ostatnich dobrych gier na psp

• bedzie chyba jakas szczatkowa fabula z tego co widze, rozne bronie i limit squalla gdzie bylo trzeba r1 wciskac w odpowiednim momencie, zapowiada sie jedna z ostatnich dobrych gier na psp

• ta impreza ma chyba miejsce dzis i jutro, fajnie by bylo gdyby podali daty wydania kingdom hearts i dissidii

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze w tym roku (tj. w KKW). Tak przynajmniej wynika z ostatnich wypowiedzi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Czas na FFIII. Do Dissdia'i dołączy Onion Knight i Kurayami no Kumo (Cloud of Darkness). Na razie bez skanów. : (

Opublikowano

Właśnie mi się ta maksymalnie spodobała O_O, to bedzie coś wielkiego, no i grafa też świetna... Na szczęście to nie ostatnia, ale wielka gra :).

Opublikowano
  • Autor

Uczestnicy DKΣ3713 będą mogli ściągnąć jakiś content na swoje PSP. SE informuje, aby przygotować: PSP z FW 4.05, odpowiednią ilość miejsca na memory sticku i wystarczająco naładowaną baterię.

Ciekawe czy skapnie coś dla nas?

Opublikowano

Jak będzie to demo, to pewnie tak, w sumie fajnie by było.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

ta impreza ma chyba miejsce dzis i jutro, fajnie by bylo gdyby podali daty wydania kingdom hearts i dissidii

Opublikowano

Nie. To to cos co jest na najnowszym skanie z FF3 chyba.

Opublikowano

Jak dla mnie to najlepiej zapowiadajaca sie gra na PSP. Byc moze jak juz wyjdzie to zdetronizuje u mnie MHF2G i DJMAX'a

Opublikowano

fajnie bedzie zobaczyc znowu Squalla i Zidana w akcji, pozostaje tylko miec nadzieje ze nie bedziemy musieli czekac za dlugo na zrozumiala wersje.

na tej ostatniej imprezie square byla chyba grywalna wersja dissidii dla zwiedzajacych? nikt tego nie podprowadzil?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciężko ogarnąć co się dzieje; wybieranie przedmiotów i czarów na starą modłę w takiej dynamicznej grze - ciekawe posuniecie.

Opublikowano

wygląda świetnie ale chaotycznie strasznie :P I jakoś tak wydawało mi się, że postacie robiły tylko dwa ataki na krzyż.

W ogóle zakręcone ale może być dobrze :]

Opublikowano

ja tam atakow naliczylem dosc sporo, a chaotyczne to to nie jest, jedynie szybkie, pure skill gra : D ciekawe czy beda wywazone postacie czy bedzie kapa : D

Opublikowano

OMG OMG OMG OMG OMG!!!!!11111oneone

To wygląda pięknie <3, ja chce to! Pojedynek między synem a starym, fajno :twisted:. I ta muza... wspomnienia wracają :D. Wygląda na takie the best of Final Fantasy w formie bijatyki.

Edytowane przez raven_raven